Burgemeester de Raadtsingel 93c te Dordrecht Burgemeester de Raadtsingel 93 c, 3311 JG Dordrecht

€ 350 /mnd

Omschrijving

In het kantoorcomplex aan de Burgemeester de Raadtsingel 93c te Dordrecht dat voorheen bekend stond als "De Raadtkamers", is door het beursgenoteerde vastgoedfonds NSI in 2016 de 9e vestiging van inmiddels 13 vestigingen van "Het Nieuwe Kantoor" geopend.

Het Nieuwe Kantoor (HNK genoemd) is het unieke door eigenaar ontwikkelde huisvestingsconcept dat aansluit bij elke fase van bedrijfsvoering. Bij HNK kun je lokaal of nationaal in een stijlvolle en inspirerende omgeving kantoor houden.

Bij HNK zijn alle variaties in oppervlak, contractduur en opleveringsniveau mogelijk, zodat efficiënt en functioneel kantoor houden echt vorm krijgt. Je kunt de bedrijfshuisvesting in combinatie met het Sociale Hart naar wens bepalen en samenstellen.

HNK Dordrecht
HNK Dordrecht is gelegen in het centrum van Dordrecht en heeft een eigenwijs kantoordesign waarbij de ruimtes bijzonder zijn vormgegeven passend bij de omgeving. HNK Dordrecht biedt hier de ideale omgeving in Dordrecht om te (net)werken. In het gebouw zijn reeds als grote gebruikers gevestigd Ten Holter / Noordam advocaten en Stichting Yulius.

De totale oppervlakte van het complex is ca. 5.793 m² kantoorruimte in twee ranke torens van vijf en zeven bouwlagen die met elkaar verbonden zijn door een corridor.

Het gebouw beschikt over een tweetal hoofdentrees, te weten één entree die uitkomt in het Sociale Hart van het HNK en een tweede entree die uitkomt in de centrale entreehal van het gebouw, waarvandaan middels de liften en trapopgangen de verdiepingen zijn te bereiken.

Bij het ontwerp van het gebouw zijn diverse in het oog springende details gebruikt, waaronder moderne robuuste materialen en een opvallende vide bij de hoofdentree die direct zicht geeft op het glazen dak van de hal.

Tegenover het gebouw bevindt zich het NS-station Dordrecht CS, evenals het regionale busstation. Dit maakt dat de bereikbaarheid met het openbaar vervoer uitstekend te noemen is.

In de kelder van het complex bevindt zich een parkeerkelder met royale plekken. Naast de parkeerplekken in het complex ligt het gebouw ook op loopafstand van het openbare parkeerterrein Weeskinderendijk met maar liefst 570 gratis parkeerplaatsen.

Het Sociale Hart
Op iedere HNK locatie is op de begane grond het sociale hart gecreëerd, zo ook in Dordrecht. Het sociale hart is toegankelijk voor iedereen die meteen aan de slag wil. Deze centrale ruimte is ingericht als ontmoetingsplek met flex- en (net) werkplekken, vergaderruimtes, de managed offices, de bemande receptie en verschillende zitjes, lange werktafels en de HNK Nespresso bar. Het Sociale Hart van HNK is dan ook het verlengde van uw kantoor.

De inrichting van HNK is stijlvol, modern en onderscheidend. Dit inspireert en motiveert uw werknemers. Met de HNK inrichting worden bezoekers verrast door een andere sfeer dan men op basis van de buitenkant verwacht.

Mogelijkheden binnen het HNK
HNK biedt op alle locaties flexwerkplekken, Managed offices, Kantoor op maat, Eigen vloeren en vergaderruimtes. Op basis van een ‘business membership’ kan op alle locaties worden gewerkt (vanaf € 99,- per persoon per maand). Kortom, bij HNK huur je exact het metrage dat je nodig hebt in combinatie met alle HNK faciliteiten. Zo heeft het HNK naast Dordrecht reeds vestigingen in Amsterdam (2x), Apeldoorn, Den Bosch, Den Haag, Ede, Hoofddorp, Groningen, Rotterdam (2x) en Utrecht (2x).

