Dokweg 33 A 1976 CA IJmuiden

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

TE HUUR FLEXIBELE KANTOORRUIMTE(S) IN IJMUIDEN

Totaal ca. 205m² duurzame kantoorruimte (label A / A+) op de begane grond met ruim voldoende parkeerplaatsen op gemeenschappelijk terrein.

De beschikbare kantoorruimte bevindt zich op de begane grond van het pand gelegen aan Dokweg 33 A in IJmuiden. Dit pand vormt een verzamelgebouw met een uitnodigende entree, waarvan de tweede verdieping al in gebruik is genomen door diverse ondernemers. De beschikbare kantoorruimte is opgedeeld in diverse kleinere kantoren, die ook individueel te huur zijn. Deze kantoorunits zijn beschikbaar vanaf 13m³, en er bestaat tevens de mogelijkheid om meerdere kantoorruimtes te combineren.

De begane grond is voorzien van een eigen toiletgroep en keukenfaciliteiten, wat bijdraagt aan het comfort van de ruimte. De royale entree draagt bij aan een gastvrije ontvangst voor zowel klanten als zakelijke relaties, waardoor een positieve eerste indruk wordt verzekerd.

Dit pand heeft een uiterst gunstige centrale ligging aan de Dokweg, gesitueerd tussen de woonwijk Oud-IJmuiden en het bedrijventerrein. Een schilderachtig uitzicht op de iconische watertoren van IJmuiden prijkt vanuit het pand, dat tevens gunstig is gelegen aan de kade waar vissersboten hun thuishaven bereiken. Met een indrukwekkend energielabel A en A+, biedt het pand een duurzaam tintje.

Zowel het interieur als de buitenzijde van het pand verkeren in uitstekende staat van onderhoud, wat bijdraagt aan de professionele uitstraling en aangename werkomgeving.

Parkeren:
Vrij parkeren voor de deur op gemeenschappelijk parkeerterrein van de V.V.E. en in de directe omgeving.

Bereikbaarheid:
Het kantoorgebouw is zowel met de auto, fiets als met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Op loopafstand bevind zich een bushalte. Er zijn diverse uitvalswegen (A9 en A22). Winkels, de haven en het strand bevinden zich in de nabije omgeving van het kantoorgebouw.

Locatie:
Gelegen aan de rand van de bebouwde kom ligt de drukke "Dokweg" die een uniek uitzicht heeft over één van de bekendste havens van IJmuiden "de Vissershaven".

Huurcondities:
• Service kosten nader te bepalen
• Huurprijs te vermeerderen met BTW
• Flexibele huurcontracten
• Opleverdatum in nader overleg te bepalen
• Huurbetaling per maand vooraf
• Zekerheidsstelling: Waarborgsom of bankgarantie ten bedrage van 3 maanden huur en servicekosten te vermeerderen met omzetbelasting.
• Per direct beschikbaar
• Oplevering in huidige staat

Neem voor meer informatie of een bezichtiging contact op met Bedrijfslocatie.NL Bedrijfsmakelaars – Taxateurs via 023-525 1 525.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
€ 95 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002

Oppervlakten

Oppervlakte
205 m² (in units vanaf 13 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en havengebied

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dokweg 33 A

Huurprijs op aanvraag