NDSM-straat 1033 RD Amsterdam

Prijs op aanvraag

Omschrijving

De NDSM-werf is een nieuwe thuishaven voor ondernemers in Amsterdam. In project BinnenDok, gelegen in het hart van NDSM is per direct een commerciële ruimte beschikbaar van in totaal 311 m² VVO. Project 'BinnenDok' is gelegen nabij het IJ in Amsterdam Noord. BinnenDok maakt deel uit van de nieuwe wijk NDSM, in de vorige eeuw een van de grootste scheepswerven van Europa. Nu hét nieuwe stadsdistrict van Amsterdam.

De gemeente Amsterdam heeft besloten het NDSM-gebied te herontwikkelen tot een multifunctioneel gebied met kantoren, winkels, wonen, onderwijs, cultuur, cultureel erfgoed en recreatie. De oplevering van het hele gebied staat gepland in 2032. De NDSM is booming en biedt al onderdak aan verschillende bedrijven in uiteenlopende sectoren, zoals Hema, MTV, Pernod Ricard en Greenpeace. Verder profiteert het gebied van een grote keuze aan restaurants en terrassen, parken en hotels die zich in de directe omgeving van het gebouw bevinden.

De NDSM-werf wordt een 24/7 stadsdistrict met een mix aan functies; intensief en contrastvol, levendig en anders. Direct aan het IJ, aan de sunny side of Amsterdam. Het kolkt van de culturele, commerciële en innovatieve activiteiten, van mensen die willen bijdragen aan het gebied en aan elkaar.

De voormalige NDSM-werf bevindt zich in een transformatieproces waarbij geen statisch eindbeeld is vastgelegd. De maakbare stad bestaat immers niet, deze ontstaat! Door het eindbeeld niet strak af te bakenen maar juist als inspiratiebron te zien, vindt NDSM langzaam haar contouren door organische groei in stedelijk tempo. NDSM is nooit af en blijft altijd in beweging. NDSM is een Selfmade City.

De monumenten en werfrelicten vormen de basis voor de toekomstige invulling. Er wordt aan de toekomst gebouwd met het principe mix-to-the-max. Mixen van functies, mensen en activiteiten binnen het gebied, op een kavel maar ook binnen een gebouw. Voor bijzondere initiatieven is plaats op NDSM. We houden wel van een experiment.

5.000 NIEUWE WONINGEN
Op NDSM komen uiteindelijk ca. 5.000 woningen (waarvan er nu al ca. 2.500 zijn gerealiseerd) in alle soorten en maten.

Daarnaast blijft er volop ruimte over voor bijna elke andere functie: werken, eten, drinken, slapen, winkelen, leisure, onderwijs, cultuur, evenementen, jachthaven, parkeren, etc.

Project 'BinnenDok' is reeds opgeleverd en bestaat uit vier bouwdelen: een zelfstandig kantoorgebouw (1.000 m2 trainingslocatie – opening per september 2023), een woontoren met koopwoningen en een woongebouw met vrije sector huurwoningen (in totaal 107 appartementen), 3 commerciële units (waarvan reeds 2 verkocht / verhuurd) en een openbare parkeergarage met 525 parkeerplaatsen (opening Q4 2023).

Te koop
In de plint is circa 311 m² VVO commerciële ruimte in de koopsfeer beschikbaar, welke als volgt verdeeld is:

162 m² (begane grond) + 149 m² (mezzanine / 1e verdieping) = 311 m² VVO.

Parkeren
In de parkeergarage zijn circa 525 parkeerplaatsen beschikbaar voor het gehele project. De parkeerplaatsen worden volgens de planning eind 2023 opgeleverd.

Bereikbaarheid
Per auto
Project "BinnenDok" is met de auto bereikbaar via Ringweg A10 (S116, S117, S118).

Per OV
Een openbare pont bevindt zich op 4 minuten loopafstand en biedt een directe verbinding van de NDSM naar de Houthavens en Amsterdam Centraal Station. Verder is "BinnenDok" per bus bereikbaar via de buslijnen 391 en 394.
Nader te bepalen.

Aanvaarding:
Per direct.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Na 2020

Oppervlakten

Oppervlakte
311 m² (in units vanaf 162 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stationslocatie

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

NDSM-straat

Prijs op aanvraag