Rozenburglaan 3 9727 DL Groningen

€ 135 /m²/jaar
Blikvanger Energielabel A! Vanaf 297 m²! Voldoende eigen PP! op Zicht langs A-7!

Omschrijving

== KANTOOROBJECT "DE ROZENBURG" MET ENERGIELABEL A == OP ÉÉN VAN DE BESTE ZICHTLOCATIE LANGS DE A-7 OP KANTORENPARK KRANENBURG! == TURN-KEY KANTOORRUIMTE VAN 297 M² V.V.O. 1e VERDIEPING MET MEDE-GEBRUIK VERGADERRUIMTE == TURN-KEY KANTOORRUIMTE VAN 417 M² V.V.O. 2e VERDIEPING == GLASVEZEL AANWEZIG == NABIJ DE OPRIT VAN DE A- 7 RICHTING GRONINGEN/DRACHTEN ==

Rozenburglaan 3 “de Rozenburg” 9727 DL te Groningen.

State of the art en zeer modern en hoogwaardig kantoorgebouw “De Rozenburg” uit medio 2001 met Energielabel A! Gelegen op de meest prominente zichtlocatie langs de A-7! De op- en afrit van en naar de A-7 bevindt zich in de directe nabijheid. Bedrijven welke thans zijn gehuisvest in de Rozenburg: o.a. Yacht, Seaqurrent, Dantuma-Wegkamp, Canon Business Centre, Anchormen, Eraneos Analytics, Fax Translations, ZZP Nederland en ZZP Verzekeringen. Het gebouw is voorzien van een centrale zij- entree met toegangsbeveiliging (passysteem faciliteiten zijn per persoon in te regelen). Binnenkomst in een ruime en sfeervolle hal met vides tot aan de nok van het gebouw.

Er is glasvezel aanwezig en op het parkeerterrein ligt bekabeling ter voorbereiding voor een elektrische oplaadpunt t.b.v. elektrische/hybride auto’s. Het gebouw beschikt over een uitgebalanceerde ventilatie en topkoeling! Het gebouw beschikt over een Energielabel A!

THANS BESCHIKBAAR VOOR DE VERHUUR:
Een solitaire kantoorvleugel van circa 297 m² v.v.o.
Gelegen op de 1e verdieping aan de voorzijde. Bestaande o.a. over een royale kantoorvloer met fraaie parketvloer/vloerbedekking en 2 ruime kantoorunits. Verder met een eigen uitgebreide keuken voorzien van inbouwapparatuur. U heeft verder de beschikking over een gemeenschappelijke hoogwaardige vergaderruimte en een gemeenschappelijke dubbele toiletgroep voor enkel deze vleugel op deze verdieping. De kantoorruimte is Turn-Key en instapklaar!

Een solitaire kantoorvleugel van circa 417 m² v.v.o.
Gelegen op de 2e verdieping aan de voorzijde. Bestaande o.a. uit een royale kantoorvloer met fraaie PVC Vloer. U heeft verder de beschikking over een gemeenschappelijke uitgebreide keuken voorzien van inbouwapparatuur en een gemeenschappelijke dubbele toiletgroep voor enkel deze vleugel op deze verdieping. De kantoorruimte is Turn-Key en instapklaar!

Aan de opgegeven metrages kunnen geen rechten worden ontleend. De opgegeven metrages zijn indicatief. Er kunnen geen derhalve geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

LOCATIE:
Het kantorenverzamelobject “de Rozenburg” is gelegen op kantorenpark “Kranenburg” waar veel gerenommeerde bedrijven zijn gehuisvest. Het kantoorcomplex ligt op een absolute zichtlocatie langs de A7 met bijbehorende op- en afritten van de A7.

BEREIKBAARHEID PER AUTO:
Het kantorenverzamelobject is goed te bereiken per auto. Het object is nabij gelegen aan de afslag Hoogkerk van de A7 Groningen-Drachten- Joure. Een transferium en het van der Valk Hotel bevinden zich in de nabijheid.

BEREIKBAARHEID PER OPENBAAR VERVOER:
Per bus of taxi ligt Groningen CS op circa 5-10 minuten afstand. Per bus uitstekend, via het stadsbus-netwerk (lijn 4, 9, 82, 100 en Q-liner 317) zijn er goede verbindingen met Groningen CS en de regio.

PARKEREN:
Parkeernorm circa 1:42. Ruime parkeervoorziening op het eigen parkeerterrein. Er zijn thans voldoende parkeerplaatsen beschikbaar om bij te huren het eigen parkeerterrein. Het parkeerterrein wordt buiten kantoortijden afgesloten middels een slagboom. Op straat is het vrij parkeren.

