Geleenstraat 40 6411 HS Heerlen

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

TE HUUR

Geleenstraat 40 | Heerlen
Authentiek kantoorobject op centrumlocatie ca.265 m2 .

HUURPRIJS: € 2.350,- p.m.
Vorige huurder huurde ruim 8 jaar naar tevredenheid het pand en verhuist naar een groter pand per 1 juli 2022. Deze huurder betaalde 4100/mnd, de nieuwe huurder krijgt echter een flinke huurkorting.

OBJECT
Op een prominente locatie in het centrum van Heerlen mogen wij u dit kantoorobject te huur aanbieden. De ruimtes zijn netjes afgewerkt en indien nodig, nagenoeg instapklaar. Het geheel biedt in totaal ruim ca. 265 m² VVO verdeeld over 2 etages. De begane grond bestaat uit een kantoorruimte van ca. 150m2 met afgesloten toiletruimte. Hierachter zijn verder nog de ruimte pantry/keuken en magazijn (ca. 25m2) gelegen. Met de trap vanuit het magazijn is het souterrain van ca. 90m2te bereiken.

LIGGING

LOCATIE:
Het kantoor (of winkel) is gesitueerd in Heerlen Centrum nabij het centraal NS station en het kernwinkelgebied van Heerlen. Het nieuwe gemeentehuis ligt schuin tegenover de Geleenstraat 40 gesitueerd hetgeen zorgt voor nog meer zichtbaarheid en passanten. Diverse winkels, restaurants en andere voorzieningen zijn op loopafstand te bereiken.

Ook op korte loopafstand gelegen van bushaltes, het NS station Heerlen CS, het Corio Center, de Bongerd, de Sarolea winkelstraat en het Pancratiusplein. De komende jaren zal aanvang worden genomen met de nieuwbouwontwikkeling ‘het Schinkelkwadrant’. De nieuwbouwontwikkeling ‘het Maankwartier’ is gereed. Beide projecten liggen op korte loopafstand van deze locatie.

Op korte rijafstand van de locatie zijn de stadsautoweg N281 en de Rijksnelwegen A76 en A79 gesitueerd, alsmede de aansluiting op de Heerlense ringweg

Op de locatie zijn diverse bedrijven gesitueerd in de zakelijke dienstverlening, overheidsinstellingen, medische bedrijven en bedrijven in de automatisering, alsmede winkels en horeca.

METRAGE
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Begane grond Kantoorruimte circa 150 m²
Begane grond pantry/magazijn circa 25 m²
Souterrain circa 90 m²
TOTAAL circa 265 m²

PARKEREN
Aan de openbare weg is voldoende parkeergelegenheid aanwezig (tegen betaling). Ook ligt tegenover het object een parkeergarage

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Cityplan Heerlen', vastgesteld op 2021-05-21 Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'gemengd'. Huurder dient zelf bij de gemeente Heerlen te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

HUURPRIJS
Huurprijs € 2.350,- per maand

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar.

VERLENGINGSTERMIJN
Met aansluitende periode van telkens 5 (vijf) jaar.

OPZEGTERMIJN
12 (twaalf) maanden.

BETALINGEN
Huur per maand vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en servicekosten.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ), model januari 2015.

AANVAARDING
In onderling overleg.

OPLEVERING
In huidige staat.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930

Oppervlakten

Oppervlakte
265 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
B

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, busknooppunt op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Geleenstraat 40

Huurprijs op aanvraag