Finlandlaan 7 2391 PV Hazerswoude-Dorp

€ 1.125 /mnd

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Finlandlaan 7 betreft een nieuw bedrijfspand, gelegen op het bedrijventerrein Green Tech Valley en maakt onderdeel uit van het PCT-terrein te Hazerswoude-Dorp. Green Tech Valley is de afgelopen jaren ontwikkeld naar een representatieve locatie voor sierteelt gelieerde bedrijven.

Het bedrijfspand is recent opgeleverd en heeft een moderne uitstraling. Een deel van het kantoor van dit bedrijfspand wordt aangeboden voor verhuur.

De kantoorruimte is gelegen op de begane grond en is te bereiken via de gezamenlijke entree. De oppervlakte bedraagt circa 101m² en is voorzien van een pantry en toiletgroep. De grote raampartij aan de voorkant van het kantoor geeft zicht op het gemeenschappelijk buitenterrein.
Er zijn twee parkeerplaatsen voor personenauto’s beschikbaar, gelegen aan de noordkant van het bedrijfspand. Extra parkeerplaatsen zijn te huur.

BEREIKBAARHEID
Green Tech Valley maakt onderdeel uit van het PCT-terrein en is gelegen aan de westkant van het ITC-bedrijventerrein. Het PCT-terrein bestaat uit sierteelt (gerelateerde) bedrijven, waaronder tevens handels-, logistieke verwerkings- en transportbedrijven. Het ITC-bedrijventerrein bestaat uit bedrijfsgebouwen, bedrijfsunits, kantoren en bedrijfsgebouwen gecombineerd met kantoor.

Het geheel is gunstig gelegen aan de provinciale weg N455 (Hoogeveenseweg) naar Bleiswijk en de A12. Het bedrijfsobject is ook goed te bereiken vanuit noordelijke richting door aanwezigheid van de N209 (Hazerswoude) en de N11 (Alphen-Leiden-Bodegraven). Het ITC-terrein heeft een ontsluiting aan de Hoogeveenseweg en een tweede ontsluiting aan de Roemer.

ONTWIKKELINGEN
De Finlandlaan is aangelegd als een toekomstige derde ontsluiting van ITC/PCT-terrein middels een rotonde op de Hoogeveenseweg, ter ontlasting van de huidige ontsluitingen. Deze rotonde wordt tevens aangesloten op de nieuw aan te leggen “Verlengde Bentwoudlaan” ten westen van Waddinxveen, waarmee naast de A12 tevens de A20 goed bereikbaar wordt.
Er zijn tevens plannen om de Noorwegenlaan te laten aansluiten op de Italiëlaan zodat de weginfrastructuur van het PCT-terrein beter aansluit op het naastgelegen ITC bedrijventerrein.

BESTEMMING
Het geheel heeft volgens het vigerende bestemmingsplan ‘Partiële herziening van het bestemmingsplan PCT-terrein, project Green Tech Valley, de enkelbestemming ‘gemengd’, gedeeltelijk met bouwvlak. Dubbelbestemming ‘Waarde-Archeologie’. Bestemd voor het uitoefenen van sierteelt gerelateerde bedrijven.

HUURPRIJS EN VOORWAARDEN
Huurprijs : € 1.125,- per maand exclusief BTW / exclusief servicekosten.

Servicekosten : € 210,- per maand exclusief BTW voor onderhoud, glasbewassing en verzekering.

Nutsvoorzieningen: naar rato van in gebruik zijnde vierkante meters

Parkeren : twee parkeerplaatsen zijn inbegrepen in de huurprijs. Extra parkeerplaatsen zijn te huur voor € 550,- per jaar per parkeerplaats.

Huurtermijn : In overleg

Huuringangsdatum : In overleg

Huurprijsindexatie : De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle huishoudens (2015=100) van het CBS. Voor het eerst een jaar na de huuringangsdatum.

Huurprijsbetaling : Per maand vooruit.

Bankgarantie : Ter grootte aan 3 maanden huur + servicekosten + BTW.

Contract : Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ)

Voorbehoud : Goedkeuring verhuurder

BTW : Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.125 per maand
Servicekosten
€ 210 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022

Oppervlakten

Oppervlakte
101 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 5000 m of meer

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Finlandlaan 7

€ 1.125 /mnd