Polarisavenue 1-101 2132 JH Hoofddorp

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Transpolis is gelegen in het kantorenpark Beukenhorst-Oost aan de Polarisavenue 1-101 in Hoofddorp en kan worden gezien als ‘De Poort’ van de kantorengebieden gelegen in Beukenhorst. Dit kantoorgebouw is ook wel de ‘Eye-catcher’ van Hoofddorp door de goede locatie ten opzichte van de Rijksweg A4 en de Kruisweg. Daarnaast beschikt het over een gunstige ligging nabij Amsterdam Schiphol Airport. Ook met het openbaar vervoer is Transpolis goed bereikbaar. Kantorenpark Beukenhorst Oost grenst aan NS station Hoofddorp. Vanaf NS Station Hoofddorp is het kantoorgebouw op tien minuten loopafstand.

In de afgelopen jaren is kantorenwijk Beukenhorst ontwikkeld tot een bruisend gebied met een combinatie van wonen, werken en recreëren. In de omgeving zijn op loopafstand ook meerdere restaurants zoals Brasserie Puur, Masami Fusion & Restaurant & Lounge Hotel Hyatt.

De ontwikkelingen in het gebied in combinatie met de strategische ligging maakt de kantorenparken Beukenhorst-Oost en Beukenhorst-zuid in Hoofddorp een aantrekkingskracht voor internationale partijen. In de omgeving van Transpolis hebben zich onder andere L’Oréal, Hertz, TNT, Asics, Buma Stemra en Omron gevestigd.

In de nabije toekomst zal door de verschillende renovatie/ verbouwingsprojecten ca 115.000 m² uit de markt wordt gehaald, het hoogwaardig aanbod van kantoorruimte in Hoofddorp zal hierme dalen. Dit maakt de positie van Transpolis interessant.

Het kantoorgebouw heeft een totaal oppervlak van ongeveer 18.000 m² verdeeld over zeven verdiepingen (verdeeld over drie bouwdelen) en beschikt over ongeveer 450 parkeerplaatsen, gelegen in de parkeergarage bij het gebouw en op het vernieuwde afgesloten buitenterrein.

De entree en het buitenterrein van het gebouw zijn recent gerenoveerd. Daarnaast heeft het kantoorgebouw meerdere faciliteiten zoals een full-service receptie, een groot bedrijfsrestaurant en sportfaciliteiten.

Transpolis heeft met zijn kwaliteit, serviceniveau, voorzieningen en bewezen track record in bezettingsgraad een fundamentele positie ten opzichte van het overige aanbod in Hoofddorp. Hierin wordt In 2022 een BREEAM EXCELLENT & WELL GOLD certificering nagestreefd, wat zorgt dat Transpolis qua duurzaamheid en gezondheid weer decennia mee kan en zijn ware potentieel bereikt.

Bereikbaarheid
Per auto:
Het gebouw is bereikbaar via Rijksweg A4 en A5 – ‘Westrandweg’ – via de afslag 3 (Hoofddorp – Aalsmeer) en provinciale weg N201 – de doorgaande weg vanaf Zandvoort naar Hilversum. Deze afslag geeft directe toegang tot de kantorenparken Beukenhorst-Oost en Beukenhorst-Zuid.

Per openbaar vervoer:
Kantorenpark Beukenhorst Oost grenst aan NS station Hoofddorp. Vanaf NS Station Hoofddorp is Transpolis per shuttle bus - als standaard service van de gebouweigenaar - in enkele minuten bereikbaar. Verder kan de afstand tussen het kantoorgebouw en het NS station te voet in ongeveer tien minuten worden afgelegd.

Beschikbaarheid
Er is 5.051 m² v.v.o. aan kantoorruimte beschikbaar voor verhuur, als volgt verdeeld over de verschillende gebouwen en verdiepingen:

Gebouw A:
(beschikbaar vanaf 28-02-22)
- Begane grond, unit 0A - 446,40 m² v.v.o.
1e verdieping, unit 1A - 623,40 m² v.v.o.
2e verdieping, unit 2A - 1.216 m² v.v.o.

Gebouw B:
4e verdieping, unit 4B1 - 856,4 m² v.v.o.
5e verdieping, unit 5B5 - 117,4 m² v.v.o.

Gebouw C:
Mezzanine, unit + 0C1 - 492,1 m² v.v.o.
Mezzanine, unit + 0C2 - 339,0 m² v.v.o.
2e verdieping, unit 2C4 - 353,6 m² v.v.o.
3e verdieping, unit 3C2 - 242,8 m² v.v.o.
3e verdieping, unit 3C3 - 348,2 m² v.v.o.

Parkeren
Het kantoorgebouw beschikt over een prkeergarge en een verniuwd eigen afgelsoten parkeerterrein. De parkeernorm bedraagt 1:42. Echter zijn er momentel 133 parkeerplaatsn beschikbaar voor verhuur, waardoor er in overleg de mogelijkheid bestaat tot het huren van extra parkeerplaatsen op flexibele basis.

Opleveringsniveau
- Gerenoveerd centrale entree met lobby en espressobar;
- Speciaal ontworpen kabelgoten met aansluitingen voor data-, spraak- en elektrabekabeling, voorzien van elektra;
- 5 liften;
- Te openen ramen;
- Mechanische ventilatie met topkoeling;
- Nieuwe systeemplafonds voorzien van ingebouwde verlichtingsarmaturen;
- Sanitaire voorzieingen inclusief douchefaciliteiten;
- Lichtregeling d.m.v. detectie (energiezuinig);
- Beveiliging;
- Ruimtes kunnn in overleg geheel turn-key wordn opgeleverd naar wensen huurder.

Huurprijs
Kantoorruimte: vanaf €195,- per m² per jaar;
Parkeerplaatsen: vanaf €1.250,- per plaats per jaar.

Bovegenoemde huurprijzen dienen te worden vermeerderd met BTW.

Servicekosten
€ 61,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot.

Huurtermijn
Nader te bepalen

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Oorspronkelijke huurprijs
€ 190 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 61 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1992

Oppervlakten

Oppervlakte
5.051 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
5 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
C 1,33

Omgeving

Hoofddorp Beukenhorst Oost, Hoofddorp

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.