Expeditiestraat 16 A 5961 PX Horst

€ 2.170 /mnd

Omschrijving

Moderne kantoorverdieping aan de op- en afritten van de A73 in Horst aan de Maas.

ALGEMEEN
Deze verdieping in moderne architectuur ligt aan de zuidoostzijde van de kern Horst met een prima ontsluiting naar de op- en afritten van de A73. Het bedrijventerrein met een lokaal/regionale functie heeft een gevarieerde economische structuur (ondernemingen in o.a. logistiek, transport, bouwsector, metaalsector, machinebouw en voedingsindustrie).

OBJECTOMSCHRIJVING
Dit object gelegen aan bedrijven terrein “Hoogveld”, werd in 2003 als kantoorgebouw gerealiseerd. De 1e verdieping heeft een netto-vloeroppervlak van 160m² met een ruim dakterras en de begane grond van 25m². De hoofdentree is in de voorgevel en voorzien van een dakoverstek. De ingang is op de begane grond terwijl zich op de verdieping kantoor- en presentatieruimten alsmede sanitaire voorzieningen bevinden. Het buitenterrein is grotendeels bestraat en heeft 6 parkeerplaatsen.

OMGEVING
Het betreft een verdieping dat gelegen is op een bedrijventerrein met een diversiteit aan bedrijfsactiviteiten. Voor zakenafspraken zijn er verschillende horeca gelegenheden in de omgeving. De fitheid van het personeel kan gestimuleerd worden door een bezoek aan een van de fittness centra.

PARKEREN
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, 6 parkeerplaatsen met 2 laadpalen.

LIGGING
Het complex is gerealiseerd binnen bedrijvenpark Hoogveld en richt op kleinschalige en middelgrote bedrijven. Hoogveld onderscheidt zich door de uitstekende bereikbaarheid via de A73 (1 km). Het busstation is gelegen op ca 600 m, treinstation met verbindingen naar Duitsland en de Randstad op 2 km.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Werkgelegenheidsgebieden I' met kenmerk NL.IMRO.1507.BPHMWERKGELEGENI-VA01 vastgesteld d.d. 10-09-2013. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming "bedrijventerrein" met functieaanduiding 'bedrijven categorie 2'. Het bebouwingspercentage bedraagt maximaal 80% en de bouwhoogte 12 m. Koper dient zelf bij de gemeente Horst te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

OPLEVERINGSNIVEAU
De verdieping komt beschikbaar, de huurovereenkomst van de vorige huurder zal eindigen. De bestemming voor de verdieping is kantoorruimte. Verkoper heeft de begane grond recentelijk verhuurd.

HUURPRIJS
Eigenaar heeft de huurprijs vastgesteld op € 2.170,00 per maand.

ZEKERHEIDSTELLING
Waarborgsom 3 maanden huur inclusief stook/servicekosten

AANVAARDING
In overleg met de huidige huurder

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Indien de exacte maat voor u van belang is, kunt u deze laten opmeten. Deze informatieve brochure is geheel vrijblijvend en dient als uitnodiging voor het plannen van een bezichtiging en is niet bedoeld als aanbod.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.170 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2003

Oppervlakten

Oppervlakte
183 m²
Perceel
1.240 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A+

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
6 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Expeditiestraat 16 A

€ 2.170 /mnd