• Verhuurd onder voorbehoud

Laan van Wateringse Veld 905-907 2548 BR Den Haag

€ 4.750 /mnd

Omschrijving

Immobilia presenteert een luxe kantoorruimte van ca. 235m2 gelegen op een zicht locatie aan de Laan van Wateringse Veld in 's-Gravenhage. Tot in de puntjes verzorgd kantoor, echt een mooi visitekaartje voor jouw business. Goed bereikbaar middels auto en openbaar vervoer. Verdeeld over een drietal kantoorruimtes en een multifunctionele ruimte van ca. 80m2, biedt dit kantoor vele mogelijkheden.

Begane grond:
Binnenkomst in de luxe en lichte entree. Vanuit hier toegang tot een drietal kantoorruimtes, multifunctionele ruimte, nette keuken en een tweetal toiletten.

Op de kop van het gebouw is de eyecatcher van het kantoor gelegen. Een royale kantoorruimte van ca. 60m2 met veel lichtinval vanwege de ramen rondom. Uitermate geschikt voor diverse werkplekken in een lichte omgeving. De overige twee kantoren zijn beide 22m2 en uitgevoerd met een zwarte kastenwand. Doordat beide kantoren zijn gelegen aan de straat, beschikken ze over een eigen deur/entree.

De multifunctionele ruimte is gelegen tussen de kantoren in en beslaat ca. 80m2. Vanwege het open karakter is deze ruimte te gebruiken voor diverse doeleinden. Denk hierbij aan ontvangstruimte, kantine, vergaderruimte, flexwerkplekken etc.

Moderne en ruim opgezette keuken in houtkleur met zwarte accenten. Voorzien van een 4-pits kookplaat. afzuigkap, vaatwasser en spoelbak. De twee toiletten zijn identiek aan elkaar en zijn volledig betegeld in een antraciet/witte kleurstelling en voorzien van een hangend toilet met fonteintje.

Bijzonderheden:
- Rondom voorzien van stopcontacten.
- Het grote kantoor aan de voorzijde is voorzien van airco.
- Systeemplafond voorzien van ledverlichting.
- Beveiliging middels alarm.
- Verwarming middels cv-ketel.
- Luxe afgewerkt en een centrale ligging.
- Energielabel A.

Bereikbaarheid:
Centraal gelegen en goed bereikbaar middels auto en openbaar vervoer. Diverse ontsluitingen via rijkswegen A4 (Rotterdam - Delft - Den Haag), A12 (Den Haag - Utrecht) en A13 (Den Haag - Delft - Rotterdam). Er zijn tevens diverse tram- als bushaltes op loopafstand, waaronder tramlijn 16 (centrum Den Haag) en buslijn 37.

Huurcondities:
Huurprijs:
€ 57.000,- per jaar excl. btw.

Servicekosten:
N.v.t.

Huurtermijn:
In overleg met verhuurder.

Huuringangsdatum:
Oplevering in overleg.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks op basis van de CPI-index van het CBS.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Waarborgsom:
Drie (3) maanden huur plus btw.

Huurovereenkomst:
Standaard huurovereenkomst ROZ model, in de zin van artikel 7:230 A BW, conform het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30-1-2015 vastgesteld en op 17-2-2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag ROZ, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen.

BTW:
Verhuurder wenst te opteren voor btw-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de btw niet kan verrekenen zal de huurprijs worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor btw-belaste huur.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 4.750 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten

Oppervlakte
235 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
B 1,14

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en Tramhalte op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Laan van Wateringse Veld 905-907

€ 4.750 /mnd