De Beek 8 c 3871 MS Hoevelaken

€ 1.750 /mnd

Omschrijving

ALGEMEEN
Te huur is deze nette multifunctionele kantoorruimte van circa 200 m², gelegen op De Beek te Hoevelaken. De indeling omvat circa 69 m² bedrijfs- opslagruimte op de begane grond alsmede circa 131 m² kantoor-/atelierruimte, keuken, pantry en 2 toiletten verdeeld over de begane grond en de verdieping. Het pand is toegankelijk via een overheaddeur én een loopdeur. Twee parkeerplaatsen staan ter beschikking voor de huurder. Het pand bevindt zich op het verzorgde bedrijventerrein "Horstbeek", dat voornamelijk bestaat uit kantoorbedrijfsgebouwen die allemaal na 2000 zijn gebouwd.

In de directe omgeving van het pand is er een ruime beschikbaarheid van gratis parkeerplaatsen, waardoor het ontvangst van klanten of collega's eenvoudig en toegankelijk is. Het bedrijventerrein "Horstbeek" kenmerkt zich door een hedendaagse uitstraling en goed onderhouden werkruimtes, wat het bijzonder geschikt maakt voor bedrijven die op zoek zijn naar eigentijdse kantooromgevingen. Deze locatie biedt een rustige en professionele werkomgeving, en is daarmee een ideale keuze voor ondernemingen die waarde hechten aan een moderne en goed gefaciliteerde werkomgeving.

LOCATIE
Horstbeek, gelegen in Hoevelaken, is een bedrijventerrein dat zich onderscheidt door zijn strategische ligging en moderne faciliteiten. Dit dynamische gebied is gunstig gelegen nabij diverse uitvalswegen, waaronder snelwegen, wat de bereikbaarheid optimaliseert. Het terrein staat bekend om zijn hedendaagse uitstraling.

Wat Horstbeek extra aantrekkelijk maakt, is de combinatie van moderne architectuur en goed onderhouden werkruimtes. Bedrijven die zich hier vestigen, profiteren niet alleen van een representatieve uitstraling maar ook van een professionele werkomgeving. Bovendien biedt het bedrijventerrein voldoende voorzieningen en ruimte voor groei.

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen aan de rand van Hoevelaken op bedrijventerrein Horstbeek.
Knooppunt Hoevelaken (A28 en A1) ligt op twee autominuten en ook met het openbaar vervoer is het bedrijventerrein goed bereikbaar. Treinstation Hoevelaken ligt op 5 minuten loopafstand.

VLOEROPPERVLAK
De totale oppervlakte bedraagt circa 200 m². Als
volgt verdeeld:
- 69 m² bedrijfs- opslagruimte op de begane grond;
- circa 131 m² kantoor-/atelierruimte incl. keuken, pantry en 2 toiletten verdeeld over de 1e verdieping en de begane grond.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 1.750,-- per maand.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen €150,- per maand.
Huurder is zelf contractant van de NUTS-bedrijven.

OPLEVERING
Uitgangspunt is oplevering in de huidige staat. De unit is voorzien van:
- keuken;
- pantry;
- 2 toiletten;
- overheaddeur;
- loopdeur;
- airco;
- c.v.

PARKEREN
Bijbehorend zijn er 2 parkeerplaatsen. Tevens is er ruim voldoende parkeergelegenheid in de omgeving op de openbare weg.

BTW
Uitgangspunt is een niet met btw belaste huurprijs.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per maand vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar. Een andere huurtermijn is bespreekbaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie van tenminste drie maanden huur te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.750 per maand
Servicekosten
€ 150 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008

Oppervlakten

Oppervlakte
200 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

Hoevelaken-Oranjebuurt-Horstbeek, Hoevelaken

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Beek 8 c

€ 1.750 /mnd