Scheurweg 89 3198 NG Europoort Rotterdam

€ 249.500 k.k.

Omschrijving

BETREFT
Ca. 525 m2 kantoorruimte gelegen aan de Scheurweg te Rotterdam-Europoort.

De Europoort is een industrie- en havengebied ten zuiden van de Nieuwe Waterweg en ten noorden van het Hartelkanaal, ten oosten van de Maasvlakte en ten westen van de Botlek. Het gebied behoort tot de gemeente Rotterdam en is 3600 ha groot.
De Europoort vormt samen met de Botlek een van de omvangrijkste petrochemische-industriegebieden van de wereld. Aan het begin van het Calandkanaal vindt ertsoverslag plaats bij Ertsoverslagbedrijf Europoort. In het oosten van het Europoort-gebied vindt overslag van auto's, staal en houtproducten plaats op gespecialiseerde terminals.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Deze kantoor annex praktijkruimte ligt midden in de wijk centrum van Ambacht met alle voorzieningen zoals winkelcentrum de Schoof, bushaltes en rijkswegen A15 en A16 binnen handbereik.

OPLEVERINGSNIVEAU
In huidige staat/ Casco.

OPPERVLAKTE
Ca. 525 m2 gelegen op de begane grond.

PARKEREN
15 parkeerplaatsen gelegen naast het pand.

De oppervlakten zijn zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als zuivere verhuurbare oppervlakte volgens de Nederlandse Eenheid Norm NEN 2580.

BESTEMMING
De enkelbestemming 'Bedrijf- Maritieme dienstverlening' en de dubbelbestemming 'Waarde-Archeologie 1'.
De voor 'Bedrijf - Maritieme dienstverlening' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- Dienstverlening ten behoeve van de scheepvaart en offshore;
- Voorzieningen, zoals afvalwaterzuivering, luchtbehandelingssystemen, damp- en geurverwerkingsinstallaties en elektriciteitsopwekking anders dan met behulp van windturbines, die ten dienste staan van de bestemmingen, bedoeld onder a; - Bedrijfsgebonden kantoren;
- (spoor)Wegen en paden;
- Water en waterhuishoudkundige voorzieningen;
- Kaden, taluds en afmeervoorzieningen;
- Laad- en losvoorzieningen;
- Kabels en (buis)leidingen;
- Nuts-, groen- en parkeervoorzieningen;
- Erfafscheidingen en geluidswerende voorzieningen.
De voor 'Waarde - Archeologie - 1' aangewezen gronden zijn, behalve voor de andere daar geldende bestemmingen, mede bestemd voor het behoud van oorspronkelijke archeologische waarden.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Rotterdam
Sectie: AL
Nummer: 990 (gedeeltelijk)
Oppervlakte: 13 are 5 centiare (1.305 m2)
Opmerkingen: Het volledige perceel, gemeente Rotterdam, sectie AL, nummer 990 is totaal 364.172 m2 groot.

VOORBEHOUD
De voorgenomen verkoop van dit object is ten allen tijde onderworpen aan de definitieve goedkeuring van de verkopende partij.

DUE DILIGENCE
Tijdens de due diligence fase van het verkooptraject kunnen kandidaat-koper(s) worden verzocht om een integriteits- en/of solvabiliteitsverklaring te ondertekenen.

NIET EIGEN GEBRUIK
Verkoper heeft het verkochte nooit zelf feitelijk gebruikt en kan derhalve niet informeren over eigenschappen c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt.

VRAAGPRIJS
€ 249.500,-- k.k.

OPLEVERING
Het object zal worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte.

AANVAARDING
In overleg.

BANKGARANTIE
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

OVERDRACHTSBELASTING
Over de koopsom is overdrachtsbelasting door koper verschuldigd.

OMZETBELASTING
Over de koopsom is geen omzetbelasting verschuldigd.

ONDERZOEKSPLICHT VAN DE KOPER
Koper is ten allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Stadsmakelaar Rotterdam kan geschieden.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 249.500 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Erfpacht (optie tot afkopen)

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1982

Oppervlakten

Oppervlakte
525 m²
Perceel
525 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, havengebied en aan vaarwater
Bereikbaarheid
Bushalte op 5000 m of meer, busknooppunt op 5000 m of meer, metrohalte op 5000 m of meer, metroknooppunt op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer, NS station op 5000 m of meer, snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m, Tramhalte op 5000 m of meer en tramknooppunt op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Scheurweg 89

€ 249.500 k.k.