Muzenstraat 120 2511 WB Den Haag

€ 175 /m²/jaar

Omschrijving

ALGEMEEN

Het kantoorgebouw aan de Muzenstraat 120 is gelegen op een zeer centrale locatie. Op loopafstand van zowel het Centraal Station als het stadscentrum van Den Haag.

Het duurzame gebouw met energielabel A bestaat in totaal uit circa 1.289 m² kantoorruimte en beschikt over een representatieve entree met overleg- en wachtmogelijkheden. Tevens bevindt zich op de begane grond een gezamenlijke lunch- vergadergelegenheid alsmede een doucheruimte. De kantoorruimten bevinden zich op de 1e tot en met de 3e verdieping.

De Muzenstraat 120 is uitstekend gelegen ten opzichte van uitvalswegen en het openbaar vervoer. Gelet op de ligging op steenworp afstand van het centrum, zijn alle gewenste voorzieningen in de directe nabijheid van het gebouw te vinden. Bij het gebouw behoren geen parkeerplaatsen. Op circa twee minuten loopafstand van het object bevinden zich de parkeergarages Q-Park Muzenplein en Helicon Interparking.

BEREIKBAARHEID

Per auto:
De Utrechtsebaan is binnen enkele autominuten te bereiken, welke een directe aansluiting geeft op het rijkswegennet: A4 Rotterdam – Amsterdam, A12 Den Haag – Utrecht en A13 Den Haag – Rotterdam. Ook de Benoordenhoutseweg is binnen enkele autominuten te bereiken, welke via de Rijksstraatweg een directe aansluiting geeft op de rijksweg A44 richting Amsterdam.

Per OV:
Het Centraal Station van Den Haag is op enkele minuten loopafstand gelegen. Vanaf het Centraal Station vertrekken diverse trams, bussen en (intercity)treinen. Zodoende een goede verbinding binnen Den Haag, binnen de regio, met andere steden in Nederland als met het buitenland.

VLOEROPPERVLAKTE

De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 1.289 m². Voor de verhuur is momenteel circa 860 m² beschikbaar, in units vanaf 430 m².

2e verdieping: circa 430 m²;
3e verdieping: circa 430 m².

De gezamenlijke lunch- vergadergelegenheid op de begane grond betreft algemene ruimte. In overleg is deze ruimte mogelijk apart te huren.

Een nieuw NEN 2580 meetcertificaat zal worden opgesteld.

OPLEVERINGSNIVEAU

Het object zal worden opgeleverd inclusief:
- Representatieve entree met overleg- en wachtmogelijkheden;
- Mindervalide toilet;
- Kleinschalige afgesloten fietsenstalling;
- Douchevoorziening;
- Gezamenlijke lunch- vergadergelegenheid;
- Personenlift;
- Sanitaire voorzieningen per verdieping;
- Kabelgoten ten behoeve van elektra en data;
- Energielabel A.

HUUPRIJS

EUR 175,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op de voornoemde huurprijs.

Servicekosten

EUR 50,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

HUUROVEREENKOMST

Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform het model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) zoals op 30 januari 2015 vastgesteld en op 17 februari 2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 15/20, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen.

HUURAANPASSING

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 175 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 50 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten

Oppervlakte
860 m² (in units vanaf 430 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Muzenstraat 120

€ 175 /m²/jaar