Hoofdweg 81 a 6744 WH Ederveen

€ 1.000 /mnd

Omschrijving

In het centrum van Ederveen, aan een doorgaande weg, gelegen royale kantoorruimte. Het kantoor is voorzien van vloerverwarming, airco en is daarnaast buitengewoon goed geïsoleerd.

Het kantoor is momenteel opgedeeld in drie delen. Het voorste gedeelte is momenteel in gebruik als kantoorruimte. Het achterste gedeelte is onlangs opnieuw ingedeeld en betreft nu nog een kantoorruimte en een spreekkamer. Tussen beide kantoren bevindt zich een keukenblok én toiletruimte. De toiletruimte is halfhoog betegeld en voorzien van een vrij hangend toilet. De CV-ketel is van Remea Avante.

De spreekkamer is voorzien van glazen wanden én een stukje folie welke voor net dat beetje privacy geeft. Uiteraard zijn alle ruimtes opnieuw in te delen.

Op de vloer ligt keurige vloerbedekking en de wanden zijn net als de plafonds allemaal keurig gestukt. Bij binnenkomst voel je direct dat het pand keurig onderhouden is en de afgelopen jaren al op diverse punten is gemoderniseerd.

Diverse uitvalswegen zoals de A12 en A1 bevinden zich op korte afstand. Ook het station Veenendaal – de Klomp bevindt zich op ongeveer 1,5 kilometer. De dagelijkse voorzieningen zijn uiteraard op loopafstand te bereiken.

De bestemming van het pand betreft ‘Gemengd – 1’ dit houdt in dat hier diverse soorten bedrijven zich vestigen. Een detailhandel, kantoorruimte, praktijkruimte of een ander soort winkel het is hier allemaal mogelijk.

Parkeren kan in principe recht voor de deur.

De totale oppervlakte van de kantoorruimte bedraagt circa 81 m2. Kortom, een kantoorruimte die verrassend veel ruimte biedt!

De huurprijs is in overleg en ook afhankelijk van de gunning van de verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.000 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970

Oppervlakten

Oppervlakte
81 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hoofdweg 81 a

€ 1.000 /mnd