1) Eigen vloer
Voor grote gebruikers die een volledige vloer gebruiken, is er vaak behoefte om de eigen huisstijl terug te laten komen in de kantoorinrichting. HNK Dordrecht biedt voor deze gebruikers op de verdiepingen grote vloeren, maar kan dit combineren met de vergaderfaciliteiten in het sociale hart. In 2016 heeft Stichting Yulius besloten om diens staffuncties te verhuizen naar HNK Dordrecht. Yulius gebruikt vanaf medio 2017 de volledige derde- en vierde verdieping en een deel van de vijfde verdieping. Bepalend voor hun keuze voor HNK is het feit dat Yulius beduidend minder vergaderkamers huurt die een groot deel van het jaar leeg staan.

2) Kantoor op maat
Met Kantoor op maat deelt u uw kantoor helemaal in zoals u dat wilt. Hierbij heeft u de vrije hand in welk oppervlak u wilt huren, waar u scheidingswanden wilt plaatsen en hoe de indeling wordt. Kantoor op maat betreft vaak deelgebruik op een vloer, waarbij u alleen voor de exact benodigde vierkante meters betaalt zonder eigen investering vooraf. Kantoor op maat is al te huur vanaf 1 jaar.

Zowel bij Eigen vloeren als bij Kantoor op maat heeft u naast uw eigen ruimten toegang tot alle HNK faciliteiten, zoals ontvangstruimte, vergaderruimte, en horeca. Ook alle mogelijkheden van het Sociale Hart kunnen gebruikt worden als verlengde van uw kantoor, voor bijvoorbeeld informeel overleg. Vergaderruimte hoeft hiermee geen plek te krijgen binnen uw gehuurde meters, maar kan wanneer nodig gehuurd worden in het Sociale Hart. Door slim gebruik te maken van alle HNK faciliteiten is al snel 30 – 40% minder kantooroppervlak nodig.

Als huurder bij HNK heeft u ook alle voordelen van het Club HNK Membership. U heeft hiermee toegang tot alle HNK faciliteiten op alle andere HNK Locaties. Kijk op voor een overzicht van alle HNK locaties in Nederland.

3) Managed Office: kant-en-klaar kantoor
Met een managed office huurt u een compleet ingericht kleinschalig full service kantoor. Een dergelijke kantoorruimte is volledig ingericht en voorzien van meubilair. De beschikbare managed offices zijn uitgevoerd in varianten met 2 of 4 werkplekken per ruimte.

Managed office samengevat:
- U huurt alleen de exact benodigde vierkante meters
- Geen investeringen vooraf, all-in prijs
- Volledig ingerichte kantoorruimte oftewel "Turn Key"
- Flexibel huren
- Inclusief o.a. schoonmaak, servicekosten en publieke wifi
- Ruime vergaderfaciliteiten
- HNK horeca
- Ondersteuning door het HNK team, receptie van 08.00 uur – 18.00 uur
- Gehele jaar door 24/7 toegang
- Inclusief alle voordelen van het Club HNK membership

Het resterende deel van deze verhuurdocumentatie heeft betrekking op de verhuur van eigen vloeren en verhuur van kantoor op maat. Voor Managed Offices en flexwerkplekken zijn andere voorwaarden en tarieven van toepassing. Over managed offices en flexwerkplekken maken we graag nadere afspraken.

Kadastrale aanduiding
Gemeente Dordrecht, sectie D, nummer 6708, groot 21 are 64 centiare.

