Unit 0.8 De Cuserstraat 91, 1081 CN Amsterdam

€ 1.250 /mnd incl. servicekosten

Omschrijving

Frame Offices vestigt zich in het kantorenpark aan de Cuserstraat 91 in Amsterdam. Hier is kantoorruimte beschikbaar in verschillende groottes, van kleine ruimtes tot een volledige verdieping.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Kantorenpark Cuserpark is gelegen nabij de bruisende Zuidas en de Bosbaan. De geschikte plek voor een eigentijds kantoor. Het Cuserpark betreft een hoogwaardige kantorenparkontwikkeling bestaande uit 5 gebouwen. De gebouwen zijn gesitueerd rond een besloten plein. Onder het complex bevindt zich een ruime parkeergarage.

SERVICES & FACILITIES
In dit kantoorgebouw is voor ieder type bedrijf een ruimte beschikbaar voor verhuur, die voldoet aan de eisen en wensen van het bedrijf. Op Cuserpark zijn diverse voorzieningen te vinden zoals meeting rooms en full services kantoorunits. In de omgeving zijn verschillende sport- en vrije tijdsfaciliteiten.

VOORZIENINGEN
All-in;
- Wekelijkse schoonmaak;
- Internet/Wifi;
- G/W/E;
- Lift;
- Gedeelde moderne open keuken en toiletten;
- Mogelijkheid tot gemeubileerd huren;
- Eigen vergaderruimte;
- Glazen scheidingswanden;
- Vloerbedekking;
- Ruime parkeergarage.

M², HUURPRIJS EN SERVICEKOSTEN
De huurprijzen zijn exclusief BTW maar verder all-in, betekende inclusief wekelijkse schoonmaak, G/W/E, telefonie, internet, gebruik van de gedeelde pantry en toiletten. Ook is er een mogelijkheid tot gemeubileerd huren. Neem gerust contact op om te kijken naar de mogelijkheden.
Bent u op zoek naar het huren van kantoorruimte? Dan helpen wij u graag met de beschikbaarheid van onze kantoorruimte en uw zoektocht naar het ideale plaatje op maat en flexibele huuroplossingen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.250 /mnd incl. servicekosten
Huurtermijn
Vanaf 3 maanden
Servicekosten
Geen extra kosten, de huurprijs is all-in
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
26 m²

Indeling

Gemeubileerd
Optioneel

Diensten en Faciliteiten

Gebouw
Airconditioning, lift, verwarming, pantry, toilet, 24/7 toegankelijk, beveiligd, WiFi, gedeelde keuken (onbemand), glasvezel en privé vergaderruimte
Kantoorruimte
Airconditioning, lift, verwarming, pantry, toilet, 24/7 toegankelijk, WiFi, glasvezel, privé vergaderruimte, gedeelde kantoorruimte en schoonmaak

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Cuserstraat 91

€ 1.250 /mnd incl. servicekosten