mt. Lincolnweg 50 1033 SN Amsterdam

€ 912.000 v.o.n.

Omschrijving

De NDSM-werf is een nieuwe thuishaven voor ondernemers in Amsterdam. In project Nautisch NDSM, gelegen in het hart van NDSM is per Q2 2024 een commerciële ruimte beschikbaar van in totaal circa 192 m² VVO. Project 'Nautisch NDSM' is gelegen aan het IJ ter hoogte van Amsterdam Marina in Amsterdam Noord. Nautisch NDSM maakt deel uit van de nieuwe wijk NDSM, in de vorige eeuw een van de grootste scheepswerven van Europa. Nu hét nieuwe stadsdistrict van Amsterdam.

De gemeente Amsterdam heeft besloten het NDSM-gebied te herontwikkelen tot een multifunctioneel gebied met kantoren, winkels, wonen, onderwijs, cultuur, cultureel erfgoed en recreatie. De oplevering van het hele gebied staat gepland in 2032. De NDSM-werf is booming en biedt al onderdak aan verschillende bedrijven in uiteenlopende sectoren, zoals Hema, MTV, Pernod Ricard en Greenpeace. Verder profiteert het gebied van een grote keuze aan restaurants en terrassen, parken en hotels die zich in de directe omgeving van Nautisch NDSM bevinden.

De NDSM-werf wordt een 24/7 stadsdistrict met een mix aan functies; intensief en contrastvol, levendig en anders. Direct aan het IJ, aan de sunny side of Amsterdam. Het kolkt van de culturele, commerciële en innovatieve activiteiten, van mensen die willen bijdragen aan het gebied en aan elkaar. De nieuwe bewoners van de projecten Pontkade, South Dock, BinnenDok, NoordDok, Dok en de Werf en bezoekers van het culturele NDSM-Oost zorgen voor veel levendigheid op de werf.

De voormalige NDSM-werf bevindt zich in een transformatieproces waarbij geen statisch eindbeeld is vastgelegd. De maakbare stad bestaat immers niet, deze ontstaat! Door het eindbeeld niet strak af te bakenen maar juist als inspiratiebron te zien, vindt NDSM langzaam haar contouren door organische groei in stedelijk tempo. NDSM is nooit af en blijft altijd in beweging. NDSM is een Selfmade City.

De monumenten en werfrelicten zorgen voor veel karakter in de wijk en vormen de basis voor de toekomstige invulling. Er wordt aan de toekomst gebouwd met het principe mix-to-the-max. Mixen van functies, mensen en activiteiten binnen het gebied, op een kavel maar ook binnen een gebouw. Voor bijzondere initiatieven is plaats op NDSM. We houden wel van een experiment.

5.000 NIEUWE WONINGEN
Op NDSM komen uiteindelijk ca. 5.000 woningen (waarvan er nu al ca. 2.500 zijn gerealiseerd) in alle soorten en maten.

Daarnaast blijft er volop ruimte over voor bijna elke andere functie: werken, eten, drinken, slapen, winkelen, leisure, onderwijs, cultuur, evenementen, jachthaven, parkeren, etc.

Project 'Nautisch NDSM' bestaat uit 5 woongebouwen (deels huur, deels koop), kantoorgebouw De Naut, diverse commerciële units in de plint (waterzijde en straatzijde), een groene binnentuin voor bewoners en een eigen parkeergarage met een beperkt aantal privé parkeerplaatsen.

Te koop commerciële unit in project Nautisch NDSM
In de plint is circa 192 m² VVO commerciële ruimte te koop beschikbaar.
Deels met (zij)zicht op het water
Adres: Mt. Lincolnweg, Amsterdam

Parkeren
In de openbare parkeergarage op 3 minuten loopafstand aan de Ms. Oslofjordweg, zijn circa 525 parkeerplaatsen beschikbaar voor het gehele project. Huurder heeft zelf de mogelijkheid parkeerplaatsen te huren bij de exploitant APCOA van de parkeergarage. De parkeergarage wordt volgens planning medio december 2023 geopend.

Nautisch NDSM beschikt over een collectieve en afsluitbare fietsenstalling voor de gebruikers van de commerciële ruimten en kantoorgebouw De Naut. Deze stalling is bereikbaar vanaf de Werfkade / IJ-zijde.

Opleveringsniveau
- De commerciële ruimte wordt casco opgeleverd;
- De wanden zijn van beton en worden niet afgewerkt;
- De vloer is een onafgewerkte in het werk gestorte betonvloer.
- De plafonds zijn van onafgewerkt beton;
- De ruimte is aangesloten op een WKO-installatie.

Bereikbaarheid
Per auto
Project 'Nautisch NDSM' is met de auto bereikbaar via Ringweg A10 (S116, S117, S118).

Per OV
Een openbare pont bevindt zich op 3 minuten loopafstand en biedt een directe verbinding van de NDSM naar Houthaven en Amsterdam Centraal Station. Verder is 'Nautisch NDSM' per bus bereikbaar via de buslijnen 391 en 394.

Aanvaarding:
Per Q2 2024.

Informatie project Nautisch NDSM

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 912.000 vrij op naam
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Na 2020

Oppervlakten

Oppervlakte
192 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

mt. Lincolnweg 50

€ 912.000 v.o.n.