Willemstraat 91 6412 AP Heerlen

€ 475.000 k.k.

Omschrijving

KANTOORRUIMTE MET WOONRUIMTE | VERBORGEN PAREL | UNIEKE KANS

ALGEMEEN
Het geheel behelst twee kantoorruimtes met twee bovengelegen appartementen aan de levendige Willemstraat in Heerlen. Met recht een verborgen parel te noemen met een geheel eigentijds interieur dat past bij het moderne werken van nu! De kantoren kunnen separaat verhuurd worden of geheel in eigen gebruik genomen worden. Verkoper heeft de kantoren in eigen gebruik en verhuurd de woonruimtes. De commerciële ruimte op de begane grond is in 2017 geheel gerenoveerd tot een hoogwaardig afwerkingsniveau en kan daarmee instapklaar genoemd worden. De commerciële ruimte op de verdieping is destijds tevens voorzien van een nieuw interieur zodat de beide ruimtes een geheel vormen. Deze verdieping kan nader aangepast worden afhankelijk van het beoogde doel van de ruimte. Van de woonruimtes is één thans verhuurd (niet weergegeven in deze uiting) en de ander gestript voor renovatie (weergegeven in deze uiting). Dit is een unieke kans voor uw nieuwe kantoorruimte met verhuurpotentie!

INDELING
Huisnummer 91
Deze veelzijdige kantoorruimte heeft een eigen entree vanaf de straat en is verdeeld over de eerste en tweede verdieping. De ruimte is in totaal ca. 332 m² v.v.o groot en is thans door verkoper in gebruik als bijeenkomstruimte, vergaderruimte en kunstatelier met berging. Voorts is er op beide verdiepingen een toiletruimte aanwezig. De speelse indeling maakt dit tot een bijzonder object waarbij het gebruik naar eigen inzicht gewijzigd kan worden of onderdeel kan vormen van de andere kantoorruimte.

Huisnummer 91A
Deze fraaie kantoorruimte kent een eigen entree vanaf de straat en is geheel op de begane grond gelegen. De ruimte is in totaal ca. 302 m² v.v.o. waarvan het kantoordeel ca 205 m² groot is. Aan de achterzijde bevindt zich nog een opslagruimte (ca 97m²) en de parkeerplaatsen voor zes auto's. Het kantoorgedeelte is in 2017 geheel gerenoveerd tot een moderne en lichte ruimte met gebruik van hoogwaardige materialen. Er is ruimte voor ontvangst/receptie, bijeenkomst met twee spreekkamers en een open werkruimte. Voorts zijn er een pantry en twee toiletruimtes aanwezig.

Huisnummer 91B/C
De woonruimte op de verdiepingen is via een eigen entree te bereiken met een trapopgang met washokken voor de separate appartementen. Het appartement op huisnummer 91B is ca. 73m² groot en is recent gestript met oog op renovatie voor de verhuur. Dit appartement voorziet in woonkamer, keuken, badkamer en twee slaapkamers. Daarnaast heeft deze een buitenruimte. Het appartement op huisnummer 91C is eveneens ca. 73m² groot en thans verhuurd tegen een huuropbrengst van € 6.444,- per jaar. Dit appartement voorziet in woonkamer, keuken, badkamer en twee slaapkamers.

VOORZIENINGEN
Kantoorruimte en woonruimtes zijn allen voorzien van aparte meterkasten t.a.v. elektra en gas.
Kantoorruimte en woonruimtes hebben een gezamenlijke aansluiting voor water.
Kantoorruimte en woonruimtes zijn allen voorzien van aparte cv-installaties.

BESTEMMINGSPLAN
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Heerlen - Stad Noord', vastgesteld op 29-09-2015. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Gemend 3' met aanvullen functieaanduiding 'Detailhandel'. U dient zelf bij de gemeente Heerlen te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

LIGGING
De Willemstraat kent door de verscheidenheid aan winkels, bedrijven, kantoren en horeca aldaar gevestigd een geheel eigen karakter met dito aantrekkingskracht. Het is een bestemming op zich. De directe omgeving van het pand wordt anderzijds gekenmerkt door het prestigieuze Maankwartier, dat het gebied een enorme positieve boost heeft gegeven de afgelopen jaren. Voorts zal het 'Nationaal Programma Heerlen Noord' met geplande revitalisatie in wonen, werken en recreëren een verdere impuls geven aan deze locatie. Hiertoe is aan de achterzijde openbare ruimte gemaakt dat voorlopig dienst zal doen als park. Ten slotte ligt de Willemstraat op steenworp afstand van de binnenstad van Heerlen, die voorziet in een breed scala aan voorzieningen en faciliteiten, variërend van retail tot horeca, bioscopen, theater, musea, leisure, kantoren, enz.

BEREIKBAARHEID
Het pand is zowel per auto alsook per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. De op- en afrit van en naar de N281 ligt op minder dan vijf minuten rijden verwijderd. Deze weg staat in directe verbinding met de Ringweg Parkstad en de snelwegen richting Aken, Maastricht, Antwerpen en Eindhoven. Het centrale bus- en treinstation van Heerlen (ca. 88.000 inwoners) en de regio Parkstad (ca. 250.000 inwoners) vrijwel voor de deur van het pand gelegen is.

VRAAGPRIJS
€ 475.000,- kosten koper.

AANVAARDING
In overleg.

OPLEVERING
Winkelruimte, in huidige staat, leeg en ontruimd na vertrek huidige gebruiker.
Woonruimtes, deels in de huidige staat en deels in verhuurde staat.

"Het object zal worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte."

DATUM VAN OPLEVERING
In onderling overleg.

ZEKERHEIDSTELLING
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen twee weken na de overeenstemming bij de desbetreffende notaris te deponeren.

KOOPOVEREENKOMST
De koopakte wordt opgesteld volgens model NVM.

ENERGIELABEL
91 Label D t/m 13-03-2033
91A Label G t/m 13-03-2033
91B Label E t/m 13-03-2033
91C Label F t/m 13-03-2033

PARKEREN
Parkeren voor ca. 6 auto's op eigen terrein mogelijk aan de achterzijde. Daarnaast is parkeren aan de Willemstraat (betaald) mogelijk.

METRAGE V.V.O.
Kantoorruimte 91 : circa 332 m²
Kantoorruimte 91A: circa 302 m²
Appartement 91B: circa 73 m²
Appartement 91C: circa 73 m²
Totaal: circa 780 m²

De opgegeven maatvoering zijn circa-maten. Er is geen NEN2580-meting voorhanden.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Heerlen, 045 – 574 32 33.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 475.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1920

Oppervlakten

Oppervlakte
780 m² (in units vanaf 205 m²)
Perceel
613 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
G

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
6 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Willemstraat 91

€ 475.000 k.k.