Hogeweg 6 4561 RA Hulst

€ 40 /m²/jaar

Omschrijving

TE HUUR
Namens onze opdrachtgever bieden wij een zeer representatieve, op zichtlocatie gelegen, kantoorruimte met showroom en magazijnruimte op een ruim perceel van 8.500 m2 aan. Het complex is verdeeld in twee gebouwen een gedeelte laagbouw en een gedeelte hoogbouw dat later tegen de laagbouw is aangebouwd. Het terrein is op twee manieren te bereiken en middels een tweetal hekken af te sluiten van de openbare weg. In het complex bevindt zich in totaal 2.500 m2 kantoorruimte verdeeld over diverse bouwlagen een magazijnruimte van ca. 380 m2 en een showroom van ca. 145 m2.

Eveneens is in beeld gebracht hoe het terrein maximaal bebouwd kan worden binnen het bestemmingsplan.

Laagbouw: Entree hal met receptie en ontvangstruimte, direct aansluitend aan de rechterzijde ligt een kantoorruimte groot ca. 157 m2. Deze kantoorruimte is ingedeeld met een centrale hal welke toegang geeft tot alle ruimtes. Allereerst opslag/archiefruimte, twee separate kantoren en een grote gemeenschappelijke ruimte van ca. 44 m2. Verder is er nog een pantry aanwezig.

Aan de linkerkant (zie plattegrond) is er toegang naar het sanitair, spreekkamer, serverruimte, postkamer, CV-ruimte en een kantoor. Verder zijn er verschillende kasten aanwezig. Aan het einde van deze gang is er toegang tot de keuken, vergaderruimte, 3 spreekkamers en nog een 5-tal kantoren.

De loods is toegankelijk middels een deur vanaf de parkeergelegenheid voor laden en lossen. Deze ruimte beschikt over een donkere ruimte, was in gebruik als fotostudio, en een pantry. Via de loods is er toegang tot de showroom, welke tevens dienst kan doen als kantoorruimte indien gewenst.

Hoogbouw: De hoogbouw bestaat uit een drietal bouwlagen met een oppervlakte van ca. 630 m2 per laag. Via de centrale toegang van de hoogbouw met balie komt men via de centrale hal direct rechts bij de kantine voorzien van een keuken met daarin opgenomen de volgende apparatuur: koelkast, magnetron, vaatwasser en elektrische kookplaat met afzuigkap. De kantine heeft middels een tweetal schuifpuien toegang tot een terras. De centrale hal geeft verder toegang tot de gescheiden toiletgroepen, miva-toilet, trap naar de eerste verdieping, berging, rookruimte, serverruimte. Verder is de begane grond ingedeeld met een kantoortuin en een zestal kantoren/spreekkamers. Helemaal aan de achterzijde bevindt zich een trappenhuis met buitendeur.

De eerste verdieping is ingedeeld met een grote kantoortuin, een achttal kantoren/spreekkamers en gescheiden toiletgroepen. Op de tweede verdieping bevinden zich ook weer kantoren/spreekkamers (een tiental) een pantry, berging en werkkast. Verder is hier de installatieruimte aanwezig met daarin de luchtbehandelingsinstallatie en een drietal geschakelde CV ketels.

Parkeren/buitenterrein Er is ruime parkeergelegenheid rondom en achter de gebouwen voorzien. Ook is het buitenterrein voorzien van een aangelegde groenvoorziening. Het perceel heeft een oppervlakte van 8.500 m2.

Bereikbaarheid en ligging: Het object is gelegen op slechts 6 km van de Belgische snelweg en op circa 20 min. rijden van Terneuzen en de Westerscheldetunnel dus uitstekend bereikbaar. Het openbaar vervoer is goed bereikbaar middels een eigen busverbinding op loop-/fietsafstand.

Bestemming:

De voor 'Bedrijventerrein - 1' aangewezen gronden zijn bestemd voor:

1. Ter plaatse van de aanduiding ' bedrijf tot en met categorie 2': bedrijven tot en met categorie 2 van de staat van bedrijfsactiviteiten;

2. Ter plaatse van de aanduiding ' bedrijf tot en met categorie 2': bedrijven tot en met categorie 2 van de staat van bedrijfsactiviteiten;

3. Ter plaatse van de aanduiding' bedrijf tot en met categorie 3.1': bedrijven tot en met categorie 3.1 van de staat van bedrijfsactiviteiten;

4. Ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.2': bedrijven tot en met categorie 3.2 van de staat van bedrijfsactiviteiten;

5. Ter plaatse van de aanduiding ' bedrijf tot en met categorie 4.1': bedrijven tot en met categorie 4.1 van de staat van bedrijfsactiviteiten;

5. Internetbedrijven;

6. Productiegebonden detailhandel, voor zover samenhangend met en ondergeschikt aan de bedrijfsvoering;

Oppervlaktes (VVO) De oppervlakten van de diverse onderdelen zijn als volgt:

Laagbouw magazijnruimte: 375 m2 | € 40,00

Laagbouw showroom: 145 m2 | € 75,00

Laagbouw Kantoorruimte: 740 m2 | € 65,00

Hoogbouw Kantoorruimte – BG: 851 m2 | € 90,00

Hoogbouw Kantoorruimte – 1e 617 m2 | € 75,00

Hoogbouw Kantoorruimte – 2e 617 m2 | € 75,00

Voorzieningen: Div. toiletgroepen incl. miva-toilet, div. pantry’s, kantine met keuken met inbouwapparatuur, Server-ruimte, installatie-ruimte, luchtbehandelingsinstallatie, 3-tal geschakelde CV ketels.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 40 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004

Oppervlakten

Oppervlakte
2.500 m² (in units vanaf 145 m²)
Perceel
8.500 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op 5000 m of meer

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
40 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hogeweg 6

€ 40 /m²/jaar