Snekertrekweg 1 8912 AA Leeuwarden

€ 95 /m²/jaar

Omschrijving

Stationskwartier Leeuwarden

Midden in het stadshart van Leeuwarden, op steenworp afstand van station en kernwinkelgebied, bevindt zich Stationskwartier Leeuwarden; een bruisende kantorenhotspot. Het pand is recent gerevitaliseerd en de komende periode vindt er een duurzaamheidstransitie plaats met als doel een nagenoeg energieneutraal kantoorgebouw. De binnenzijde heeft een metamorfose gehad en is in de stijl van het brutalisme afgewerkt, welke stijl zich kenmerkt door veel beton en ruwe materialen. Met een bemande receptie en snel glasvezelinternet zijn vele voorzieningen aanwezig. Uniek aan deze locatie betreft de eigen parkeervoorziening ten behoeve van circa 230 auto’s. Het gebied waar het pand zich bevindt, Spoordok, wordt de komende jaren getransformeerd van een kantooromgeving naar een plek voor wonen, werken, ontspannen en verblijven. Het gebied wordt een aantrekkelijke binnenstadsentree met de potentie om een nieuw of extra hart van de stad te worden.

Oppervlakte
Op de derde verdieping bevindt zich een geheel zelfstandige kantoorvleugel inclusief eigen sanitair en keukenopstelling. De totale verhuurbare vloeroppervlakte van deze ruimte bedraagt circa 588 m².

Voorzieningen
De kantorenvleugel wordt zeer compleet opgeleverd met onder meer verwarming, luchtbehandelingsinstallatie, ledverlichting, glasvezelinternet, keukenopstelling met inbouwapparatuur en een toiletgroep. Stationskwartier beschikt voorts over meerdere liftinstallaties, over een brandmeldinstallatie, een rijwielstalling, etc., etc.

Aanvaarding
In overleg, kan spoedig.

Huurprijs
€ 95,= per m² per jaar te vermeerderen met BTW.

Parkeren
Het is mogelijk om eigen parkeerplaatsen te huren. De kosten hiervan bedragen € 22,50 per plaats per maand, te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn
5 jaren met telkens 5 optiejaren.

Opzegtermijn
12 maanden.

Indexering
Jaarlijks conform CPI indexcijfer alle huishoudens (2015 =100).

Betaling
Per maand vooruit.

Zekerheidsstelling
Waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huur, vermeerderd met servicekosten en BTW.

Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Onderhandelingen en verhuur vinden dan ook pas plaats onder het uitdrukkelijke voorbehoud van het verkrijgen van definitieve goedkeuring van verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 95 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1987

Oppervlakten

Oppervlakte
588 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
C

Omgeving

Ligging
Kantorenpark en stationslocatie
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
230 niet-overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

De Zwette I Harlingervaart, Leeuwarden

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Snekertrekweg 1

€ 95 /m²/jaar