Rozenburglaan 3 9727 DL Groningen

€ 125 /m²/jaar

Omschrijving

== PRACHTIGE TURN-KEY KANTOORRUIMTE VAN 169 M² V.V.O. GELEGEN OP DE 2e VERDIEPING VAN HET KANTOOROBJECT "DE ROZENBURG" == OP ÉÉN VAN DE BESTE ZICHTLOCATIES LANGS DE A-7! ==ENERGIELABEL A ! == ZEER MODERN GEOUTILLEERD KANTOORGEBOUW “DE ROZENBURG“ == GELEGEN OP KANTORENPARK KRANENBURG == ONGEKEND HOOG OPLEVERINGS EN VOORZIENINGENNIVEAU == GLASVEZEL AANWEZIG == LIGT AAN DE OPRIT VAN DE A- 7 RICHTING GRONINGEN/DRACHTEN ==

Rozenburglaan 3 “de Rozenburg” 9727 DL te Groningen.

State of the art en zeer modern en hoogwaardig kantoorgebouw “De Rozenburg” uit medio 2001. Gelegen op de meest prominente zichtlocatie langs de A-7! De op- en afrit van en naar de A-7 bevindt zich in de directe nabijheid. Bedrijven welke thans zijn gehuisvest in de Rozenburg: o.a. Yacht, RBO, Canon Business Centre, Anchormen, Vevida, Amyyon, Fax Translations en ZZP Nederland. Het gebouw is voorzien van een centrale zij- entree met toegangsbeveiliging (passysteem faciliteiten zijn per persoon in te regelen). Binnenkomst in een ruime en sfeervolle hal met vides tot aan de nok van het gebouw. Er is glasvezel aanwezig en op het parkeerterrein ligt bekabeling ter voorbereiding voor een elektrische oplaadpunt t.b.v. elektrische/hybride auto’s. Het gebouw beschikt over een uitgebalanceerde ventilatie en topkoeling! Het gebouw beschikt over energielabel A!

Thans is beschikbaar voor de verhuur:
Een solitaire kantoorunit van circa 169 m² v.v.o. gelegen op de 2e verdieping met fraaie parketvloer. U heeft verder de beschikking over een gemeenschappelijke keuken en dubbele toiletgroep op deze verdieping. De kantoorruimte is Turn-Key en instapklaar!

Het kantoorgebouw voldoet aan de brandveiligheids voorschriften waarop ook de verstrekking van de bouwvergunning is verleend. Regelmatige controle op deze brandveiligheids aspecten vindt regelmatig door de Brandweer plaats.
Aan het opgegeven metrage kunnen geen rechten worden ontleend. Het opgegeven metrage is indicatief. Er kunnen geen derhalve geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

LOCATIE:
Het kantorenverzamelobject “de Rozenburg” is gelegen op kantorenpark “Kranenburg” waar veel gerenommeerde bedrijven zijn gehuisvest. Het kantoorcomplex ligt op een absolute zichtlocatie langs de A7 met bijbehorende op- en afritten van de A7.

BEREIKBAARHEID PER AUTO:
Het kantorenverzamelobject is goed te bereiken per auto. Het object is nabij gelegen aan de afslag Hoogkerk van de A7 Groningen-Drachten- Joure. Een transferium en het nieuwe van der Valk Hotel bevinden zich in de nabijheid.

BEREIKBAARHEID PER OPENBAAR VERVOER:
Per trein goed. Per bus of taxi ligt Groningen CS op circa 5-10 minuten afstand. Per bus uitstekend, via het stadsbus-netwerk (lijn 4, 9, 82, 100 en Q-liner 317) zijn er goede verbindingen met Groningen CS en de regio.

PARKEREN:
Parkeernorm circa 1:58. Ruime parkeervoorziening op het eigen parkeerterrein. Er zijn thans nog circa 6 (zes) parkeerplaatsen beschikbaar op het eigen parkeerterrein. Het parkeerterrein wordt buiten kantoortijden afgesloten middels een slagboom. Op straat is het vrij parkeren.

OPLEVERINGSNIVEAU:
Het gehuurde wordt opgeleverd in de huidige staat, onder andere voorzien van de navolgende voorzieningen;

• Systeemplafond met (ingebouwde) energiezuinige verlichtingsarmaturen;
• Parketvloer/vloerbedekking;
• Eigen keuken voorzien van inbouwapparatuur;
• Wanden daar waar aanwezig;
• Binnen zonwering Luxaflex;
• Paneelradiatoren met thermostatische kranen;
• Topkoeling;
• Mechanische ventilatie;
• Dubbele beglazing HR ++;
• Kabelgoten voorzien van datatransmissie (CAT 5E), telefonie en elektra;
• Glasvezelverbindingen zijn mogelijk via diverse gangbare providers (des huurders);
• Mede- gebruik Dames en Heren toiletgroep voorzien van de benodigde apparatuur en spoelbakken;
• Mede- gebruik inbraak en alarminstallatie met een doormelding naar de Regionale meldkamer;
• Mede- gebruik lift. De automatische toegangsdeuren openen zich tot een maximale opening van circa 90 cm. De vloer/laaddiepte van de lift bedraagt circa 2.10 cm.

