Lange Voorhout 20 2514 EE Den Haag

€ 145.000 /jr

Omschrijving

ALGEMEEN
Lange Voorhout 20 betreft een schitterend gerenoveerd herenhuis van circa 701 m² v.v.o. verdeeld over 3 bouwlagen. Diverse kamers beschikken over een unieke vrije hoogte met plafonds voorzien van prachtige ornamenten. Naast de centraal gelegen trap zijn de verdiepingen ook middels een lift goed bereikbaar. Op het achtergelegen (afsluitbare) parkeerterrein zijn 10 parkeerplaatsen gelegen.

LOCATIE
Het Lange Voorhout is één van de mooiste plekjes van Den Haag, gelegen nabij het Binnenhof. Vele bekende (inter-)nationale ondernemingen hebben aan het Lange Voorhout hun vestiging evenals diverse ambassades waaronder de Engelse, de Spaanse en de Zwitserse. Aan het Lange Voorhout zijn tevens diverse restaurants gevestigd zoals de Posthoorn en het befaamde hotel "Hotel Des Indes". Daarnaast zijn er diverse
culturele instellingen gevestigd zoals de Pulchri Studio, Diligentia en museum Escher in Het Paleis Lange Voorhout. Het kernwinkelgebied van Den Haag aan het Noordeinde en de gezellige Denneweg dragen bij aan de vereiste voorzieningen en dynamiek in de directe omgeving.

BEREIKBAARHEID
De locatie is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. De Utrechtsebaan en de Victory Boogie Woogietunnel geven direct aansluiting op het Rijkswegennet (A4 Den Haag – Amsterdam - Rotterdam, A12 Den Haag - Utrecht, A13 Den Haag - Rotterdam). Den Haag Centraal Station ligt op loopafstand, hierdoor kan gebruik worden gemaakt van alle daar aanwezige bus- en tramlijnen alsmede uiteraard de trein. Daarnaast hebben buslijn 22 en 24 in de directe omgeving een halte (Kneuterdijk) alsook tramlijn 1 en 15.

BESCHIKBAARHEID
Het totale verhuurbare oppervlak van het gebouw bedraagt circa 701 m² v.v.o. kantoorruimte. Voor de verhuur is momenteel het gehele object beschikbaar welke als volgt is verdeeld:
- kelder ca. 32 m²
- begane grond ca. 222 m²
- eerste verdieping ca. 219 m²
- tweede verdieping ca. 228 m²

PARKEREN
Op het eigen achtergelegen en middels slagboom afsluitbare parkeerterrein zijn 10 parkeerplaatsen voor de verhuur beschikbaar. Op loopafstand zijn diverse parkeergarages gelegen voor eventueel additionele parkeerwensen.

HUURPRIJS
Kantoorruimte:
€ 145.000 per jaar, te vermeerderen met BTW.
Parkeren:
€ 2.500 per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor een met BTW belaste levering. Indien huurder geen BTW kan verrekenen zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd ter compensatie van het niet kunnen verrekenen van BTW.

SERVICEKOSTEN
Huurder zal rechtstreeks contracten aangaan met de desbetreffende nutsbedrijven voor de levering van gas, water en elektra en zal in overleg zelf zorgdragen voor de benodigde onderhoudscontracten.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het kantoorgebouw wordt in de huidige (gerenoveerde) casco staat opgeleverd, onder andere voorzien van:
- representatieve entree voorzien van marmeren vloer;
- diverse geornamenteerde stucplafonds;
- nieuwe vloerbedekking;
- pantry;
- dubbele toiletten per verdieping;
- personenlift;
- mechanische ventilatie;
- alarminstallatie;
- brandmeldinstallatie.

De fitnessruimte in het naastgelegen gebouw kan tegen een kleine vergoeding in overleg met andere gebruikers in deelgebruik worden aangeboden.

OVERIG

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maand-prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks ‘CPI-alle huishoudens’ (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURPRIJSBETALING
Per maand vooruit.

HUURTERMIJN
In overleg.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie ter grootte van 3 kalendermaanden huur en servicekosten, beide te vermeerderen met BTW.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform het model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) zoals op 30 januari 2015 vastgesteld en op 17 februari 2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank in Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 15/20, alsmede de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 145.000 per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
24 november 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
701 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m, snelwegafrit op minder dan 500 m en Tramhalte op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
10 niet-overdekte parkeerplaatsen
Parkeerkosten
Vanaf € 2.500,- per parkeerplaats per jaar (21% BTW van toepassing)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Lange Voorhout 20

€ 145.000 /jr