Meidoornstraat 3 c 2861 VH Bergambacht

€ 100 /m²/jaar

Omschrijving

In de woonwijk Bergambacht Oost treft u een fraaie en ruime accommodatie aan, gelegen op eigen grond met parkeergelegenheid rondom het gebouw. Het betreft een geschakeld pand met een centrale entree en twee bouwlagen welke verdeeld zijn over vier zelfstandig te gebruiken eenheden.
Vanaf 31 december 2022 is de laatste eenheid voor de huur beschikbaar. Dit betreft een ruimte op de begane grond van circa 424 m2.

Het betreft een degelijk gebouwd pand met een robuuste uitstraling van donkere stenen en aluminium kozijnen met dubbel glas en draai- kiepramen. De hoofentree is voorzien van een glazen dak en elektrische schuifdeuren naar het linkse deel van het pand. De verdieping is bereikbaar via een trappenhuis en een traplift. U maakt gebruik van een gezamenlijke entree met elektrische schuifdeuren. Bij binnenkomst treft u aan de rechterzijde het te verhuren gedeelte. Deze ruimte is verdeeld in meerdere werkkamers, pantry, toiletten en verkeersruimten. De afwerking is functioneel met systeemplafonds, ingebouwde verlichting, tapijt of Novilon op de vloeren en een datanetwerkinstallatie.

Het pand is bestemd voor maatschappelijke doeleinden. Indien het door u gewenste gebruik afwijkt van de bestemming adviseren wij u met de gemeente Krimpenerwaard te overleggen met betrekking tot een afwijkende toestemming.
Het pand is uitermate geschikt voor een kantoorfunctie.

Bergambacht ligt ideaal voor ieder bedrijf wat goed bereikbaar wilt zijn in een fijne, groen en ruimtelijke omgeving. Het dorp grenst aan twee provinciale wegen, de N210 en de N207. Deze wegen hebben een verbinding met de snelwegen A2 (Nieuwegein), A16 (Rotterdam) en A20 (Gouda). Het is het hart van de Krimpenerwaard, groen en ruimtelijk met veel polder en ingeklemd en tussen de rivieren De Lek en de IJssel. Het dorp is ruim van opzet met een zeer actief ondernemersbestand en meerdere grote en kleine bedrijven en een levendig winkelbestand.

De verhuur vindt plaats op basis van het te verhuren bruto vloeroppervlakte. De huursom wordt bepaald op basis van het exacte aantal vierkante meters. De huur voor de begane grond bedraagt € 100,-- per vierkante meter. Huurprijs is exclusief BTW.

Onderhoud buitenterrein, glasbewassing, schoonmaken van algemene ruimten zijn voor rekening van de gezamenlijke huurders.
Verrekening van gas, water en elektra vindt plaats via (tussen) meters of via een voorschot aan de verhuurder, afhankelijk van de te huren ruimte.

Voorwaarden verhuur:
- huurovereenkomst ROZ
- huurperiode 5 jaren
- borg ter grootte van 3 maanden
- servicebijdrage € 25,- per m2

Verhuur vindt plaats in collegiale samenwerking met D & S Makelaardij B.V. te Schiedam.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 100 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakten

Oppervlakte
424 m²
Perceel
1.995 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer, snelwegafrit op 5000 m of meer en Tramhalte op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Meidoornstraat 3 c

€ 100 /m²/jaar