ZONES - Tielweg 16 Gouda

Tielweg 16, Gouda
vanaf € 750 /mnd incl. servicekosten

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal units 8
  • Kantoorruimte 1 m² tot 500 m²
  • Privé unit 1 tot 8 werkplekken
  • Looptijd huurcontract Vanaf 1 jaar

Omschrijving

Object: duurzaam en energiezuinige kantoorhuisvesting op een geweldige locatie langs de Gouwe. Het object is onderdeel van project GouweZone, 3 energiezuinige kantoortorens met uitzicht op de Gouwe. In de middelste toren worden op de begane grond momenteel enkele geweldige turn-key kantoorruimtes aangeboden. Andere huurders in dit pand zijn OVMK Vermogensbeheer, Advocaat Harms Legal en Sneakersbedrijf QURC. Aan de overkant van ons gebouw op Tielweg 3 bevindt zich ons eigen horecaconcept Zones Puur Food & Drinks. Met heerlijke broodjes en frisse salades of om de dag een andere goed gevulde soep. Alles om jouw scherp te houden. Met natuurlijk een ongekend gastvrije glimlach!

Groenverklaring: project GouweZone is door Agentschap NL uitgeroepen tot een van de duurzaamste panden van Nederland en heeft hiervoor de prestigieuze Groenverklaring voor zeer duurzame utiliteitsbouw ontvangen.

Parkeervoorziening: ruime parkeervoorzieningen (norm 1:40), verlicht met LED. Tevens zijn er oplaadpunten voor elektrische auto’s aanwezig.

Locatie/bereikbaarheid: het kantoorgebouw is gesitueerd op bedrijventerrein Goudse Poort, een bijzonder goede ligging in de Randstad.
- centrale ligging t.o.v. grote steden zoals Den Haag, Utrecht en Rotterdam
- 1 minuut vanaf de afrit Gouda A12/A20
- goede verbinding met het openbaarvervoer middels bussen (Goudse Poort Express) richting het Intercitystation Gouda.

Opleveringsniveau: de begane grond is ingericht met een receptie en kleine ontvangstlobby. Op de begane grond worden kantoorruimtes ingericht met een kant en klaar opleveringsniveau. Bezoek kan, indien gewenst, opgevangen worden of worden doorverwezen. Additionele receptiediensten (zoals telefoon-/postservice) zijn in overleg af te nemen. De kern van het gebouw biedt ruimte aan een trappenhuis met lift en 2 separate sanitaire groepen. Trap en lift zijn luxe afgewerkt met bamboe treden en balustrades van glas. De kern loopt door tot in de ondergrondse parkeergarage, waardoor het kantoorpand via de parkeergarage direct bereikbaar is.

Servicekosten: all-in

Aanvaarding: in overleg.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van TIELWEG 16 TE GOUDA. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Vanaf € 750 /mnd incl. servicekosten
Servicekosten
Geen extra kosten, de huurprijs is all-in

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor

Oppervlakten

Oppervlakte
Vanaf 1 m²

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Energie

Energielabel
A

Foto's

Kantoorruimtes

  • € 775 /mnd incl. servicekosten 24 m²3 werkplekkenVanaf 1 jaar
  • € 950 /mnd incl. servicekosten 48 m²3 werkplekkenVanaf 1 jaar
  • € 950 /mnd incl. servicekosten 45 m²3 werkplekkenVanaf 1 jaar
  • € 750 /mnd incl. servicekosten 34 m²3 werkplekkenVanaf 1 jaar
  • € 5.625 /mnd incl. servicekosten 500 m²Vanaf 5 jaren

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

ZONES - Tielweg 16 Gouda

Tielweg 16, Gouda