Frame Offices - Markt058

Lange Marktstraat 1, Leeuwarden
vanaf € 925 /mnd incl. servicekosten

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal units 5
  • Kantoorruimte 36 m² tot 143 m²
  • Privé unit 5 tot 20 werkplekken
  • Looptijd huurcontract Vanaf 1 jaar

Omschrijving

Voormalig kantoorgebouw van Aegon in Leeuwarden vormt de Frame Offices locatie Markt058 en de nieuwe zakelijke hotspot in het stationsgebied en stadcentrum. Hier is kantoorruimte beschikbaar vanaf 36 m² tot een hele verdieping van 1000 m².

Flexibele huuroplossingen, uitgebreide vergaderfaciliteiten en een ruime binnentuin kenmerken dit bedrijfspand. De kantoorinrichting en entree ontwerp zijn ruim van opzet, gericht op de nieuwste look-and-feel en met een dynamisch zakelijke aantrekkingskracht. Het kantoorgebouw met indrukwekkend ontvangst, biedt een prachtige plek aan businessclubs en zakelijke netwerken of is te boeken als congres- en vergaderlocatie.

Niets maakt een plek meer persoonlijk dan oprechte interesse en een glimlach. Frame Offices draagt zorg voor u en uw bezoekers en biedt diverse exclusieve services en oplossingen die uw werkomgeving succesvol maken.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Frame Offices is gevestigd in het voormalige Aegon-gebouw. Recentelijk getransformeerd tot Markt 058, een waar business center met een uitnodigend design welke de werkcultuur versterkt en nieuw talent aantrekt. Gunstig gelegen tussen het bruisende centrum aan het centraal station. Een absolute A-locatie met uitzicht op de veel bezochte Love-fontein, welke onderdeel is van de 11fountains. Gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en 5 minuten verwijderd van de N31. Tevens op loopafstand van een eigen overdekte parkeergarage.

SERVICES & FACILITIES
In dit kantoorgebouw is voor ieder type bedrijf een ruimte beschikbaar voor verhuur, die voldoet aan de eisen en wensen van het bedrijf. Frame Offices maakt uw totaalplaatje doorslaggevend en neemt al uw zorgen rondom uw huur- en werkomgeving uit handen, zodat uw bedrijf - groot of klein - alle energie ten volle kan richten op de groei en ontwikkeling van uw eigen business. We bieden het beste serviceniveau voor onze huurders en leveren full serviced kantoorunits, flexwerkplekken, Coworking places, common area's en inspirerende meeting rooms. Tevens worden u en uw bezoekers dagelijks hartelijk ontvangen door onze hostesses bij de receptie balie en kunnen wij u voorzien van een ruim aanbod aan Happy Life Services.

HORECA
Frame Offices is een partnership aangegaan met Sophias. Het restaurant is markant ontworpen en heeft prachtige eyecatchers. Deze open ruimte vol groene planten loopt vloeiend door in een ruime binnentuin. Een typische plek waar u iedere keer weer graag voor terugkomt. Hier is altijd plek voor zakelijke gasten en toevallige passanten.

M², HUURPRIJS EN SERVICEKOSTEN
Het pand biedt mogelijkheden om ruimtes te huren vanaf 36 m² tot een volledige verdieping van ruim 1000m². De huurprijzen zijn exclusief BTW maar verder all-in, betekende inclusief wekelijkse schoonmaak, G/W/E, telefonie, internet, gebruik van de gedeelde pantry en toiletten en receptiediensten.

Parkeerplaatsen € 65,00 per plek per maand exclusief BTW.

Bent u op zoek naar het huren van kantoorruimte? Dan helpen wij en de locatie manager u graag met de beschikbaarheid van onze kantoorruimte en uw zoektocht naar het ideale plaatje op maat en flexibele huuroplossingen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Vanaf € 925 /mnd incl. servicekosten
Servicekosten
Geen extra kosten, de huurprijs is all-in

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor

Oppervlakten

Oppervlakte
Vanaf 36 m²

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en NS Intercitystation op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
500 overdekte parkeerplaatsen

Energie

Energielabel
C

Foto's

Kantoorruimtes

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Frame Offices - Markt058

Lange Marktstraat 1, Leeuwarden