Goede Reede 1 3845 MD Harderwijk

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Te huur: Goede Reede 1 Harderwijk.

Green Offices biedt Turn-key kantoren, kantoor op maat, gedeelde kantoren, flexplekken en vergaderruimtes aan bedrijven met 1 tot 10 medewerkers.

Het aanbod van Green Offices:
Begane grond.
- 13 kantoren / werkruimtes; 33 werkplekken;
- Bemande receptie;
- 4 vergaderruimtes;
- 2 trainingszalen;
- 1 greenscreen studio;
- Restaurant met bar en podium;
- Evenementen centrum.

1e verdieping.
- 24 kantoren, 78 werkplekken;
- 4 flexplekken;
- 4 phonebooths;
- 1 Pantry.

Op dit moment zijn er diverse ruimten beschikbaar vanaf 1 werkplek tot en met 12 werkplekken.

Bg:
- 1x 4 persoons, ca. 24 m²;
- 2x 2 persoons, ca. 12 m².

1e verdieping:
- 2x 2 persoons, ca. 12 m².

Huurprijzen: vanaf € 290,- per maand.

Huurtermijnen: minimaal 12 maanden.

Waarom Green Offices?

1. Focus op duurzaamheid en gemeenschap:
Bij Green Offices, staat duurzaamheid voorop. Zo is het gebouw van Green Offices volledig energie neutraal en is er gedacht aan de bijen in de omgeving, welke onderdak vinden in een van de BijenHotels rondom het gebouw. Maar ook wordt duurzaamheid vertaald middels een dagelijkse verse lunch, waarbij zoveel als mogelijk gewerkt wordt met lokale vers partners. Tevens is Green Offices altijd in ontwikkeling als het gaat om de laatste nieuwe duurzame trends, om zo optimaal te blijven leveren aan haar leden.

2. Unieke sfeer en beleving: Green offices kenmerkt zich, in tegenstelling tot traditionele kantoorgebouwen, door een zeer sfeervol sociaal hart als centrum van de locatie. Ook is deze sfeer doorgetrokken naar de diverse kantoren in het gebouw, om zo het gevoel van eenheid te stimuleren.. Enkele van de voorzieningen zijn een bar/restaurant, een bemande receptie en een vergader- en trainingsruimte, welke zo ontworpen is, dat het aanvoet als thuis in plaats van een formele zakelijke instelling. De inrichting kenmerkt zich als een ontspannen omgeving welke posotief bijdraagt aan een prettige samenwerking tussen collega's.

3. Bereikbaarheid en toegankelijkheid: Green Offices heeft een uitstekende bereikbaarheid, gelegen nabij belangrijke snelwegen zoals de A28. Dit biedt gemakkelijke toegang tot nabijgelegen plaatsen zoals Ermelo, Putten, Nunspeet, Uddel, Zeewolde, en Nijkerk binnen 10 minuten, en grotere steden zoals Zwolle, Lelystad, en Amersfoort binnen 25 minuten. Daarnaast is Green Offices goed bereikbaar middels het openbaar vervoer.

Green Offices is de plek bij uitstek voor ondernemers welke duurzaamheid hoog in het vaandel hebben, of juist op zoek zijn naar een levendige en actieve community.
Door de centrale landelijke ligging is het ook nog eens een zeer interessante plek voor bedrijven welke veel klanten te onderhouden hebben in de grote steden.
Kortom, duurzaamheid en maximale service verbinden zich bij Green Offices op unieke wijze.

Bent u nieuwsgierig en wilt u even komen kijken? Dat kan! Graag even contact opnemen met Hagenbeek Vastgoed op 0341-496518 en we maken een afspraak met u.

DISCLAIMER Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. Deze aanbieding is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan Hagenbeek Vastgoed geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding rechten worden ontleend. Iedere aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat in het betreffende geval onder de beroepsaansprakelijkheidsverzekering wordt uitbetaald.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten

Oppervlakte
1.550 m² (in units vanaf 8 m²)
Perceel
1.950 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A++++

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Goede Reede 1

Huurprijs op aanvraag