OPLEVERINGSNIVEAU:
Het gehuurde wordt opgeleverd in de huidige staat, onder andere voorzien van de navolgende voorzieningen daar waar ook aanwezig;

• Systeemplafond met (ingebouwde) energiezuinige LED verlichtingsarmaturen;
• Parketvloer en/of Vloerbedekking en/of PVC vloer;
• Eigen of mede-gebruik Gemeenschappelijke keuken voorzien van inbouwapparatuur;
• Wanden daar waar aanwezig;
• Binnen zonwering Luxaflex;
• Paneelradiatoren met thermostatische kranen;
• Topkoeling;
• Mechanische ventilatie;
• Dubbele beglazing HR ++;
• Kabelgoten voorzien van datatransmissie (CAT 5E), telefonie en elektra;
• Glasvezelverbindingen zijn mogelijk via diverse gangbare providers (des huurders);
• Mede- gebruik vergaderruimte unit 1e verdieping;
• Mede- gebruik Dames en Heren toiletgroep voorzien van de benodigde apparatuur en spoelbakken;
• Mede- gebruik inbraak en alarminstallatie met een doormelding naar de Regionale meldkamer;
• Mede- gebruik lift. De automatische toegangsdeuren openen zich tot een maximale opening van circa 90 cm. De vloer/laaddiepte van de lift bedraagt circa 2.10 cm.

HUURTERMIJNEN:
In overleg en na goedkeuring verhuurder.

WEDERZIJDSE OPZEGTERMIJN:
Wederzijdse opzegtermijn van 12 (twaalf) maanden voor het einde van een huurperiode.

HUURPRIJS KANTOORRUIMTE
€ 135,- per m² v.v.o. per jaar te vermeerderen met servicekosten en BTW.

HUURPRIJS PARKEERPLAATSEN:
€ 350,- per buitenparkeerplaats per jaar te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN:
Het verrekenbaar voorschotbedrag servicekosten ten behoeve van de door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten bedraagt € 38,- per m² v.v.o. per jaar te vermeerderen met BTW.

LEVERINGEN EN DIENSTEN WAAR DE SERVICEKOSTEN OP GEBASEERD ZIJN:
Als door of vanwege verhuurder te verzorgen bijkomende leveringen en diensten (inclusief BTW) worden o.a. geleverd (voor zover aanwezig en van toepassing in het object):
 
• Gas, Water- en elektraverbruik, inclusief vastrecht, individueel en aandeel algemene ruimten;
• Onderhoud, inspecties en periodieke controle van technische installaties;
• Verlichting algemene ruimten en buitenverlichting;
• Schoonmaakkosten* van de gemeenschappelijke ruimten en beglazing buitenzijde;
• Verzorging van afvoer van huisvuil, containerhuur e.d.;
• Onderhoud en schoonmaak buitenterrein, groenvoorziening en gladheidsbestrijding;
• Assurantiepremie binnen- en buitenbeglazing;
• Alarmdoormelding centrale meldkamer G4S Security;
• Dagelijkse interne en externe inspectieronde bewakingsdienst;
• Belastingen, lonen, beheerskosten van door verhuurder in opdracht gegeven diensten;
• Administratiekosten van 5% totaal kosten van leveringen en diensten/speciale voorzieningen.

*In het Kantoorgebouw De Rozenburg is één schoonmaakbedrijf actief, welke zowel door de overige huurders is aangesteld en ook door verhuurder voor de algemene ruimten.

BTW
Huurder verklaart gedurende de looptijd van de huurovereenkomst voor meer dan 90% BTW- Belastbare prestaties in het gehuurde te verrichtten. Huur vrij van BTW is mogelijk! De huurprijs wordt dan vermeerderd met 5% opslag over de huur t.b.v. de BTW- compensatie. Over de servicekosten is altijd de wettelijke BTW verschuldigd.

BETAALTERMIJN:
Huur en servicekosten dienen per kwartaal bij vooruitbetaling te worden voldaan, inclusief en de verschuldigde BTW over de huur en servicekosten.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden betalingsverplichting inclusief BTW.

GEBRUIK EN BESTEMMING:
Huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de dienst Ro/EZ van de gemeente Groningen aan het Harm Buiterplein 1 (Europapark). Tel: 050 – 367 81 11 en

INDEXERING:
Jaarlijks voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI- alle bestedingen afgegeven door het CBS (2015=100).

HUUROVEREENKOMST:
Standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), welke gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), aangevuld met van toepassing zijnde bijzondere bepalingen.

Voor meer informatie of een bezichtiging neem graag contact met ons op. Wij staan voor u klaar geven u graag een rondleiding!

DISCLAIMER:
Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op internetsites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook van deze inhoud, waaronder zowel tekst als foto’s, en/of commercieel gebruik is niet toegestaan. Aan de inhoud van deze en overige informatie alsmede eventuele bijlagen kunnen nimmer rechten worden ontleend. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze informatie is onder voorbehoud definitieve goedkeuring opdrachtgever/ eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 135 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 125 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 38 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten

Oppervlakte
715 m² (in units vanaf 297 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A 1,00

Omgeving

Ligging
Kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
30 niet-overdekte parkeerplaatsen
Parkeerkosten
Vanaf € 350,- per parkeerplaats per jaar (21% BTW van toepassing)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Rozenburglaan 3

€ 135 /m²/jaar