HUURTERMIJNEN:
Minimum huurtermijnen van telkens 3 (drie) jaren.

WEDERZIJDSE OPZEGTERMIJN:
Wederzijdse opzegtermijn van 12 (twaalf) maanden voor het einde van een huurperiode.

HUURPRIJS KANTOORRUIMTE:
€ 125,- per m² v.v.o. per jaar te vermeerderen met servicekosten en BTW.

HUURPRIJS PARKEERPLAATSEN:
€ 250,- per buitenparkeerplaats per jaar te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN:
Het verrekenbaar voorschotbedrag servicekosten ten behoeve van de door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten bedraagt € 32,- per m² v.v.o. per jaar te vermeerderen met BTW.

LEVERINGEN EN DIENSTEN WAAR DE SERVICEKOSTEN OP GEBASEERD ZIJN:
Als door of vanwege verhuurder te verzorgen bijkomende leveringen en diensten (inclusief BTW) worden o.a. geleverd (voor zover aanwezig en van toepassing in het object):
 
• Gas, Water- en elektraverbruik, inclusief vastrecht, individueel en aandeel algemene ruimten;
• Onderhoud, inspecties en periodieke controle van technische installaties;
• Verlichting algemene ruimten en buitenverlichting;
• Schoonmaakkosten* van de gemeenschappelijke ruimten en beglazing buitenzijde;
• Verzorging van afvoer van huisvuil, containerhuur e.d.;
• Onderhoud en schoonmaak buitenterrein, groenvoorziening en gladheidsbestrijding;
• Assurantiepremie binnen- en buitenbeglazing;
• Alarmdoormelding centrale meldkamer G4S Security;
• Dagelijkse interne en externe inspectieronde bewakingsdienst;
• Belastingen, lonen, beheerskosten van door verhuurder in opdracht gegeven diensten;
• Administratiekosten van 5% totaal kosten van leveringen en diensten/speciale voorzieningen.

*In het gebouw zijn twee schoonmaakbedrijven actief. Eén schoonmaakbedrijf is aangesteld door de huurders en één schoonmaakbedrijf is aangesteld door de verhuurder ten behoeve van schoonmaak van de algemene en verkeersruimtes.

BTW
Huurder verklaart gedurende de looptijd van de huurovereenkomst voor meer dan 90% BTW- Belastbare prestaties in het gehuurde te verrichtten. Huur vrij van BTW is mogelijk! De huurprijs wordt dan vermeerderd met 5% opslag over de huur t.b.v. de BTW- compensatie. Over de servicekosten is altijd de wettelijke BTW verschuldigd.

BETAALTERMIJN:
Huur en servicekosten dienen per kwartaal bij vooruitbetaling te worden voldaan, inclusief en de verschuldigde BTW over de huur en servicekosten.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden betalingsverplichting inclusief BTW.

GEBRUIK EN BESTEMMING:
Huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de dienst Ro/EZ van de gemeente Groningen aan het Harm Buiterplein 1 (Europapark). Tel: 050 – 367 81 11 en

INDEXERING:
Jaarlijks voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI- alle bestedingen afgegeven door het CBS (2015=100).

HUUROVEREENKOMST:
Standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), welke gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), aangevuld met van toepassing zijnde bijzondere bepalingen.

Voor meer informatie of een bezichtiging neem graag contact met ons op. Wij geven u graag een rondleiding!

BOEKENRODE bedrijfsmakelaars & taxateurs
Dienstverleners in Bedrijfshuisvesting!
Vestigingen in: Groningen - Assen - Zwolle

Bezoekadres: “Schnitgerhuys” Ubbo Emmiussingel 19 te Groningen.
Tel: 050 – 76 76 690

Uw adviseur in kantoorhuisvesting:
Wouter Muller

DISCLAIMER:
Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op internetsites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook van deze inhoud, waaronder zowel tekst als foto’s, en/of commercieel gebruik is niet toegestaan. Aan de inhoud van deze en overige informatie alsmede eventuele bijlagen kunnen nimmer rechten worden ontleend. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze informatie is onder voorbehoud definitieve goedkeuring opdrachtgever/ eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 125 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 32 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten

Oppervlakte
169 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A 1,00

Omgeving

Ligging
Kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
6 niet-overdekte parkeerplaatsen
Parkeerkosten
Vanaf € 250,- per parkeerplaats per jaar (21% BTW van toepassing)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Rozenburglaan 3

€ 125 /m²/jaar