BusinessPoint

Lage Ham 186-190, Dongen
vanaf € 110 /mnd incl. servicekosten

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal units 3
  • Kantoorruimte Tot 10 m²
  • Privé unit 1 tot 8 werkplekken
  • Looptijd huurcontract Vanaf 1 maand

Omschrijving

BusinessPoint Dongen biedt een unieke combinatie van werken en vergaderen in een landelijke, inspirerende omgeving. Onze professionele en moderne locatie aan de rand van Dongen is van alle gemakken voorzien. Vergaderingen met arrangementen, kantoorruimte, flexwerkplekken, virtueel kantoor of het huren van spreekkamer of coachingruimte voor een kort overlegmoment. Lunch en diner bereiden wij in onze eigen keuken. Vers, gezond en met streekgebonden producten. BusinessPoint is dé hotspot voor ondernemend Dongen! Bruisend, Inspirerend, Verrassend!

Kantoorruimte, een flexwerkplek of virtueel kantoor (postadres / KvK adres) huren in de regio van Breda, Rijen, Tilburg, Waalwijk, Kaatsheuvel, Raamsdonksveer en Oosterhout kan in het BusinessPoint Dongen. Wij bieden verschillende mogelijkheden zoals kantoorruimtes vanaf 1 werkplek, 10 m2. Flexplekken welke 24/7 beschikbaar zijn en virtueel kantoor. Door de centrale ligging ten opzichte van de A27 en de A59 is BusinessPoint Dongen de ideale locatie om te vestigen.

All-in Kantoorruimte
Met de keuze voor het BusinessPoint word je als ondernemer ontzorgd zodat een volledige focus op de core-business mogelijk is. Alles rondom het gebruik van werkruimte is geregeld. Post, koffie, thee, gekoeld water, internet, schoonmaak. Ook het gebruik van vergaderruimte is gefaciliteerd en vrij van gebruik. De kantoren zijn ingericht met bureaus en klaar voor gebruik. Plug en Play, 24/7 beschikbaar en gratis parkeren voor de deur. Volledig ontzorgd!

Kortlopende contracten
Als ondernemer wil je flexibel zijn, vrije keuzes kunnen maken en onafhankelijk zijn van langlopende contracten. Kantoor- of praktijkruimte is daarom beschikbaar met een huurovereenkomst vanaf 1 maand. Flexplekken en virtueel kantoor is beschikbaar vanaf 1 kwartaal

De vierkante meter prijs per jaar is ca 79,00 (kantoormeters + meters van gezamenlijke ruimtes). Werk je in BusinessPoint dan is altijd een spreekkamer beschikbaar (te reserveren per uur en is incl. de huurprijs).

We hebben lunch en diner mogelijkheid in het BusinessPoint.

Bedrijvenpark Entrop
BusinessPoint is gevestigd op het bedrijvenpark Entrop, vernoemd naar Marinus Entrop, Brabants eerste autobouwer en oud-inwoner van ’s Gravenmoer.

ACTUELE BESCHIKBAARHEID:

Momenteel zijn alle vaste kantoren verhuurd. Wel zijn er mogelijkheden voor 24/7 flexwerken, virtueel kantoor en coachingsruimte. Ook zijn combinaties van dit aanbod mogelijk. Neem contact op voor meer informatie en alle mogelijkheden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Vanaf € 110 /mnd incl. servicekosten
Servicekosten
Geen extra kosten, de huurprijs is all-in

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor

Oppervlakten

Oppervlakte
Vanaf 10 m²

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Energie

Energielabel
A 0,69

Foto's

Kantoorruimtes

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

BusinessPoint

Lage Ham 186-190, Dongen