Oudenhof 4 (ged.) 4191 NW Geldermalsen

€ 2.300 /mnd

Omschrijving

Representatieve kantoorverdieping 239 m². Zicht locatie en op loopafstand van het NS-station.

Binnen dit goed gesitueerde kantoorgebouw is de 2de verdieping voor verhuur beschikbaar. Overige gebruikers van de achtergelegen ruimten zijn een softwarebedrijf, onderneming in relatiegeschenken en een fietsenwinkel.

HUURPRIJS:
€ 2.300,= excl. BTW en servicekosten.

SERVICEKOSTEN:
€ 55,= per maand op voorschotbasis, te vermeerderen met BTW
en
€ 35,= per m² per jaar voor voorschot gas, water en elektra.

INDELING:
Begane grond: entree aan de rechterzijde van het gebouw, trapopgang en lift. Eigen entree op 2de etage.

2e verdieping: gang met toiletgroep en pantry voorzien van koelkast en vaatwasser, opslagruimte met Cv-ketel, 5 kantoorkamers waarvan 2 fraaie, grote hoek kantoren met veel lichtinval.

ERF/BUITENTERREIN:
Bestraat parkeerterrein aan de voorzijde van het gebouw, er behoren 6 parkeerplaatsen bij de kantoorverdieping.
Mogelijkheid voor reclame op het gemeenschappelijke naambord aan de straat. Op het gebouw zelf zijn zowel aan de voorzijde als aan beide zijgevels reclamemogelijkheden.

OVERIGE:
* Energielabel A!
* In de kantoren ligt een vloerafwerking van tapijt. Deze is verouderd en wordt door de verhuurder vervangen. In de gangen en kantine ligt een linoleum vloer.
* De kantoren zijn allen voorzien van een airco unit en worden verwarmd middels radiatoren.
* Alarm en brandmeldinstallatie aanwezig.
* De servicekosten omvatten o.a. een voorschot op het verbruik van gas, water, elektra (via PV panelen), onderhoud parkeerterrein, glas bewassing buitenzijde, schoonmaak gemeenschappelijke ruimte, cv onderhoud, airco onderhoud en onderhoud goederenlift. Verrekening van de energiekosten vindt plaats middels tussenmeters.
* Betaling: per maand vooruit.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/waarborgsom: er wordt een bankgarantie/waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.
* Een huuraanbieding en/of huurovereenkomst wordt uitgebracht onder voorbehoud van goedkeuring van gunstige uitkomst van het Customer Due Diligence-onderzoek (financieel, juridisch en integriteit) van huurder. Huurder dient hiertoe aan verhuurder nader gevraagde stukken te overleggen zodat verhuurder haar vereiste onderzoek kan uitvoeren.

LOCATIE:
Het kleinschalige bedrijventerrein De Oudenhof ligt aan de Westzijde van Geldermalsen direct aan de Provinciale weg welke naar de A2 leidt. Op het bedrijventerrein zijn diverse typen bedrijfsgebouwen aanwezig, aan de zijde van de Provinciale weg voornamelijk bestaande uit kantoren, showrooms en volumineuze detailhandel.
Het station Geldermalsen, het meest centraal gelegen station van Nederland met directe verbindingen naar Utrecht, Den Bosch, Dordrecht en Tiel, is op ca 5 minuten loopafstand gelegen. Het centrum van Geldermalsen is ca. 10 minuten lopen vanaf dit kantoor.

De gemeente West Betuwe is gelegen in het meest westelijk deel van de provincie Gelderland. De gemeente telt in totaal 26 kernen, Geldermalsen is de grootste kern. Ongeveer een kwart van het totale bevolkingsaantal (totaal 50.958 inwoners) woont in het dorp Geldermalsen.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van het land wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil.
Hoewel gelegen in de schaduw van de grote winkelcentra Utrecht en Den Bosch beschikt met name de kern Geldermalsen over prima winkelvoorzieningen. In het hart van de kern Geldermalsen liggen een gezellig winkelerf met een scala aan winkels en horeca.

DISCLAIMER:
De door Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en verhuurder verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg of voor het uitbrengen van een bod.

Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.300 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 115 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 38 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008

Oppervlakten

Oppervlakte
239 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
6 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Oudenhof 4 (ged.)

€ 2.300 /mnd