Meidoornstraat 3 C 2861 VH Bergambacht

€ 100 /m²/jaar € 1.500.000 k.k.

Omschrijving

In de woonwijk Bergambacht Oost treft u een fraaie en ruime accommodatie aan, gelegen op eigen grond met parkeergelegenheid rondom het gebouw. Het betreft een geschakeld pand met een centrale entree en twee bouwlagen welke verdeeld zijn over vier zelfstandig te gebruiken eenheden.

Vanaf 31 december 2022 zijn er drie eenheden voor de huur beschikbaar waarvan twee ruimten op de begane grond, respectievelijk groot circa 236 m2 en 424 m2 en een ruimte op de verdieping van circa 270 m2.

Per heden is het tevens mogelijk om het gehele pand te kopen.

Het pand is bestemd voor maatschappelijke doeleinden. Indien het door u gewenste gebruik afwijkt van de bestemming adviseren wij u met de gemeente Krimpenerwaard te overleggen met betrekking tot een afwijkende toestemming.
Het pand is uitermate geschikt voor een kantoorfunctie. Alle drie de beschikbare units zijn verdeeld in meerdere kamers, algemene ruimten en sanitaire ruimten. Een en ander zoals op de plattegrond is weergeven.
Daarnaast beschikt de ruimte op de verdieping over twee eigen buitenruimten in de vorm van een dakterras.

Op de begane grond zijn al geruime tijd de huisarts en aanverwante dienstverleners gevestigd. Deze ruimten zijn functioneel en praktisch van afwerking.
De verdieping is in gebruik geweest bij een verzekeringskantoor en een taleninstituut, hier is sprake van een fraaie en moderne afwerking.

Het betreft een degelijk gebouwd pand met een robuuste uitstraling van donkere stenen en aluminium kozijnen met dubbel glas en draai- kiepramen. De hoofentree is voorzien van een glazen dak en elektrische schuifdeuren naar het linkse deel van het pand. De verdieping is bereikbaar via een trappenhuis en een traplift.
Iedere te verhuren ruimte is voorzien van een dames en heren toilet en een pantry.

Bergambacht ligt ideaal voor ieder bedrijf wat goed bereikbaar wilt zijn in een fijne, groen en ruimtelijke omgeving. Het dorp grenst aan twee provinciale wegen, de N210 en de N207. Deze wegen hebben een verbinding met de snelwegen A2 (Nieuwegein), A16 (Rotterdam) en A20 (Gouda). Het is het hart van de Krimpenerwaard, groen en ruimtelijk met veel polder en ingeklemd en tussen de rivieren De Lek en de IJssel. Het dorp is ruim van opzet met een zeer actief ondernemersbestand en meerdere grote en kleine bedrijven en een levendig winkelbestand.

De verhuur vindt plaats per kantoor op basis van het te verhuren bruto vloeroppervlakte. De huursom wordt bepaald op basis van het exacte aantal vierkante meters. De huur voor de begane grond bedraagt € 100,-- per vierkante meter en voor de verdieping € 115,-- per vierkante meter. Huurprijzen zijn exclusief BTW.

Onderhoud buitenterrein, glasbewassing, schoonmaken van algemene ruimten zijn voor rekening van de gezamenlijke huurders.
Verrekening van gas, water en elektra vindt plaats via (tussen) meters of via een voorschot aan de verhuurder, afhankelijk van de te huren ruimte.

Voorwaarden verhuur:
- huurovereenkomst ROZ
- huurperiode 5 jaren
- borg ter grootte van 3 maanden

Tevens bestaat de mogelijkheid om het gehele pand te kopen inclusief de huidige huurder op de verdieping (1/4 deel).
Bij gebleken interesse zijn de huurgegevens van deze partij in te zien via ons kantoor.

Verhuur en verkoop vindt plaats in collegiale samenwerking met D & S Makelaardij B.V. te Schiedam.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.500.000 kosten koper
Huurprijs
€ 100 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakten

Oppervlakte
930 m² (in units vanaf 236 m²)
Perceel
1.995 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer, snelwegafrit op 5000 m of meer en Tramhalte op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Meidoornstraat 3 C

€ 100 /m²/jaar € 1.500.000 k.k.