Rijnsburgstraat 9-11 1059 AT Amsterdam

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Staal-Kade is een nieuw gerenoveerd high-end kantoorgebouw, prachtig gelegen aan het water van de Schinkel, in Amsterdam Zuid. Het gebouw voldoet aan de allerhoogste eisen van duurzaamheid, gezondheid en comfort.

Het kantoorgebouw Staal-Kade, gesitueerd aan de Rijnsburgstraat 9-11, ondergaat momenteel een indrukwekkende transformatie en wordt in mei 2024 opgeleverd. De Schinkelbuurt staat bekend om zijn levendige gemeenschap en culturele diversiteit. Hier kunt u genieten van een overvloed aan gezellige cafés, lokale restaurants en groene parken, allemaal op loopafstand van uw nieuwe werkplek.
Staal-Kade is vernoemd naar de gerenommeerde architect Arthur Staal (o.a. bekend van de Adam Toren), wiens visie en ontwerp bijdragen aan de unieke uitstraling van deze bijzondere locatie. Met een totale oppervlakte van circa 10.000 m² VVO kantoorruimte, biedt Staal-Kade ruimte voor ambitieuze ondernemingen die hun werknemers een inspirerende en gezonde werkomgeving willen bieden. De ruime en lichte kantoorruimtes zijn ontworpen met het oog op flexibiliteit, efficiency en bieden een scala aan mogelijkheden om aan de specifieke behoeften van uw bedrijf te voldoen.

De verdiepingen van Staal-Kade beschikken over een spectaculair panoramisch uitzicht over de gehele stad Amsterdam. Naast de gemeenschappelijke daktuin wordt ook de elektrische Staal-Kade sloep beschikbaar gesteld voor de huurders van het gebouw.

Daarnaast is Staal-Kade uitgerust met vele faciliteiten, waaronder moderne vergaderruimtes, een horeca faciliteit, een stijlvolle receptielobby en douche- en kleedruimtes om het welzijn van u en uw team te ondersteunen. Met een strategische ligging nabij openbaar vervoer en uitstekende bereikbaarheid met de auto, bent u altijd verbonden met de rest van de stad. Voorts beschikt de Staal-Kade over circa 80 parkeerplaatsen met elektrische laadvoorzieningen.

Beschikbaarheid:
Circa 9.719 VVO kantoorruimte beschikbaar als volgt verdeeld (deelverhuur vanaf circa 660 m² VVO):
- Kelder circa 178 m² VVO
- Begane grond circa 1.788 m² VVO
- 1e verdieping circa 1.858 m² VVO
- 2e verdieping circa 706 m² VVO
- 3e verdieping circa 660 m² VVO
- 4-6e verdieping circa 661 m² VVO
- 7-8e verdieping circa 662 m² VVO
- 9e verdieping circa 664 m² VVO
- 10e verdieping circa 562 m² VVO

Het exacte verhuurbaar vloeroppervlak (VVO) is conform de NEN2580 meetmethodiek opgesteld.

Parkeren
Er zijn 80 parkeerplaatsen beschikbaar (parkeernorm 1:122) met elektrische laadvoorzieningen.

Huurprijs
Vanaf EUR 395 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau
Casco gerenoveerde staat.

Servicekosten
Nader te bepalen.

Indexering
Jaarlijks, conform CPI indexcijfer alle huishoudens.

Opzegtermijn
Minimaal 12 maanden voor het einde van een huurtermijn.

Huurtermijn
Minimaal 5 jaar.

Huurprijsbetaling
Per kwartaal bij vooruitbetaling te voldoen een bedrag ter grootte van 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW.

Zekerheidsstelling
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van tenminste 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW. De bankgarantie zal door een te goeder naam en faam bekendstaande Nederlandse bank worden gesteld, conform bijgevoegd model.

Opleveringsdatum
Mei 2024.

Huurovereenkomst
Volgens het model van verhuurder, welk model gebaseerd is op de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW en bijbehorende algemene bepalingen, volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015 vastgesteld.

BTW
Over de huurprijs en servicekosten wordt BTW in rekening gebracht. Bij het vaststellen van de huurprijzen is ervan uitgegaan dat de huurder voor minimaal 90% BTW belaste prestaties in het gehuurde verricht.

Voorbehoud
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming door onze opdrachtgever.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-5-2024

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2023

Oppervlakten

Oppervlakte
9.719 m² (in units vanaf 562 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
10 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.