Indeling
Verdieping Metrage Totaal
Links voor Links achter Rechts
Begane grond verhuurd verhuurd 423,53 m² 423,53 m²
1e verdieping 328,54 m² verhuurd 501,42 m² 829,96m²
2e verdieping 311,25 m² 192,50 m² 480,36 m² 984,12 m²
3e verdieping verhuurd verhuurd verhuurd
4e verdieping verhuurd verhuurd verhuurd
5e verdieping 340,65 m² verhuurd 340,65 m²
6e verdieping verhuurd
2.237,61 m²

Deelverhuur van een vloer binnen het Kantoor Op Maat concept is bespreekbaar op iedere verdieping, waarbij eigenaar zal kiezen voor een verdiepingsgewijze invulling.
Met bijbehorende parkeerplaatsen (in overleg te bepalen op basis van beschikbaarheid).

Naast genoemde metrages zijn de managed offices beschikbaar op de begane grond

De 1e en 2e verdieping zijn tevens als combinatie beschikbaar met in totaal 2.055,01 m².

Locatiegegevens.
HNK Dordrecht is zowel met eigenvervoer en zeker ook met openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Het NS-station Dordrecht CS is op loopafstand gelegen en bevindt zich net als het regionale busstation tegenover het complex. Rijksweg A16 (Rotterdam-Antwerpen) is op enkele autominuten gelegen.

Voorzieningen.
Basis voorzieningen gebouw
- representatieve centrale entree voorzien van natuursteen met een receptiebalie en wachtruimte;
- systeemplafond met energiezuinige verlichting;
- bouwkundige wanden gestuukt en gesausd;
- twee personenliften;
- topkoeling;
- te openen ramen;
- verwarming middels radiatoren;
- gescheiden dames- en herentoiletten op alle verdiepingen (gerenoveerd);
- mindervalide toilet op de begane grond;
- werkkast per verdieping;
- fietsenstallingen gelegen in de garage;
- toegangscontrolesysteem;
- vloeren gereed voor het leggen van vloerbedekking of gladde (giet)-vloer.

Wijze van oplevering
Afhankelijk van de gekozen werkvorm Kantoor op Maat of eigen werkvloer en rekening houden met het Programma van Eisen is de wijze van oplevering onderdeel van de onderhandeling en geschiedt in nauw overleg tussen huurder en verhuurder.

Voorwaarden en condities.
Huurprijs (bij eigen vloer concept en 5-jarige overeenkomsten)
Vanaf € 125,-- per m² per jaar exclusief b.t.w. en servicekosten

Parkeerplaatsen: € 950,-- per parkeerplaats per jaar exclusief b.t.w.

Servicekosten
Bovenop en gelijktijdig met de periodiek verschuldigde huurpenningen, zal een verrekenbaar voorschot van € 45,00 per m² per jaar (bij eigen vloer concept), exclusief b.t.w. in rekening worden gebracht voor onder andere:
- levering gas, water en elektra in zowel de gehuurde ruimten als de gemeenschappelijke ruimten.
- kosten telefonie van de liftinstallaties
- onderhoud en periodieke controle van de personenliftinstallaties (3 stuks) en hefplateau bij de entree
- onderhoud en periodieke controle van de gevelreinigings- en onderhoudsinstallatie
- onderhoud en periodieke controle van verwarming en koeling
- onderhoud en periodieke controle hydrofoorinstallatie
- onderhoud en periodieke controle gasdetectiesysteem
- onderhoud en periodieke controle intercom
- onderhoud en periodieke controle automatische schuifdeuren hoofdentree
- onderhoud en periodieke controle verwarming hellingbaan naar parkeergarage
- onderhoud en periodieke controle buitenzonwering
- terreinonderhoud
- onderhoud en periodieke controle toegangscontrole systeem
- onderhoud en periodieke controle automatische deur parkeergarage
onderhoud en periodieke controle buitenzonwering

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 350 /mnd
Huurtermijn
Vanaf 1 maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
20 m²

Indeling

Aantal werkplekken
1
Gemeubileerd
Nee

Diensten en Faciliteiten

Kantoorruimte
Kabelgoten, lift, systeemplafond, verwarming, pantry, topkoeling, kamerindeling, toilet en te openen ramen

Omgeving

Burgemeester de Raadtsingel en omgeving, Dordrecht

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Burgemeester de Raadtsingel 93 c

€ 350 /mnd