Unit 5.7 Rijnzathe 12, 3454 PV De Meern

€ 640 /mnd incl. servicekosten

Omschrijving

Gardens Business Centre Rijnzathe biedt u een eigentijds zakelijke kantoorruimte of vergaderzaal. U heeft de keuze uit een volledig ingerichte kantoorruimte met internetvoorzieningen of een kantoorunit die u zelf kunt inrichten. De ruimtes zijn beschikbaar tot circa 250 m² en bieden een prachtig uitzicht over de stad Utrecht en het Utrechtse landschap. Bij Rijnzathe kunt u rekenen op full-service: onder andere postservice, snelle WiFi en verse bonenkoffie. U kunt tevens terecht voor een flexibele werkplek.

Naast de full-service voorzieningen bij uw kantoorruimte kunt u op de begane grond terecht bij de to go-shop. Daar vindt u onder andere verse broodjes, salades en snacks. Uw auto kunt u op de parkeerplaats voor het pand kwijt, waar tevens een fietsenstalling aanwezig is. Het OV stopt naast de deur. Alle kantoorruimtes zijn voor flexibele periodes te huren: zelfs voor een periode van één maand.

Naast full-service kantoorruimtes verhuurt Gardens Business Centre Rijnzathe ook moderne en flexibele vergaderzalen. De inrichting kan naar uw wensen worden aangepast, inclusief unieke branding-opties. Elke zaal is voorzien van glasvezelinternet en uitstekende audiovisuele ondersteuning.
Huurders kunnen tegen een gereduceerd tarief hiervan gebruik maken.

Gardens Business Centre Rijnzathe heeft een uitstekende ligging, nabij de knooppunten van de A12 en A2. Dat maakt het pand uitstekend bereikbaar.

De kantoorruimtes van Gardens Business Centre Rijnzathe zijn volledig aangepast op de 1,5 meter-economie. Dit houdt in dat op de locaties opstoppingen worden voorkomen, extra schoonmaak wordt ingezet en diverse handgel stations zijn geïnstalleerd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 640 /mnd incl. servicekosten
Servicekosten
Geen extra kosten, de huurprijs is all-in
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
16 m²

Indeling

Aantal werkplekken
1
Gemeubileerd
Ja
Gelegen op
5e woonlaag

Diensten en Faciliteiten

Gebouw
Verwarming, topkoeling, toilet, 24/7 toegankelijk, WiFi, gedeelde vergaderruimte en ontmoetingsruimte
Kantoorruimte
Kabelgoten, systeemplafond, inbouwarmaturen, verwarming, mechanische ventilatie, topkoeling, kamerindeling, toilet, te openen ramen, 24/7 toegankelijk, beveiligd, WiFi, glasvezel en gemeubileerd

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Rijnzathe 12

€ 640 /mnd incl. servicekosten