Delpratsingel 23 4811 AP Breda

€ 3.000 /mnd

Omschrijving

Het betreft hier een uniek monumentaal kantoorgebouw gelegen aan de singel in Breda. Het kantoorgebouw heeft een rijke historie en kenmerkt zich door een aantal zeer fraaie stijlkamers en een unieke entree met bijzondere trappartij. Op dit moment wordt het gebouw door Maas-Jacobs gerestaureerd en gedeeltelijk getransformeerd naar kantoor en woningen. Bij de renovatie is oog voor de monumentale elementen en details en afwerking van de diverse stijlkamers.

De kantoorruimte is gelegen aan de rechterzijde op de begane grond en bestaat uit een drietal grote kantoorruimtes, een eigen toiletgroep en pantry. Aansluitend bevindt zich een fraaie tuin met een kas die kan worden gebruikt als vergaderruimte. Enkele kamers hebben uitzicht over de singel.

Een bezichtiging van het unieke kantoorgebouw geeft het beste beeld om de mogelijkheden van het gebouw te ontdekken.

LOCATIE

Bereikbaarheid per auto
Door de ligging aan het singeltracé is het centrum van Breda goed bereikbaar. Middels de noordelijke rondweg van Breda heeft de locatie directe aansluiting op zowel de rijksweg A16 (Rotterdam/ Breda/Antwerpen) als de rijksweg A27 (Utrecht/Breda).

Bereikbaarheid per OV
Het object ligt op twee minuten loopafstand van het Centraal station Breda, met een hoog openbaar vervoer frequentie. Twee keer per uur rijdt er een intercity-direct naar Rotterdam, Schiphol en Amsterdam. Meer informatie hierover is verkrijgbaar via ons kantoor en op
Het centrum van Breda en het Valkenbergpark zijn op loopafstand gesitueerd.

Parkeren
Van de parkeerplaatsen op het achterterrein worden drie plaatsen toebedeeld aan het gehuurde. Deze parkeerplaatsen zijn uitsluitend op werkdagen gedurende kantoortijden (van 8.30-17.00 uur) beschikbaar. De andere plaatsen op het terrein zijn bedoeld voor de bewoners van de appartementen.

In de directe omgeving zijn diverse mogelijkheden voor parkeren middels vergunningen. Voor het pand zijn enkele betaalde parkeerplaatsen gelegen.

OBJECTGEGEVENS

Indeling
Het pand heeft een centrale entree ten behoeve van de woningen en de kantoren. Vanuit deze entree is de kantoorunit bereikbaar via een fraaie hal met ingang naar de kantoorvleugel. De kantoorkamers zijn bereikbaar middels een gang. Twee kantoorruimtes zijn met elkaar verbonden. Vanuit de centrale entree is de toiletgroep en de pantry bereikbaar. Ook is de besloten tuin bereikbaar. In de tuin is een kas gelegen die voor diverse doeleinden kan worden gebruikt. Op de bijgevoegde tekening staat de indeling aangegeven. Vanwege het hoogwaardige monumentale karakter staat de indeling vast.

Voorzieningen
Het pand wordt opgeleverd met een groot aantal authentieke details, zoals hoge plafonds met fraaie ornamenten, lambrisering, deels fraaie vloeren met marmer, parket en tapijt, monumentale schouwen, behanggespannen wanden.

Samenvattend:
• statige entree;
• gerenoveerde kantoorruimte met authentieke plafonds, wandbespanning, vloeren en ornamenten;
• daar waar geen authentieke parketvloeren zijn, wordt de ruimte voorzien van tapijt;
• gerenoveerde toiletten;
• ramen zullen worden voorzien van isolerend glas;
• basis elektra en ICT-aansluiting, plaatsing in overleg;
• pantry voorzien van close-in boiler, koelkast en vaatwasmachine;
• buitenzonwering;
• aansluiting voor airco’s.

Bestemming
In bestemmingsplan ‘Spoorbuurt’ heeft dit gebouw de bestemming ‘kantoor’. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor of de website raadplegen.

Energielabel
Het betreft hier een gemeentelijk monument en derhalve is er geen energielabel aanwezig.

HUURGEGEVENS

Vloeroppervlakte
Ca. 160 m².

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 3.000,-- per maand, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 230,-- per maand, te vermeerderen met BTW t.b.v. schoonmaakkosten algemene ruimtes, glasbewassing buitenzijde, vuilafvoer, onderhoud tuin, buitenterrein en zonwering, onderhoud installaties, onderhoud blusmiddelen, nood- en vluchtweg aanduidingen e.d.
Het kantoor heeft eigen aansluitingen voor gas, water en elektra.

Aanvaarding
Indicatief per 1 april 2024.

Huurtermijn
5 jaar en 5 verlengingsjaren.

Opzegtermijn
12 maanden.

Betaling
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur + servicekosten inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het meest recente standaard ROZ-model en de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.000 per maand
Servicekosten
€ 230 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1902

Oppervlakten

Oppervlakte
160 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern, in woonwijk en stationslocatie
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
3 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.