Satellietbaan 12 c 2181 MH Hillegom

€ 95 /m²/jaar

Omschrijving

ALGEMEEN/LOCATIE:
Moderne en compleet afgewerkte bedrijfs-/kantoor-/showruimte van in totaal ca. 410 m² (in delen te huur vanaf ca. 173 m²), gelegen op de 1e en 2e verdieping van een modern en representatief bedrijfsverzamelgebouw, met ieder een eigen zelfstandige entree op de begane grond. Beide kenmerken zich door veel lichtinval door de grote raampartijen wat voor een prettige werk-/leefomgeving zorgt en de ruimtes ook uitermate geschikt maakt voor gebruik als showroom. Parkeren kan op het voorgelegen terrein. De ruimte op de 2e verdieping is in combinatie met de ruimte op de 1e verdieping ook te gebruiken als bedrijfswoning en als zodanig ook ingericht.

Het object is gunstig gelegen op een zichtlocatie aan de rotonde aan de Weerlaan, direct aan de ingang van het bedrijventerrein Treslong te Hillegom, naast Karwei. Het bedrijvenpark Treslong in Hillegom ligt centraal in de Bollenstreek. De luchthaven Schiphol, alsmede de steden Haarlem en Leiden zijn binnen 25 minuten te bereiken. Mede door de provinciale weg N-208 en de N207, die Hillegom verbindt met de kruising van de snelwegen A4 en A44, zijn ook de steden Amsterdam, Rotterdam en Den Haag goed bereikbaar.

INDELING:
1e verdieping (bedrijfs-/kantoor-/showroomruimte):
Eigen entree op de begane grond, trap naar 1e verdieping: royale centrale hal met toegang tot zowel een grote open kantoorruimte aan de voorzijde van ca. 105 m², een moderne geheel betegelde toiletgroep met voorportaal met dubbele wastafel, wit/grijze kleurstelling en 2x vrijdragend toilet en 1x urinoir alsmede - aan de achterzijde- een 2e kantoorruimte met archiefruimte en pantry, totaal ca. 103 m².

2e verdieping (bedrijfs-/kantoor-/showroomruimte en evt. bedrijfswoning):
Eigen entree op de begane grond met trap en lift naar de 2e verdieping: entree riante woon-/kantoorruimte van ca. 72 m² met openslaande deuren naar een betegeld dakterras op het westen van ca. 45 m² en toegang naar technische ruimte, een open, complete keuken van ca. 10 m² met opstelling in U-vorm voorzien van koel-/vriescombinatie, combi-oven, gaskookplaat en vaatwasser, een royale slaap-/kantoorruimte van ca. 22 m² met deur naar een moderne geheel betegelde badkamer van ca. 14 m² met dubbele wastafel, bad, douchecabine en vrijdragend toilet; gang met daaraan grenzend een separaat toilet met fontein, wasruimte met opstellingsmogelijkheid wasmachine en opstelling elektrische boiler, 2e grote slaap-/kantoorruimte met lichtkoepel van ca. 26 m² die toegang geeft tot een 2e badkamer met wastafel, douche en vrijdragend toilet met fontein.

OPPERVLAKTE:
1e verdieping: ca. 235 m² VVO bedrijfs-/kantoor-/showroomruimte;
2e verdieping: ca. 173 m² VVO bedrijfs-/kantoor-/showroomruimte exclusief ca. 45 m² dakterras.
Totale oppervlakte ca. 408 m² VVO.

VOORZIENINGEN-/OPLEVERINGSNIVEAU:
1e verdieping:
- Zelfstandige entree op de begane grond;
- Eigen meter/groepenkast met eigen aansluiting op de nutsvoorziening;
- Moderne tegelvloer in entreehal, centrale hal 1e verdieping en toiletten;
- Vloerbedekking in kantoorruimtes;
- Systeemplafond met led-armaturen;
- Eenvoudige pantry;
- Moderne toiletgroep (2x vrijdragend toilet en 1x urinoir) met dubbele wastafel;
- C.v.-installatie met radiatoren;
- Veel raampartijen met dubbel glas en te openen ramen;
- Kabelgoot met elektra en UTP-aansluitingen.

2e verdieping:
- Zelfstandige entree op de begane grond;
- Moderne zwarte tegelvloer in de (slaap-/)kantoorruimtes, toiletten, badkamers en technische ruimte;
- Systeemplafond met led-inbouwspots;
- Lichtkoepel in de tweede kantoorruimte;
- Volledige keuken met gaskookplaat, koel-/vriescombinatie, combi-oven en vaatwasser;
- 2x moderne badkamers waarvan 1 met ligbad en vrijdragend toilet;
- 2x separate moderne en vrijdragende toiletten;
- Veel raampartijen met dubbel glas en te openen ramen;
- C.v. -installatie met radiatoren;
- Airco (deels);
- Dakterras met drainage tegels, wandcontactdozen en krachtstroom.

BIJZONDERHEDEN:
- De ruimte op de tweede verdieping is uitsluitend in combinatie met de huur van bedrijfs-/kantoor-/showroomruimte op de eerste verdieping te gebruiken als bedrijfswoning!
- Bezichtiging uitsluitend na afspraak met verhurende makelaar;
- Elke verhuurtransactie geschiedt onder gunning c.q. goedkeuring door opdrachtgever.

PARKEREN:
Bij de ruimte(n) behoren een nog nader te bepalen aantal parkeerplaatsen, e.e.a. in overleg met verhuurder af te stemmen.

BESTEMMING:
Conform het vigerend bestemmingsplan "Bedrijventerrein" heeft het pand de bestemming 'Bedrijventerrein' met de functie-aanduiding 'bedrijven tot en met categorie 3.2 en bedrijfswoning'. De gronden zijn bestemd voor bedrijfsmatige activiteiten behorende tot categorieën 1 t/m 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten zoals opgenomen in bijlage 1 van deze regels alsmede voor een bedrijfswoning. Tevens zijn bedrijfsgebonden kantoren toegestaan met een maximum van 50% van de bedrijfsvloeroppervlakte per bedrijf als zodanig bestemd is, met een maximum van 2.000 m². De bedrijfswoning dient tezamen met de bedrijfsruimte te worden gebruikt conform het bestemmingsplan. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de gemeente Hillegom.

HUURPRIJS:
1e verdieping: € 95,= per m² per jaar exclusief BTW.
2e verdieping: € 1.200,= per maand exclusief BTW.

OPLEVERING:
Oplevering in overleg, beide ruimten zijn per direct voor verhuur beschikbaar.

HUURTERMIJN:
Uitgangspunt is een termijn van 5 jaar + 5 optie jaren, afwijkende termijnen zijn bespreekbaar.

HUUROVEREENKOMST:
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, op 17 februari 2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/20.

HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief eventuele servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

COURTAGE:
Mocht door bemiddeling van BM Bedrijfsmakelaars voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Deze aanbieding is vrijblijvend, er kunnen derhalve geen rechten aan deze brochure, tekst en tekeningen worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 95 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002

Oppervlakten

Oppervlakte
408 m² (in units vanaf 173 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Satellietbaan 12 c

€ 95 /m²/jaar