De Perelaer - Unit 105 m² De Fruittuinen 18-32, 2132 NZ Hoofddorp

€ 1.312 /mnd
Onderdeel van gebouw De Perelaer De Perelaer foto

Omschrijving

In deze kleinschalige kantoorvilla zijn kantoorunits v.a. ca. 25 m² beschikbaar. Het gebouw heeft een totaal vloeroppervlak van ca. 1.460 m² verdeeld over 4 verdiepingen. De kantoorvilla maakt onderdeel uit van de “tweelinggebouwen” De Perelaer en De Appelaer. In het gebouw zijn diverse huurders gevestigd, waaronder een accountantskantoor, een bedrijf gespecialiseerd in tandheelkundige innovaties en een advocatenkantoor.

Het gebouw ligt in een gebied met voornamelijk woningbouw in het centrum van Hoofddorp tegenover het Gemeentehuis en op loopafstand van winkelcentrum Vier Meren. In dit zeer moderne winkelcentrum zijn diverse horecagelegenheden, een bioscoop, een cultuurcentrum, verschillende grote winkelketens en supermarkten gevestigd. Nadere informatie treft u aan op de website van Vier Meren: hoofddorp4meren.nl
Het voormalige nabij gelegen kantorenpark Beukenhorst-West zal worden ontwikkeld tot een woonbestemming met koop- en huurwoningen voor verschillende doelgroepen. Straten en pleinen worden ingericht met groen en er komen diverse horecavoorzieningen en winkels. Uitgebreide informatie treft u aan op de website van Hyde Park: hydeparkishere.nl

Ligging/bereikbaarheid
Het gebouw is gelegen aan de rand van het winkelcentrum Vier Meren in Hoofddorp, en is eenvoudig bereikbaar, zowel per openbaar vervoer als eigen vervoer. Via de op-/afritten van de Rijksweg A4/A44 (Amsterdam - Den Haag - Rotterdam) en de A5 (Haarlem) is de Kruisweg in circa vijf autominuten bereikbaar. Met openbaar vervoer is het object bereikbaar met diverse buslijnen welke stoppen op loopafstand van het gebouw.

Vloeroppervlak
De navolgende units zijn beschikbaar voor verhuur:
- 1e verdieping: ca. 105 m²;
- 3e verdieping: ca. 25 m² en ca. 35 m².

Parkeren
Voor de beschikbare kantoorruimte worden in totaal 12 parkeerplaatsen aangeboden, waarvan 6 plaatsen zijn gelegen in de parkeergarage en 6 plaatsen op het buitenterrein.

Opleveringsniveau
De kantoorunits zijn onder meer voorzien van:
* systeemplafonds voorzien van verlichtingsarmaturen;
* te openen ramen;
* lift;
* verwarming d.m.v. radiatoren.

Op de verdieping zijn sanitaire voorzieningen en een pantry voor gemeenschappelijk gebruik beschikbaar. In de parkeergarage is een gemeenschappelijke douchegelegenheid.

De kantoorruimte beschikt over energielabel C.

Huurprijs
De huurprijs voor de kantoorruimte bedraagt € 150,-- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.
De huurprijs voor een parkeerplaats op het buitenterrein bedraagt € 750,-- per plaats per jaar, en in de parkeergarage € 950,-- per plaats per jaar te vermeerderen met BTW.

Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste verhuur.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 30,-- per m² per jaar exclusief BTW op basis van een voorschotbedrag met jaarlijkse nacalculatie.

Aanvaarding
In overleg, op korte termijn mogelijk.

Alle door BT Makelaars verstrekte informatie is met zorg samengesteld. Aan de juistheid van de vrijblijvend verstrekte informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.312 /mnd
Servicekosten
€ 35 per vierkante meter per jaar
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
105 m²

Indeling

Gemeubileerd
Nee

Diensten en Faciliteiten

Kantoorruimte
Lift, systeemplafond, inbouwarmaturen, verwarming en te openen ramen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Fruittuinen 18-32

€ 1.312 /mnd