Dorgelo Building

Professor Dr Dorgelolaan 30, Eindhoven
vanaf € 18.880 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal units 2
  • Kantoorruimte 495 m² tot 1.341 m²
  • Looptijd huurcontract Vanaf 5 jaren

Omschrijving

Dorgelo building is een eigentijds en onderscheidend multi-tenant kantoor met een hoog kwaliteitsniveau en een imposant karakter.

Eén van de meest duurzame en vooral gastvrije kantoorgebouwen in de regio. Al bij de ontwikkeling van Dorgelo building in 2012 stonden duurzaamheid en gezondheid centraal in alles wat het gebouw te bieden heeft. Van bereikbaarheid tot daglicht en van klimaat tot faciliteiten en voorzieningen.

Een gastvrij en op de gebruikers gericht icoon dat verbinding faciliteert en ontmoeten stimuleert. Een gebouw dat nog
altijd de standaard zet in toegepaste technologie, duurzaamheid, gastvrijheid en servicegerichtheid. Dorgelo building huisvest reeds gebruikers als KPMG, Meijburg, ICT Group en Holla Advocaten.

Een gebouw vol bijzondere details. Een plek die letterlijk en figuurlijk ruimte geeft aan ambities. Een gebouw dat aandacht geeft: aan zijn gebruikers en bezoekers.

De centrale ontvangsthal is recent ingrijpend verbouwd en getransformeerd naar een ‘living lobby’ met espressobar/lunchroom, hospitalityfunctie en vergaderruimten. Hiermee is voor alle gebruikers van het gebouw en hun gasten, een sfeervol sociaal hart gecreëerd waar ontmoeten, vergaderen en informeel verblijven de norm is.

Dorgelo building is gelegen op een uitstekend bereikbare locatie nabij het stadscentrum van Eindhoven in het Stationsdistrict. Een gebied dat zich al langere tijd ontwikkelt tot het Central Business District (CBD) van Eindhoven. De ligging ten opzichte van het stadscentrum, het Centraal Station en diverse in- en uitvalswegen is uitstekend.

Aan de zijde van de Professor Dr. Dorgelolaan 30, grenzend aan het spoorwegemplacement, bevinden zich verspreid en in het groen diverse kantoorgebouwen. Prominente gebruikers in het gebied zijn HERE, de Belastingdienst,
Rabobank, EY en ProRail. Aan de overzijde van Dorgelo building ligt de TU/e-campus. Naast onderwijs zijn hier ook bedrijven als GE Healthcare en TNO gevestigd.

Het gebouw ligt aan de oostzijde van gebiedsontwikkeling Knoop XL. Een gebied tussen het PSV stadion aan de westkant en de Dommel aan de oostkant, met in het midden
Eindhoven Centraal Station. Knoop XL heeft een omvang van circa 55 hectare en wordt de komende twee decennia volledig herontwikkeld en getransformeerd. Waar er nu nog
slechts tweehonderd mensen wonen in dit gebied, zal dit de komende jaren groeien naar circa 15.000. Gemeente Eindhoven richt zich op veel meer dynamiek, leefbaarheid en
aantrekkelijkheid in dit gebied dat wonen, werken, ontmoeten en recreëren bij elkaar gaat brengen. Een zeer goed bereikbare plek die hét visitekaartje van Brainport Eindhoven zal worden.

De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 10.706 m². Voor de verhuur is momenteel circa 2.653 m² beschikbaar.

Aantal parkeerplaatsen bij object: 35.
Parkeernorm 1:75 m² v.v.o.

Voor de verhuur zijn in totaal 35 parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar, waarvan 20 plaatsen buiten (6 inclusief elektrische laadpaal) en 15 plaatsen in de ondergelegen parkeergarage.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Vanaf € 18.880 /mnd
Servicekosten
€ 55 per vierkante meter per jaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor

Oppervlakten

Oppervlakte
Vanaf 495 m²

Omgeving

Ligging
Stationslocatie

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
35 parkeerplaatsen (15 overdekt, 20 niet-overdekt)

Energie

Energielabel
A

Foto's

Kantoorruimtes

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing