Scorpius 141 2132 LR Hoofddorp

€ 230 /m²/jaar

Omschrijving

Object
Park 20I20 is een duurzaam, full service kantorenpark in Nederland dat is ontworpen en gerealiseerd volgens de Cradle to Cradle filosofie van de Amerikaanse architect William McDonough en de Duitse chemicus Michael Braungart. Deze filosofie is op Park 20I20 vertaald naar een gebied met gebouwen van hoogwaardige architectuur en human centered design waarin veel aandacht is besteed aan een gezond werkklimaat, innovatieve en energiebesparende maatregelen en een scala aan voorzieningen die de levendigheid en het gemak vergroten. Het effect van deze aanpak uit zich o.a. in een verhoogde productiviteit en een lager ziekteverzuim.

Zo maakt Park 20I20 gebruik van zonne-energie, is er veelvuldig gebruik gemaakt van groene daken, fungeert de vijver tevens als waterzuivering en wordt er de energie verzorgd door warmte- en koude-opslag in de bodem. Tevens is er op een slimme en innovatieve manier gebruikgemaakt van bouwmaterialen om zo de levensduur van de gebouwen te vergroten en de hoeveelheid restafval te verminderen.

Op Park 20I20 zijn gerenommeerde partijen gevestigd zoals BSH Huishoudapparaten, Bluewater Energy, ANWB Vakanties, FIFPro, Plantronics, Sony Benelux, Macaw en SWISS Re. Recent heeft ook L'Oréal Nederland de keuze gemaakt voor het nieuwe SHARE Building op Park 20I20.

SHARE Building
SHARE Building is recent opgeleverd en is het 2e multi-tenant gebouw op Park 20I20. In totaal bestaat het gebouw uit circa 8.121 m² VVO kantoorruimte, verdeeld over 4 bouwlagen. Het gebouw wordt gekenmerkt door een groot atrium dat zorgt voor extra daglichttoetreding in het gebouw. Op de begane grond komen voorzieningen zoals een coffeebar / lunchroom, flexibele werkplekken en vergadervoorzieningen.

Verhuurbare vloeroppervlakte
Voor de verhuur is 1.947 m² VVO kantoorruimte beschikbaar gelegen op de 1e verdieping.

Deelverhuur is mogelijk vanaf ca. 400 m² VVO kantoorruimte.

Parkeren
Park 20I20 beschikt over een ondergrondse parkeergarage. De van toepassing zijnde parkeernorm voor SHARE Building is 1:50.

Huurprijs
De huurprijs voor de kantoorruimte bedraagt € 230,- per m² VVO per jaar, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

De huurprijs voor de parkeerplaatsen bedraagt € 1.995,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Bereikbaarheid
Per auto
De bereikbaarheid van Park 20I20 is zeer goed. Het Park ligt op minder dan een kilometer afstand van de rijksweg A4 (Amsterdam – Den Haag – Rotterdam). Luchthaven Schiphol ligt op slechts 5 kilometer afstand.

Per OV
Park 20I20 is direct gelegen naast het NS treinstation Hoofddorp, dat eveneens een hub functie vervult voor diverse buslijnen in de regio. Zo is luchthaven Schiphol per trein in 4 minuten te bereiken, Amsterdam Centraal in 20 minuten, Utrecht Centraal in 40 minuten en Rotterdam Centraal in 60 minuten.

Servicekosten
Voor wat betreft de kantoorruimte bedraagt het voorschotbedrag servicekosten € 43,43 per m² VVO kantoorruimte per jaar, te vermeerderen met BTW. Voor wat betreft de parkeerplaatsen bedraagt het voorschotbedrag servicekosten € 327,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW. De servicekosten zullen jaarlijks op basis van nacalculatie worden verrekend.

Faciliteiten
Naast de geplande faciliteiten in SHARE Building, heeft Park 20I20 diverse andere faciliteiten waaronder het ANWB theater, het FIFPro auditorium en het 20I20 Experience Center. Verder bevinden zich onder andere een kinderopvang en het Novotel Hotel direct naast Park 20I20.

Energielabel
Het gebouw beschikt over een energielabel A.

Huurtermijn
5 jaar.

Opleveringsdatum
Per direct.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 230 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 225 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 44 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2011-2020

Oppervlakten

Oppervlakte
1.947 m² (in units vanaf 400 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
4 bouwlagen

Energie

Energielabel
A 1,05

Omgeving

Hoofddorp Beukenhorst Oost, Hoofddorp

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Scorpius 141

€ 230 /m²/jaar