Utopialaan 50 5232 CE Den Bosch

€ 685 /mnd

Omschrijving

TE HUUR: Nieuw gerealiseerde kantoorkamers binnen Zakencomplex Bolduc.

Locatie
Het Zakencomplex Bolduc is gelegen op een zeer markante locatie. Binnenkomend langs de A2 zal niemand zich aan het zicht op dit bijzondere gebouw kunnen onttrekken. Dit wordt nog eens onderstreept door de architectuur en de totale performance van het complex. Het Zakencomplex Bolduc ligt nog geen 50 meter van de op- en afritten naar de A2. De bereikbaarheid per eigen vervoer is derhalve als zeer goed aan te merken. Dit geldt tevens voor de parkeergelegenheid ter plaatse.

Object
Het Zakencomplex Bolduc bestaat uit een viertal duurzame kantoorgebouwen. Ieder met een eigen karakter. De twee torens gebouw B en gebouw C welke gelegen zijn op het terrein zijn bestemd voor grootschalige verhuur en kennen een hoge bezettingsgraad. In het lagere v-vormige gebouw te weten gebouw A bieden wij ondernemers de mogelijkheid kantoorunits te huren vanaf circa 31 m². Dit betreffen turn-key kantoorruimtes met toegang tot het internet middels een snelle glasvezelverbinding. Daarnaast zijn de huurovereenkomsten flexibel. Op deze wijze is groei en krimp binnen het gebouw mogelijk én een externe verhuizing overbodig. Met de introductie van de verhuur van kleinschalige kantoorruimtes maakt het Zakencomplex Bolduc de weg vrij voor kleinere organisaties om zich te vestigen op een inspirerende, stimulerende, zakelijke en uiterst representatieve locatie. Hiermee biedt Het Zakencentrum Bolduc ondernemers de ruimte om zich maximaal te ontwikkelen. Onze slogan is niet voor niets Joined in Business!

Duurzaamheid
Alle gebouwen zijn voorzien van een WKO installatie. Op deze wijze wordt warmte en koude uit de grond gehaald. Hetgeen een zeer duurzame en milieuvriendelijke wijze van koelen en verwarmen is. Verder is de verlichting in volledig renoveerde ruimten voorzien van daglichtafhankelijkheid en aanwezigheidsdetectie. De klimaatinstallatie bestaat uit een energie-efficiënt variabel volumesysteem dat tezamen met de verlichting automatisch belastingafhankelijk wordt geregeld. Het door u gewenste klimaat en lichtniveau regelt u simpelweg door het wijzigen van uw instelling in het digitale portaal. Hierdoor presteert ook uw kantoorruimte conform een energieprestatienorm van label A. Ongeacht de omvang van uw gehuurde kantoorruimte.

Algemene ruimten
Elke bouwlaag is voorzien van een representatieve pantryruimte die tevens zeer geschikt is voor informeel overleg. Daarnaast biedt het Zakencomplex Bolduc u de mogelijkheid om gezamenlijk gebruik te kunnen maken van een representatieve spreekkamer.

Huurprijs
€ 685,00 per kantoorkamer per maand te vermeerderen met BTW. Dit bedrag is o.a. inclusief de volgende voorzieningen:

- huur kantoorkamer;
- servicekosten betreffende het verbruik van gas, water elektra, schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes en dergelijke;
- deelgebruik van de spreekkamer;
- deelgebruik van de pantryruimte;
- toegang tot het internet middels een glasvezelverbinding.
- gebruik van één parkeerplaats.

Huurtermijn
Één (1) jaar, hierna telkenmale te verlengen met één (1) jaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 685 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 600 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
450 m² (in units vanaf 33 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A 1,04

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

JLL

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel (+31) 40 250 01 00

Colliers Eindhoven

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 040-2121110

HRS Bedrijfsmakelaars B.V.

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 073 8000008

Omgeving

Bedrijventerrein De Herven, Den Bosch

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.