0.04 City 4 Tielweg 16, 2803 PK Gouda

€ 850 /mnd
Onderdeel van gebouw ZONES - Tielweg 16 Gouda ZONES - Tielweg 16 Gouda foto

Omschrijving

Object: duurzaam en energiezuinige kantoorhuisvesting op een geweldige locatie langs de Gouwe. Het object is onderdeel van project GouweZone, 3 energiezuinige kantoortorens met uitzicht op de Gouwe. In de middelste toren worden op de begane grond momenteel enkele geweldige turn-key kantoorruimtes aangeboden. Andere huurders in dit pand zijn OVMK Vermogensbeheer, Advocaat Harms Legal en Sneakersbedrijf QURC. Aan de overkant van ons gebouw op Tielweg 3 bevindt zich ons eigen horecaconcept Zones Puur Food & Drinks. Met heerlijke broodjes en frisse salades of om de dag een andere goed gevulde soep. Alles om jouw scherp te houden. Met natuurlijk een ongekend gastvrije glimlach!

Groenverklaring: project GouweZone is door Agentschap NL uitgeroepen tot een van de duurzaamste panden van Nederland en heeft hiervoor de prestigieuze Groenverklaring voor zeer duurzame utiliteitsbouw ontvangen.

Parkeervoorziening: ruime parkeervoorzieningen (norm 1:40), verlicht met LED. Tevens zijn er oplaadpunten voor elektrische auto’s aanwezig.

Locatie/bereikbaarheid: het kantoorgebouw is gesitueerd op bedrijventerrein Goudse Poort, een bijzonder goede ligging in de Randstad.
- centrale ligging t.o.v. grote steden zoals Den Haag, Utrecht en Rotterdam
- 1 minuut vanaf de afrit Gouda A12/A20
- goede verbinding met het openbaarvervoer middels bussen (Goudse Poort Express) richting het Intercitystation Gouda.

Opleveringsniveau: de begane grond is ingericht met een receptie en kleine ontvangstlobby. Op de begane grond worden kantoorruimtes ingericht met een kant en klaar opleveringsniveau. Bezoek kan, indien gewenst, opgevangen worden of worden doorverwezen. Additionele receptiediensten (zoals telefoon-/postservice) zijn in overleg af te nemen. De kern van het gebouw biedt ruimte aan een trappenhuis met lift en 2 separate sanitaire groepen. Trap en lift zijn luxe afgewerkt met bamboe treden en balustrades van glas. De kern loopt door tot in de ondergrondse parkeergarage, waardoor het kantoorpand via de parkeergarage direct bereikbaar is.

Servicekosten: all-in

Aanvaarding: in overleg.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van TIELWEG 16 TE GOUDA. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 850 /mnd
Huurtermijn
Vanaf 1 jaar
Servicekosten
€ 60 per maand
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
34 m²

Indeling

Aantal werkplekken
3
Gemeubileerd
Optioneel

Diensten en Faciliteiten

Gebouw
Airconditioning, lift, verwarming, pantry, topkoeling, toilet, 24/7 toegankelijk, beveiligd, bemande receptiebalie, WiFi, gedeelde vergaderruimte, ontmoetingsruimte, netwerkevents, restaurant, gedeelde keuken (onbemand), printfaciliteiten, glasvezel, LED verlichting en privé vergaderruimte
Kantoorruimte
Airconditioning, kabelgoten, lift, systeemplafond, inbouwarmaturen, verwarming, mechanische ventilatie, pantry, topkoeling, kamerindeling, toilet, te openen ramen, 24/7 toegankelijk, beveiligd, bemande receptiebalie, WiFi, voorzieningen voor gehandicapten, glasvezel, LED verlichting, privé vergaderruimte, gemeubileerd, gedeelde kantoorruimte en schoonmaak

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Tielweg 16

€ 850 /mnd