Graafschapsstraat 7 A 4116 GE Buren (GE)

€ 435 /mnd

Omschrijving

In de voormalige melkfabriek van Buren is circa 96 m² kantoorruimte beschikbaar.
Het betreft een aantrekkelijk geprijsde kantoorruimte met eigen voorzieningen, op een unieke locatie met volop parkeergelegenheid.

Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden nodigen wij u van harte uit om ter plaatse te komen kijken.

HUURPRIJS:
€ 435,= per maand excl. BTW en servicekosten
Servicekosten € 120,= per maand excl. BTW
Voorschot elektra € 125,= per maand excl. BTW.

INDELING:
Aan de linker zijkant van het hoofdgebouw aan de Hulsterstraat bevindt zich de kantoorruimte met eigen entree op de eerste verdieping, voorportaal met meterkast, de ruimte bestaat uit een groot open kantoor, aparte 2e kantoorkamer en via deze ruimte toegankelijke opslagruimte. Achterin in de ruimte bevindt zich een keukenblok en toilet met voorportaal waar een wasbak hangt. De kantoren zijn voorzien van tapijttegels / laminaat, systeemplafond met led-verlichting en kabelgoten.

ERF/BUITENTERREIN:
Ruim parkeerterrein aan de zijde Hulsterstraat, er horen 3 niet toegewezen parkeerplaatsen tot het gehuurde.

OVERIGE:
* De servicekosten zijn gesplitst in 2 bedragen en bedragen € 125,= per maand excl. BTW t.b.v. voorschot verbruik elektra, jaarlijks vindt een afrekening plaats o.b.v. de aanwezige tussenmeter. Een bedrag van € 120,= per maand excl. BTW wordt doorbelast t.b.v. onderhoud groenvoorziening, buitenterrein en buitenverlichting.
* Verbruik van gas en water komt rechtstreeks op naam en voor rekening van huurder. Huurder dient hiertoe zelf een contract te sluiten met een leverancier naar keuze.
* Energielabel A!
* Huurder dient zelf voorzieningen voor internet te realiseren.
* Het hoofdgebouw is deels in gebruik als verzamelgebouw waarin diverse ondernemingen zijn gehuisvest, zoals een ontwerpbureau, atelier en een fotostudio.
Een ander deel van het gebouw is getransformeerd naar opslagboxen t.b.v. particulier en zakelijk gebruik, waardoor het gebouw ook wel bekend staat als Opslag Boxen Buren.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumenten prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.
* Een huuraanbieding en/of huurovereenkomst wordt uitgebracht onder voorbehoud van goedkeuring van gunstige uitkomst van het Customer Due Diligence-onderzoek (financieel, juridisch en integriteit) van huurder. Huurder dient hiertoe aan verhuurder nader gevraagde stukken te overleggen zodat verhuurder haar vereiste onderzoek kan uitvoeren.

LOCATIE:
Het pand is gesitueerd op het bedrijventerrein in Buren. In de historische stadskern zijn diverse voorzieningen op het gebied van winkels en horeca aanwezig. De gemeente Buren is een uitgestrekte plattelandsgemeente en is gelegen tussen Tiel, Culemborg en Geldermalsen. Door de centrale ligging in het midden van Nederland is de gemeente goed bereikbaar vanuit alle windstreken. De dichtstbijzijnde snelweg is de A15 welke via het knooppunt Deil uitstekend aansluit op alle Rijkswegen. Openbaar vervoer via bushalte op loopafstand van de bedrijfsunit, met directe verbinding naar NS station Tiel en NS station Culemborg.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Kernen Buren’ en heeft als enkelbestemming ‘Bedrijventerrein'. Functie aanduiding: bedrijf t/m milieucategorie 3.2. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website omgevingswet.overheid.nl.

DISCLAIMER:
De door Van der Horst Makelaardij en verhuurder verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg. Hoewel deze informatie met grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 435 per maand
Servicekosten
€ 245 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1984

Oppervlakten

Oppervlakte
96 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
3 overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Graafschapsstraat 7 A

€ 435 /mnd