Stokholm Wolwevershaven 30 E, 3311 AW Dordrecht

€ 853 /mnd
Onderdeel van gebouw Stokholm Stokholm foto

Omschrijving

Algemeen
Het pand is in 1730 oorspronkelijk gebouwd als pakhuis voor graanopslag en is jaren later volledig gerenoveerd tot een hedendaags en stijlvol kantoorgebouw.

Beide zijden hebben een prachtig uitzicht. Aan de achterzijde is er een fantastisch uitzicht over het drierivierenpunt en aan de voorzijde van het pand kijkt u mooi weg over de Wolwevershaven en Kuipershaven.

De bereikbaarheid van het gebouw is goed. De A16 bevindt zich op slechts enkele minuten autorijden en als u het kantoorgebouw uitloopt wandelt u zo de stad in!

Voor de deur van gebouw Stokholm is er voldoende mogelijkheid tot betaald parkeren. Voor meer informatie over het verstrekken van (eventuele) vergunningen kunt u contact opnemen met de gemeente Dordrecht.

Indeling
Ca. 89 m² Kantoorruimte op de eerste verdieping aan de achterzijde, v.v. pantry met koelkast, magnetron en boiler t.b.v. warm water;

Voormelde oppervlakten zijn indicatief berekend aan de hand van opname ter plaatse, op basis van plattegrondtekeningen en informatie verkregen via oppervlakten zijn zo secuur mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als verhuurbare oppervlakte zoals gedefinieerd door het Nederlands Normalisatie-instituut in bijlage B van NEN 2580.

Onder- danwel overmaat van het metrage zal nimmer (kunnen) leiden tot enige verrekening van de huurprijs en/of eventuele kosten bijkomende leveringen en diensten, tijdens de periode van deze huurovereenkomst met inbegrip van eventuele verlenging(en) hiervan.

Voorzieningen
Deze unit zal vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) worden opgeleverd in de huidige staat met onder andere de volgende voorzieningen:

- Intercominstallatie;
- Vloerbedekking*;
- Vluchtrouteaanduiding;
- Te openen ramen;
- Verwarming middels radiatoren;

De met een sterretje (*) gearceerde voorzieningen zullen “om niet” aan huurder ter beschikking worden gesteld. Huurder mag dus gebruik maken van deze voorzieningen, doch deze voorzieningen behoren niet tot het gehuurde. Verhuurder staat niet in voor de werking van deze voorzieningen. Eventuele vervanging of onderhoud van deze voorzieningen is geheel voor rekening van huurder.

Huurprijs
€ 115,-- per m² per jaar.

Bovengenoemde huurprijs is exclusief BTW, servicekosten en BTW over de servicekosten.

Huur te voldoen bij vooruitbetaling per maand of per kwartaal.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Tot uiterlijk 1 mei 2024 kunnen er (kortlopende) huurcontracten worden gesloten van minimaal 1 jaar. Na 1 mei 2024 mogelijk op flexibele basis.

Opzegtermijn
Wederzijdse opzegtermijn van drie maanden tegen het einde van een huurperiode.

Omzetbelasting
Het uitgangspunt is dat Huurder het gehuurde voor tenminste het bij Wet vastgestelde of nader vast te stellen minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting, zodanig dat met de ondertekening van de huurovereenkomst zal worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Indien Huurder na de huuringangsdatum niet of niet meer aan dit uitgangspunt kan voldoen, zal de huurprijs worden verhoogd, zodanig dat Verhuurder wordt gecompenseerd voor de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid van het verrekenen van omzetbelasting.

Bijkomende kosten
Bovenop en gelijktijdig met de periodiek verschuldigde huurprijs zal door verhuurder een verrekenbaar voorschot worden berekend ter grootte van € 40,00 per m² per jaar voor onder andere de navolgende leveringen en diensten:

- warmtelevering en waterlevering;
- elektriciteitslevering voor het gehuurde, alsmede ten behoeve van de gemeenschappelijke ruimten;
- glasverzekering van alle gevelruiten in het gehuurde dienende tot lichtdoorlating;
- periodiek onderhoud technische installaties, zoals van: liftinstallatie, centrale verwarmingsinstallatie, hydrofoorinstallatie, warmwaterinstallatie, zwakstroominstallatie van de gemeenschappelijke ruimten, brandmeldinstallatie, luchtbehandelingsinstallatie;-onderhoud van de algemene toegangsdeuren;
- schoonhouden (dagelijks) van de gemeenschappelijke ruimten;
- ruiten wassen aan de buitenzijde (circa 5 maal per jaar);
- diverse overige voorzieningen, waaronder vervanging lampen van de gemeenschappelijke ruimten, onderhoud plantenbakken van de gemeenschappelijke ruimten, vuilafvoer en levering toiletartikelen;
- administratiekosten van 5% over bedoelde leveringen en diensten.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief BTW.

Huurovereenkomst
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in februari 2015.

Datum van oplevering
In overleg, kan spoedig.

Disclaimer
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 853 /mnd
Huurtermijn
Vanaf 1 jaar
Servicekosten
€ 40 per vierkante meter per jaar
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
89 m²

Indeling

Gemeubileerd
Nee
Gelegen op
1e woonlaag

Diensten en Faciliteiten

Gebouw
Lift, verwarming, pantry, toilet, 24/7 toegankelijk, fitnessruimte en voorzieningen voor gehandicapten
Kantoorruimte
Verwarming, pantry, te openen ramen en 24/7 toegankelijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Wolwevershaven 30 E

€ 853 /mnd