Verkeersweg 3842 GZ Harderwijk

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Te huur: hoek Verkeersweg - Hoofdweg te Harderwijk

Commerciële ruimten in diverse oppervlaktes met bestemming dienstverlening, kantoor en maatschappelijk, gelegen in het nieuwbouwcomplex aan het 'Dichterskwartier' te Harderwijk.

'Wij Dichterskwartier' bestaat uit de realisatie van in totaal 220 huurwoningen en daaronder commerciële ruimten. Verdeeld over 5 appartementengebouwen wordt een gevarieerd aanbod gerealiseerd, van studio’s tot 4-kamerappartementen. 'Wij Dichterskwartier' wordt een woonomgeving voor iedereen, van ‘jong tot oud’ en van ‘starter tot gezinnen’. Er komen zorgwoningen, sociale huurwoningen en vrije sector huurwoningen, in 2 van de 5 woongebouwen worden op de begane grond de commerciële ruimten gerealiseerd en aangeboden. Hier wordt onder andere een huiskamer en een facility point voor de bewoners gevestigd.

Er zijn maar weinig toplocaties vergelijkbaar met 'Wij Dichterskwartier' waar ondernemers hun kantoor, praktijkruimte of andere bedrijvigheid met een eigen (kleinschalige) identiteit en vernieuwende architectuur kunnen uitoefenen.

Gelegen op een A++ locatie aan de drukke kruising van de Hoofdweg en de Verkeersweg.

BEREIKBAARHEID
De locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer, een bushalte is op minder dan 200 m loopafstand. Ook is binnen enkele ogenblikken het NS-treinstation Harderwijk bereikbaar. Op loop- en fietsafstand is de binnenstad van Harderwijk te bereiken en de uitvalsweg N302 is dichtbij gelegen.

VERHUURBARE VLOEROPPERVLAKTE
De aangeboden bedrijfsruimtes bestaan uit meerdere units die in overleg te splitsen zijn in afzonderlijke kantoor-/bedrijfsunits:

Blok B, begane grond:
- Unit A: ca. 560 m² bvo met deels een splitlevel
- Unit B: deels verhuurd, nog beschikbaar ca. 200 m² bvo met deels een splitlevel

Blok A, begane grond:
- Unit C: ca. 160 m² bvo

De huurprijzen zijn afhankelijk van de grootte en afwerking:
- € 165,- tot € 185,- voor units groter dan 200 m²
- € 175,- tot € 215,- voor units tot 200 m²

Huurprijzen zijn per m² per jaar excl. BTW.

BIJZONDERHEDEN
- De units kunnen tegen meerprijs (deels) afgebouwd worden
- Parkeren is mogelijk in de directe omgeving
- Energielabel A

HUURTERMIJN
In overleg met verhuurder te bepalen. Het uitgangspunt van verhuurder is 5 jaar met een verlengingsmogelijkheid van telkens 5 jaar.

VOORTZETTINGSTERMIJNEN
Telkens 5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden.

BETALINGEN
Per maand of per kwartaal vooraf.

WAARBORGSOM / BANKGARANTIE
Ter grootte van drie maanden huur en BTW.

AANVAARDING
In overleg. De oplevering staat gepland in de periode maart t/m mei 2023.

BESTEMMING
Het Dichterskwartier valt onder het bestemmingsplan "Stadsdennen - Dichterskwartier II" en heeft de functieaanduiding ''Maatschappelijk'', wat de commerciële ruimten geschikt maakt voor dienstverlening, kantoren en/of maatschappelijke voorzieningen.
Huurder is zelf verantwoordelijk voor zijn gebruiks-/vestigingsvergunningen en/of ontheffingen.

OMZETBELASTING
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat de huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst Kantoorruimte en andere Bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015 vastgesteld.

INDEXERING
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100) voor het eerst één jaar na ingangsdatum.

COLLEGIALE VERHUUR
Deze verhuur is collegiaal met Makelaarschap B.V. Harderwijk.

VOORBEHOUD
De huidige eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Hagenbeek Vastgoed. Deze informatie is bedoeld als een geheel vrijblijvende aanbieding. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een bieding, worden onze opdrachtgever(s) en wij niet gebonden en leidt het evenmin tot de verplichting tot het doen van een tegenbod.

DISCLAIMER
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. Deze aanbieding is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan Hagenbeek Vastgoed geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding rechten worden ontleend. Iedere aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat in het betreffende geval onder de beroepsaansprakelijkheidsverzekering wordt uitbetaald.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022

Oppervlakten

Oppervlakte
920 m² (in units vanaf 160 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.