Werfstraat 350-358 1033 SW Amsterdam

€ 285 /m²/jaar

Omschrijving

De NDSM-werf is een nieuwe thuishaven voor ondernemers in Amsterdam. In project Nautisch NDSM, gelegen aan jachthaven Amsterdam Marina komt vanaf Q2 2024 kantoorgebouw De Naut met in totaal circa 1.650 m² VVO beschikbaar (koop / huur). Het vijf verdiepingen tellende gebouw is een echte eyecatcher in hét nieuwe 24/7 stadsdistrict van Amsterdam. Nautisch NDSM maakt deel uit van de nieuwe wijk NDSM in Noord, in de vorige eeuw een van de grootste scheepswerven van Europa.
Kantoorgebouw ‘De Naut' ligt om de hoek van het IJ en de jachthaven. Het gebouw is onderdeel van Nautisch NDSM, dat naast het kantoor bestaat uit vijf woongebouwen met 268 appartementen (koop en huur), grotendeels met uniek uitzicht op het IJ, een groene binnentuin en een parkeervoorziening. Op de begane grond komt een mix van commerciële voorzieningen (10 units waarvan 4 aan de waterzijde), inclusief horeca. Vanwege de prachtige ligging aan het water is het een uniek object.
De gemeente Amsterdam heeft besloten het historische NDSM-gebied te herontwikkelen tot een multifunctioneel gebied met kantoren, winkels, wonen, onderwijs, cultuur en recreatie. De oplevering van het totale gebied staat gepland in 2032. De NDSM is booming en biedt al onderdak aan verschillende bedrijven in uiteenlopende sectoren, zoals Hema, MTV, Pernod Ricard en Greenpeace. Verder profiteert het gebied van diverse restaurants en hotels die zich in de directe omgeving van het gebouw bevinden. In totaal komen er circa 5.000 woningen in het gebied waarvan er al circa 2.500 zijn gerealiseerd.

NDSM wordt een 24/7 stadsdistrict met De NDSM-werf krijgt een mix aan functies; intensief en contrastvol, levendig en creatief. Direct aan het IJ, aan de sunny side of Amsterdam. Het kolkt van de culturele, commerciële en innovatieve activiteiten, van mensen die willen bijdragen aan het gebied en aan elkaar.

Maak kennis met De Naut, een nieuwe fijne plek om vanaf Q2 2024 te ondernemen en te werken. Een nieuw kantoorgebouw met circa 1.650 m2 verhuurbaar vloeroppervlak (VVO), verdeeld over vijf lage verdiepingen in het dynamische centrale hart van de NDSM-werf. Op de hoek van de Werfstraat en de Mt. Lincolnweg en letterlijk op steenworp afstand van het IJ. De entree van het kantoor bevindt zich aan de Werfstraat. Dok architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp van dit bijzondere project aan het IJ, dat is geïnspireerd op de havengeest met zijn grote roestige schepen en ranke wit glimmende zeilboten. Het kantoorgebouw is ondanks z’n bescheiden omvang een opvallende 'oranje' verschijning tussen de woongebouwen van Nautisch NDSM.

Verhuurbare vloeroppervlakte
Voor de verhuur/verkoop is circa 1.648,8 m² VVO kantoorruimte beschikbaar, als volgt verdeeld:
- Begane grond: 323,2 m² VVO
- 1e verdieping: 331,4 m² VVO
- 2e verdieping: 331,4 m² VVO
- 3e verdieping: 331,4 m² VVO
- 4e verdieping: 331,4 m² VVO

Flexibiliteit
• Beschikbaar als zowel een single- als een multitenant kantoorgebouw

Huurprijs
Kantoorruimte
€ 285,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Parkeren
In de openbare parkeergarage op 3 minuten loopafstand aan de Ms. Oslofjordweg, zijn circa 525 parkeerplaatsen beschikbaar voor het gehele project. Huurder heeft zelf de mogelijkheid parkeerplaatsen te huren bij de exploitant APCOA van de parkeergarage. De parkeerplaatsen worden volgens de planning eind 2023 opgeleverd.

Nautisch NDSM beschikt over een collectieve en afsluitbare fietsenstalling voor de gebruikers van de commerciële ruimten en kantoorgebouw De Naut. Deze stalling is bereikbaar vanaf de Werfkade / IJ-zijde.

Opleveringsniveau
• De kantoorvloeren worden casco opgeleverd;
• De algemene ruimten zijn volledig afgewerkt waaronder de entree, de lifthal, het trappenhuis en de toiletgroepen ;
• Per verdieping wordt er een toiletgroep met een voorruimte en een heren- en een damestoilet gerealiseerd;
• De wanden zijn van beton en worden niet afgewerkt;
• De vloeren bestaan uit een zandcement dekvloer zonder vloerverwarming/koeling;
• De plafonds zijn van onafgewerkt beton;
• Op de begane grond is een centrale vuilopslagruimte/technische ruimte aanwezig inclusief een uitstortgootsteen;
• Het kantoorgebouw is aangesloten op een WKO-installatie;
• Verdiepingshoogte van 3,6 m (BG) en 3,1 m (verdieping 1 t/m 4), excl. installaties.

Optioneel: oplevering inclusief installaties en verwarming/koeling bespreekbaar.

Bereikbaarheid
Per auto
‘De Naut’ is met de auto bereikbaar via Ringweg A10 (S116, S117, S118).

Per OV
Een openbare pont bevindt zich op 4 minuten loopafstand en biedt een directe verbinding van de NDSM naar de Houthavens en Amsterdam Centraal Station. Verder is ‘De Naut’ per bus bereikbaar via de buslijnen 391 en 394.

Servicekosten
Nader te bepalen.

Indexering
Jaarlijks, op basis van de consumentenprijsindex (CPI) 2015=100, reeks alle huishoudens, zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
Tenminste 12 maanden voor het einde van een huurtermijn.

Huurprijsbetaling
Per kwartaal bij vooruitbetaling te voldoen een bedrag ter grootte van 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW.

Zekerheidsstelling
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van tenminste 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW.

Aanvaarding:
Per Q2 2024.

Voor een indruk om te laten zien hoe NDSM eruit zal komen te zien in de toekomst, verwijzen wij u graag naar de volgende website:

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 285 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-4-2024

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
1.649 m² (in units vanaf 331 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
5 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Noordelijke IJ-oevers West, Amsterdam

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Werfstraat 350-358

€ 285 /m²/jaar