Hogehilweg 3 1101 CA Amsterdam

€ 180 /m²/jaar

Omschrijving

De Hogehilweg 3 betreft een representatief, vrijstaand kantoorgebouw, gelegen op de hoek van de Hondsrugweg en Hogehilweg in Amsterdam Zuidoost. Het gebouw bestaat in totaal uit circa 4.394 m² VVO kantoorruimte, verdeeld over de begane grond en zes bovengelegen verdiepingen.

Voor de verhuur is de bovenste verdieping ter grootte van circa 322 m² VVO kantoorruimte beschikbaar. Deze verdieping heeft de beschikking over een moderne en bruikbare inrichting, waardoor deze direct in gebruik is te nemen.

Amsterdam Zuidoost is uitgegroeid tot één van de meest populaire vestigingslocaties in de Amsterdamse metropoolregio. In de directe nabijheid van het kantoorgebouw zijn diverse gerenommeerde bedrijven gevestigd, waaronder Adidas, DAS Rechtsbijstand en het hoofdkantoor van De Bijenkorf. Daarnaast bevinden zich hier diverse voorzieningen, waaronder een Holiday-Inn hotel, de Johan Cruijff Arena, Ziggo Dome, AFAS Life, Pathé, Woonmall Villa ArenA, ArenA winkelboulevard en winkelcentrum de Amsterdamse Poort.

NIEUWBOUWONTWIKKELING SPOT
Het object ligt direct naast de in 2025 op te leveren nieuwbouwontwikkeling SPOT; een grootschalige herontwikkeling van kantorenpark Bullewijk in Amsterdam Zuidoost. SPOT wordt een nieuwe kosmopolitische wijk met Amsterdams karakter. Het programma bestaat uit vijf afwisselend hoge woontorens met fantastische uitzichten over de stad, en laagbouw aan intieme pleinen en groene straten. In totaal komen er 1.090 nieuwe woningen, bestaande uit een mix van koop- en huurwoningen met diverse woonoppervlakten, en een ruim aanbod aan kantoorruimte, winkels, horeca en overige voorzieningen, waaronder een kinderdagverblijf.

VERHUURBAAR VLOEROPPERVLAK
Het object heeft een totale oppervlakte van circa 4.394 m² VVO kantoorruimte. Voor de verhuur is momenteel de 7e verdieping ter grootte van circa 322 VVO kantoorruimte beschikbaar.

Bovenvermelde metrages zijn vastgesteld conform NEN2580.

PARKEREN
Op het bij het kantoorgebouw behorende parkeerterrein is een nader overeen te komen aantal parkeerplaatsen voor de verhuur beschikbaar.

HUURPRIJS
Kantoorruimte:
EUR 180,- per m² VVO kantoorruimte per jaar, te vermeerderen met BTW.

Parkeerplaatsen:
EUR 1.500,- per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

BEREIKBAARHEID
Per auto
Het gebouw is met de auto uitstekend bereikbaar en ligt op slechts enkele autominuten afstand van de snelwegen A2 en A9. Hiermee is tevens de ontsluiting op de snelwegen A1 en A10 gewaarborgd.

Per openbaar vervoer
Op enkele minuten loopafstand ligt metrohalte Bullewijk. Deze bevindt zich op 1 halte vanaf NS-station Amsterdam Bijlmer Arena. Dit NS-station behoort tot de vier grootste treinstations van Nederland en heeft een directe verbinding met Amsterdam Centrum, Luchthaven Schiphol, Amersfoort, Almere en Utrecht.

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN
EUR 40,- per m² VVO kantoorruimte per jaar, te vermeerderen met BTW, als voorschot op basis van jaarlijkse nacalculatie te voldoen.

HUURTERMIJN
Huurtermijnen vanaf 1 (één) jaar bespreekbaar.

OPLEVERNGSNIVEAU
Het gebouw zal worden opgeleverd in de huidige staat en beschikt over een hoogwaardige inrichting.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 180 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 40 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985

Oppervlakten

Oppervlakte
322 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Kantorenpark

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hogehilweg 3

€ 180 /m²/jaar