Taurusavenue 16 2132 LS Hoofddorp

€ 225 /m²/jaar

Omschrijving

Object
Park 20I20 is een duurzaam, full service kantorenpark in Nederland dat is ontworpen en gerealiseerd volgens de Cradle to Cradle filosofie van de Amerikaanse architect William McDonough en de Duitse chemicus Michael Braungart. Deze filosofie is op Park 20I20 vertaald naar een gebied met gebouwen van hoogwaardige architectuur en human centered design waarin veel aandacht is besteed aan een gezond werkklimaat, innovatieve en energiebesparende maatregelen en een scala aan voorzieningen die de levendigheid en het gemak vergroten. Het effect van deze aanpak uit zich o.a. in een verhoogde productiviteit en een lager ziekteverzuim.

Zo maakt Park 20I20 gebruik van zonne-energie, is er veelvuldig gebruik gemaakt van groene daken, fungeert de vijver tevens als waterzuivering en wordt er de energie verzorgd door warmte- en koude-opslag in de bodem. Tevens is er op een slimme en innovatieve manier gebruikgemaakt van bouwmaterialen om zo de levensduur van de gebouwen te vergroten en de hoeveelheid restafval te verminderen.

Op Park 20I20 zijn gerenommeerde partijen gevestigd zoals BSH Huishoudapparaten, Bluewater Energy, ANWB Vakanties, FIFPro, Plantronics, Sony Benelux, Macaw en SWISS Re.

NOW
NOW Building is het eerste multi-tenant gebouw dat is ontwikkeld op Park 20I20. Het gebouw wordt gekenmerkt door een modern en transparant design, waarbij veelvuldig gebruik is gemaakt van natuurlijke materialen. Zo is de constructie van het gebouw deels van hout en wordt voor de buitengevel van het gebouw gebruik gemaakt van terracotta elementen. Het gebouw bestaat in totaal uit circa 6.134 m² kantoorruimte verdeeld over een begane grond en 4 verdiepingen. Het gebouw is direct toegankelijk vanuit de ondergelegen parkeergarage en beschikt tevens over een logistieke voorziening. Het gebouw is in 2017 opgeleverd aan de eerste huurders Macaw, Sony Benelux en Swiss RE.

Verhuurbare vloeroppervlakte
Voor de verhuur is circa 694 m² VVO kantoorruimte beschikbaar gelegen op de begane grond aan de stationszijde.

Parkeren
Park 20I20 beschikt over een ondergrondse parkeergarage. Voor deze ruimte zijn 17 autoparkeerplaatsen beschikbaar voor verhuur, welke zijn gelegen in de parkeergarage onder het gebouw. Daarnaast zijn er nog 9 motorparkeerplaatsen beschikbaar voor verhuur. Voorts is er naast het park een publieke P+R-garage gelegen met in totaal 408 parkeerplaatsen. De huurprijs in deze garage € 2.250,- per parkeerplaats per jaar inclusief BTW voor een voltijds abonnement en € 1.755,- per parkeerplaats per jaar inclusief BTW voor een abonnement tijdens werkdagen (prijspeil 1 januari 2020).

Huurprijs
De huurprijs voor de kantoorruimte bedraagt € 225,- per m² VVO per jaar, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

De huurprijs voor de autoparkeerplaatsen bedraagt € 1.995,- per autoparkeerplaats per jaar, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

De huurprijs voor de motorparkeerplaatsen bedraagt € 450,- per motorparkeerplaats per jaar, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

Servicekosten
Het voorschotbedrag servicekosten bedraagt € 49,50 per m² VVO kantoorruimte per jaar, te vermeerderen met BTW. De servicekosten zullen jaarlijks op basis van nacalculatie worden verrekend.

Faciliteiten
Park 20I20 heeft diverse faciliteiten waaronder het eigen restaurant Parkcafé Groen. Voorts bieden het ANWB Fox theater, het FIFPro auditorium en het 20I20 Experience Center mogelijkheden voor het organiseren van evenementen voor, of het vergaderen met grote groepen. Verder bevinden zich onder andere een kinderopvang en het Novotel Hotel direct naast Park 20I20.

Huurtermijn
Minimaal 5 jaar.

Aanvaarding
Per direct.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 225 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 210 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 50 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2017

Oppervlakten

Oppervlakte
694 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
5 bouwlagen

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Hoofddorp Beukenhorst Oost, Hoofddorp

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Taurusavenue 16

€ 225 /m²/jaar