Voorste Wei 77-79 3844 JW Harderwijk

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Te huur: Voorste Wei 77-79 Harderwijk

Unieke kans!

Aan de rand van de stadswijk Weiburg ligt het in 2005 nieuw opgetrokken "Villa Weiburg", een STATIGE en ROYALE KANTOORVILLA met WOONGEDEELTE.

In de luwte van vier prachtige monumentale bomen op een ruim perceel van 2.670 m² met voldoende parkeergelegenheid ligt deze schitterende kantoorvilla.

De locatie maakte rond de dertiende eeuw onderdeel uit van de stadsweiden. De stadsrechten die Harderwijk sinds 1231 had golden slechts binnen de stadsmuren. De grond daarbuiten behoorde tot het graafschap Gelre. In 1332 schonk Reinoud II, graaf van Gelre, de burgers van Harderwijk het recht hun vee te weiden. Vanaf toen was er sprake van de stadsweiden. De stadsweiden waren opgedeeld in de Voorste Wei, die het dichtst bij de binnenstad lag en de Achterste Wei. Een pad vormde de scheiding tussen deze weiden. Dit pad werd vanaf de middeleeuwen de Middenweg, Middelaan of Middelwal genoemd. Op de stadsplattegrond van Jacob van Deventer van circa 1560 is deze weg nog te zien. In 1921 is de Middenlaan gewijzigd in de Weiburglaan. De laan is vernoemd naar de Villa Weiburg welke aan deze laan lag.

De villa is in het verleden gebruikt als een combinatie van kantoorruimte en woonruimte, echter is de woonruimte ook prima geschikt om te gebruiken als kantoorruimte.

De totale vloeroppervlakte bedraagt ca. 820 m² VVO, verdeeld over 4 verdiepingen (waarvan de 1e verdieping kelderruimte betreft met een plafondhoogte van ca. 3,00 m).

Alle voorzieningen zijn op loopafstand bereikbaar; het NS-station, wijkwinkelcentrum Stadsweiden, ziekenhuis St. Jansdal en het centrum van Harderwijk.

Villa Weiburg heeft een energielabel A en voldoet daarmee ruimschoots aan de eisen die de Rijksoverheid aan kantoorgebouwen stelt per 1 januari 2023.

Huurvoorwaarden in overleg nader te bepalen, de villa wordt op dit moment niet gebruikt en is per direct beschikbaar.

Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 0341-496518 of stuurt u een mail naar ons.

De huidige eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Hagenbeek Vastgoed. Deze informatie is bedoeld als een geheel vrijblijvende aanbieding. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een bieding, worden onze opdrachtgever(s) en wij niet gebonden en leidt het evenmin tot de verplichting tot het doen van een tegenbod.

DISCLAIMER
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. Deze aanbieding is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan Hagenbeek Vastgoed geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding rechten worden ontleend. Iedere aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat in het betreffende geval onder de beroepsaansprakelijkheidsverzekering wordt uitbetaald.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005

Oppervlakten

Oppervlakte
820 m²
Perceel
2.670 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
4 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Voorste Wei 77-79

Huurprijs op aanvraag