Voskuilenweg 131 B 6416 AJ Heerlen

€ 80 /m²/jaar

Omschrijving

MEDIPOINT HEERLEN | TE HUUR
Voskuilenweg 131 B

Verzamellocatie gericht op: Welzijn & Gezondheid | Sociaal & Maatschappelijk | Opleiding, Innovatie & Technologie | Overall kantoorruimten
Diverse metrages beschikbaar

OMSCHRIJVING
Medipoint ondernemen met ambitie
Medipoint voor Zorg is de locatie waar de zorg samenkomt en is de koepel voor het verbinden, huisvesten en faciliteren van organisaties. Een stimulerende werkomgeving voor alle organisaties die opereren binnen het werkveld Welzijn & Gezondheid, Sociaal & Maatschappelijk en voor de daaraan verbonden organisaties op het gebied van opleiding, innovatie en technologie.
Het object omvat onder andere kantoorruimte, bedrijfsruimte en praktijkruimte. Deze kunnen diverse functies hebben ten behoeve van, dienstverlening-, kantoor- , opslag- en productiedoeleinden. Het complex is onder te verdelen in de 3 pijlers:
- Medipoint Zorgplein | Consumenten op zoek naar gezondheid vinden hier alle zorg onder één dak.
- Medipoint Zorglabs & Workspace | Ruimte om te ondernemen voor bedrijven die acteren op de snijvlakken van zorgdiensten, innovatie, opleiding, technologie, productie en distributie.
- Medipoint Kantoren | Professionele werkomgeving in kantoortuin of aparte werkkamers.

Het complex is gerenoveerd, geïsoleerd naar huidige maatstaven, heeft Energielabel A en omvat in totaal circa 9.000 m² vloeroppervlakte. Het geheel is voorzien van nette vloer- en wandafwerking alsmede systeemplafonds inclusief verlichtingsarmaturen, pantry, sanitaire voorzieningen, deels airco.

HUURPRIJS
Huurprijs overall Kantoren: € 80,- per m² per jaar exclusief BTW, servicekosten.
Servicekosten: € 35,- per m² per jaar exclusief BTW (inclusief verbruik nutsvoorzieningen).

BESCHIKBARE METRAGES
Overall kantoren totaal: Netto ca.520 m²
Netto metrage te vermeerderen met opslagfactor 0.19 algemene ruimte.
Voor toelichting zie ook de site :

PARKEREN
Parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar met parkeren in de omgeving.

LIGGING
Het complex is gesitueerd aan de rand van handelsterrein ‘De Kissel’ en gelegen in de wijk Molenberg te Heerlen. Het centrum van Heerlen is slechts een goede kilometer verwijdert.
Per auto is het geheel goed te bereiken doordat de binnenring Parkstad Limburg is gelegen op steenworp afstand. Deze binnenring vormt de ontsluiting met onder andere de A76 (Aachen – Eindhoven).
Eveneens is het geheel goed te bereiken met het openbaar vervoer. Treinstation ‘Heerlen De Kissel’ is slechts één straat verder gelegen.

PARKSTAD
Heerlen vormt de centrumgemeente van stadsregio ‘Parkstad Limburg’, deze veelzijdige regio telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur. De grensregio Nederland/België en Duitsland telt ruim 800.000 inwoners.
In Parkstad werken 106.000 mensen bij ruim 15.000 bedrijven en instellingen. Speerpunten zijn nieuwe energie, toerisme/recreatie, zorg, financieel-administratieve dienstverlening en de ontwikkeling van een overall en compleet retail centrum. Parkstad beschikt over een sterk cluster aan bedrijven en instellingen in de financieel-administratieve sector. Ruim 16.000 mensen werken bij organisaties als APG, AZL, Loyalis, Obvion, CBS, Belastingdienst, UWV en diverse banken en accountantskantoren.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan ‘Kissel-Voskuilenweg 2014 ', vastgesteld op 7 april 2015. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming ‘Gemengd‘. Huurder dient zelf bij de gemeente Heerlen te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

VOORWAARDEN
Aanvaarding: In onderling overleg

Oplevering: In huidige staat.

Huurtermijn: 5 jaar met telkens 5 jaar verlenging. Andere termijnen op aanvraag.

Opzegtermijn: 12 (twaalf) maanden.

Betaling: Per maand vooruit te voldoen.

Zekerheidsstelling: De bankgarantie of waarborgsom bedraagt 3 maanden bruto betalingsverplichting (huur, servicekosten en BTW).

BTW-belaste verhuur: Verhuurder opteert voor met BTW-belaste verhuur.

Huurovereenkomst: Standaard ROZ-contract model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte 2013 inclusief specifieke bepalingen met betrekking tot onderhavig object.

Indexering: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Heerlen, 045-574 3233.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 80 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 35 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Praktijkruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1966

Oppervlakten

Oppervlakte
520 m²
Perceel
8.877 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond en verwarming

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, winkelcentrum en in woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Voskuilenweg 131 B

€ 80 /m²/jaar