Vogt 21 6422 RK Heerlen

€ 95 /m²/jaar

Omschrijving

Kantoorruimte bedrijvenpark Avantis | World Trade Center

Representatief kantoorcomplex op goede zichtlocatie vanaf de autoweg

HUURPRIJS vanaf € 95,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW

OBJECT
Het betreft een vrijstaand en architectonisch zeer fraai kantoorcomplex gelegen op een goede zichtlocatie vanuit de autoweg. Het complex is rustig gesitueerd en biedt een prachtig uitzicht op de omgeving. In het kantoorcomplex is o.a. het WTC gevestigd. Het WTC faciliteert een groot aantal zaken voor de zittende huurders waaronder receptiefunctie, vergaderfaciliteiten, catering, etc. Beveiligde toegang is mogelijk 24/7. Door de ligging op de grens biedt het complex zowel een Nederlands als ook een Duits adres.

LIGGING
Het object is rustig gelegen op grensoverschrijdend bedrijvenpark Avantis. Dit bedrijvenpark is het product van een samenwerkingsverband tussen de Nederlandse gemeente Heerlen en de Duitse gemeente Aken.

De opstart van het bedrijvenpark heeft mede door het economische klimaat een moeilijke periode gekend. Vandaag de dag geniet het bedrijvenpark echter de interesse van een uiteenlopend scala aan bedrijven. De volgende organisaties hebben zich reeds gevestigd op Avantis:

Acument Global Technologies; Cap Gemini; Plasma Power Holding BV; Realchemie Nederland BV; Docmorris; Continental; Hudig & Veder; Vodafone – Ericsson; Win Medicare; World Trade Center (WTC) Heerlen.

Het businesspark heeft een goede aansluiting ten aanzien van de A76 / A4 Antwerpen- Maastricht-Köln en er is een busverbinding aanwezig naar de centrale stations van Heerlen en Aken.
Maastricht-Aachen Airport ligt op 30 km afstand en de luchthavens van Brussel, Düsseldorf en Köln zijn binnen 60 autominuten te bereiken.

METRAGE
Het gehele pand is als kantoorruimte ingedeeld, met uitzondering van het parkeerniveau / kelder, welke ook als archief kan dienen. Kantoorruimtes zijn mogelijk in diverse afmetingen van 25m² tot 610m².

Verdieping Omschrijving Oppervlakte beschikbaar
1e verdieping Kantoorruimte circa 535 m²
3e verdieping Kantoorruimte circa 430 m²
4e verdieping Kantoorruimte VERHUURD

Beschikbare metrages zijn geel gearceerd in de bijgevoegde tekeningen.

PARKEREN
Er zijn 60 parkeerplaatsen beschikbaar in een halfverdiept parkeerterrein. De huurprijs van een parkeerplaats wordt verrekend met de servicekosten.

ENERGIE
Energielabel: A-label
Groene stroom

FLEXPLEKKEN
Nieuw zijn de flexplekken, deze bieden een volledig ingerichte werkplek. Verder zijn er volgende faciliteiten: gebruik printer, gebruik wifi, koffie faciliteiten, vergader/spreekkamer, gratis parkeren.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan "Bedrijventerrein Avantis" vastgesteld op 12-3-2013 en kent de bestemming "Bedrijventerrein" en Functieaanduiding “specifieke vorm van kantoor – bedrijfsverzamelgebouw”. Huurder dient zelf bij de gemeente Heerlen te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten binnen het bestemmingsplan vallen.

HUURPRIJS
Huurprijs vanaf € 95,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW.

€ 300,- per kamer (ca. 25 m² inclusief opslag algemene ruimte), per maand, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

SERVICEKOSTEN
Servicekosten € 47,50 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het complex kent een ruim opleveringsniveau voorzien van verlaagde systeemplafonds met verlichtingsarmaturen, pantry en toiletfaciliteiten, liftinstallatie, deels voorzien van scheidingswanden, vloerbedekking en zonwering. Verder is het complex uitgerust met snel glasvezelinternet.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Heerlen, 045 – 574 32 33.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 95 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 110 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 48 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004

Oppervlakten

Oppervlakte
965 m² (in units vanaf 25 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
5 bouwlagen
Voorzieningen
Inbouwarmaturen en liften

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, kantorenpark en landelijk gebied
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Vogt 21

€ 95 /m²/jaar