Lage Mosten 1 11 4822 NJ Breda

€ 145 /m²/jaar

Omschrijving

Bij de entree van het goed bereikbare kantorenpark Westerhage staat gebouw Londen. Londen is recent geüpgraded, waardoor het gebouw een moderne, frisse uitstraling heeft. De gevel, entree en gemeenschappelijke ruimtes zijn gerenoveerd en gerestyled. Huur hier een kantoorruimte en ontvang uw bezoek in stijl.

Doordat de etages flexibel indeelbaar zijn, biedt Londen een prettige werkruimte voor een uiteenlopende groep ondernemers. We laten u graag kennismaken met de locatie, het pand en de mogelijkheden.

DE OMGEVING

Kantorenpark Westerhage in trek
Toen kantorenpark Westerhage eind jaren negentig, begin 2000 ontwikkeld werd, was het vooral de ideale ligging direct aan de A16 die ondernemers trok. Inmiddels heeft het park ook aan populariteit gewonnen door de hoogwaardige uitstraling van aanwezige kantoorgebouwen én de voorzieningen die er zijn. Het is dan ook niet zo vreemd dat tal van gerenommeerde bedrijven zoals Bic, Vroon, Alpro Soya, Hill’s Pet Nutricion, Slokker Bouwgroep, ABAB Accountants, PWC en Regus zich hier gevestigd hebben.

Voorzieningen
Na of voor het werk kan er gesport worden bij Topsportplaza Breda. Zakenrelaties uit het buitenland kunnen overnachten in het Bastion Hotel Breda. Een lunchoverleg of diner doet u net zo makkelijk in de sfeervolle horecagelegenheid in kantoorgebouw Horizon aan de Lage Mosten, op loopafstand van gebouw Londen. Ook de Stada Stores en het stadscentrum zijn eenvoudig te bereiken.

Energielabel
Het kantoorgebouw heeft energielabel A++.

VERHUURBARE VLOEROPPERVLAKTE

Voor verhuur is momenteel ca. 1.002 m² kantoorruimte beschikbaar voor verhuur. Dit metrage is als volgt ingedeeld:
Eerste verdieping: ca. 452 m².
Tweede verdieping: ca. 275 m².
Vijfde verdieping: ca. 275 m².

BEREIKBAARHEID

Westerhage en kantorengebouw Londen zijn perfect bereikbaar door de ligging direct aan de A16. Met de auto rijdt u vanaf de snelweg in enkele minuten het park op. Ook met het openbaar vervoer is Westerhage uitstekend bereikbaar. Station Prinsenbeek Breda ligt op 5 minuten loopafstand. Hier stoppen diverse bussen en treinen.

PARKEREN

Parkeer uw auto voor de deur. Dat is geen probleem gezien de gunstige parkeernorm van 1:30. Fijn ook dat er voor uw bezoek ook altijd plek is. Op eigen terrein zijn er ca. 96 parkeerplaatsen beschikbaar. Daarnaast is er parkeergelegenheid aan de openbare weg.

HET GEBOUW EN DE KOSTEN

Het gebouw
Gebouw Londen is van alle gemakken en comfort voorzien. Dankzij de topkoeling in combinatie met de mechanische ventilatie bent u verzekerd van een aangenaam binnenklimaat. Fijn ook dat de ramen open kunnen. Het systeemplafond is voorzien van geïntegreerde (LED)-verlichtingsarmaturen. Natuurlijk is er verwarming aanwezig. Elke verdieping heeft per halve verdieping een toiletgroep en een pantry, die afhankelijk van de verdeling door één of meerdere bedrijven gebruikt wordt. Ook in een MIVA is voorzien. Via de intercom kunt u bezoekers ontvangen. Middels een fraaie tourniquet vervolgen zij hun weg met de gerestylede entree en de trap of één van de liften.

DE HUURVOORWAARDEN

Huurprijs
De kantoorruimte wordt verhuurd voor € 145,-- per m² per jaar, te vermeerderen met de btw. De parkeerplaats kunt u huren voor € 450,-- per plaats per jaar, te vermeerderen met de btw.

Als u de btw niet kunt verrekenen, wordt de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag verhoogd om de verhuurder schadeloos te stellen.

Levering en diensten
Voor de services en diensten wordt een voorschotbedrag in rekening gebracht aan de verhuurder van € 35,-- per m² per jaar, te vermeerderen met de btw. De leveringen en diensten zijn zeer uitgebreid en ontzorgt de huurder vrijwel volledig.

Metrages
Genoemde metrages zijn vastgesteld aan de hand van de beschikbare informatie en zijn niet conform NEN 2580. Het definitieve metrage wordt tijdens ons overleg vastgesteld. Daarbij vindt er een toebedeling plaats voor de metrages van de entrees op de begane grond.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs wordt jaarlijks aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
De huur wordt aangegaan voor minimaal 5 jaar met aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn
De opzegtermijn is 12 maanden.

Betalingen
Huur, servicekosten en btw worden per kwartaal vooruit betaald.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur, servicekosten en btw.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015.

Aanvaarding
In overleg, op korte termijn.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 145 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 35 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten

Oppervlakte
1.002 m² (in units vanaf 275 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften en te openen ramen

Energie

Energielabel
A++

Omgeving

Ligging
Kantorenpark
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.