Singaporestraat 66 - 80 1175 RA Lijnden

€ 175 /m²/jaar

Omschrijving

Op bedrijvenpark Lijnden zijn diverse gerenoveerde showrooms/ateliers voor verhuur beschikbaar. Het bedrijvenpark kenmerkt zich door de hoogwaardige kwaliteit van bedrijfsgebouwen en de (inter)nationale bedrijven die daar zijn gevestigd. Het terrein is zeer representatief waardoor onder meer diverse kledingbedrijven (groothandel) zich hier hebben gevestigd.

Het gebouw is de afgelopen periode vrijwel volledig onder handen genomen. De entree en de ruimtes op de begane grond en eerste verdieping zijn met gebruik van zeer hoogwaardige materialen volledig gerenoveerd. In de algemene ruimte is een centrale open trap gerealiseerd wat zorgt voor een directe en transparante verbinding naar de eerste verdieping. Daarnaast is er een in het oog springende wenteltrap gerealiseerd die ontsloten wordt via de bovengelegen verdiepingen. De aankleding van de algemene ruimte is volledig aangepakt en de showrooms c.q. ateliers zijn onder meer voorzien van:
- akoestische spuitplafonds;
- egale en gesausde wanden;
- geëgaliseerde vloeren;
- gerenoveerde toiletgroepen;
- nieuwe pantry's;
- nieuwe klimaatinstallatie;
- fraaie glaswanden vanaf de algemene ruimte.

DUURZAAMHEID
Het gebouw beschikt over een energielabel A. Er zijn zonnepanelen op het dak geplaatst en op korte termijn worden tenminste 12 laadpalen op het naastgelegen parkeerterrein gerealiseerd. In overleg is het mogelijk om de capaciteit van de laadpalen uit te breiden.

BEREIKBAARHEID
Het bedrijvengebied ligt direct aan de Rijkswegen A9 en A5. Het gebied is zeer centraal gelegen en goed bereikbaar via de A9 en A5. Schiphol ligt op slechts 10 minuten afstand. De binnenstad van Amsterdam en de Haven van Amsterdam zijn binnen 15 minuten bereikbaar. Het gebied is daarom een uitstekende locatie voor bedrijven die stedelijkheid, kwaliteit en bereikbaarheid zoeken, in combinatie met directe beschikbaarheid.

Op loopafstand is een bushalte (lijn 194) gesitueerd vanaf waar Schiphol Centrum binnen 15 á 20 minuten is te bereiken. Vanaf Schiphol Centrum is iedere locatie in de regio uitstekend bereikbaar. Ook internationale (hoge snelheids)treinen stoppen op en vertrekken van NS Station Schiphol. Op ca. 10 minuten loopafstand is tramlijn 1 gelegen (halte Amsterdam, Matterhorn).

BESCHIKBAARHEID
In totaal circa 1.552 m² v.v.o. (inclusief aandeel algemene ruimte), als volgt verdeeld:
- circa 267 m² v.v.o. (begane grond)
- circa 153 m² v.v.o. (begane grond)
- circa 1.132 m² v.v.o. (eerste verdieping)

Na afronding van de renovatie zal het bestaande NEN2850 meetrapport geactualiseerd worden waarna de exacte verhuurbare vloeroppervlakte bekend is. Neem gerust contact met ons op om de exacte beschikbaarheid en mogelijkheden te bespreken.

HUURPRIJS
- Begane grond: € 185,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW;
- Eerste verdieping: € 175,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
Uitgangspunt € 37,50 per m² per jaar als voorschotbedrag op basis van jaarlijkse nacalculatie, te vermeerderen met BTW, onder meer ten behoeve van elektra, water stookkosten en onderhoud van installaties. Een specificatie is op te vragen via ons kantoor.

PARKEREN
Het bedrijvenpark is ruim opgezet en het gebouw kent een zeer gunstige parkeernorm van 1:35. De huurprijs bedraagt € 750,- per plaats per jaar.

HUUROVEREENKOMST
Er zal gebruik gemaakt worden van een huurovereenkomst van verhuurder, op basis van de modelhuurovereenkomst zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken met de bijbehorende algemene bepalingen, eventueel door verhuurder aan te vullen met bijzondere bepalingen.

HUURTERMIJN
In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar.

BTW
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder niet BTW-plichtig is zal de BTW-compensatie nader worden vastgesteld.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten).

AANVAARDING
Per direct.

BIJZONDERHEDEN
De ruimte wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 175 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 38 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
12 januari 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008

Oppervlakten

Oppervlakte
1.552 m² (in units vanaf 153 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, topkoeling, liften, te openen ramen, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
A 0,79

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en kantorenpark

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
44 overdekte parkeerplaatsen
Parkeerkosten
Vanaf € 750,- per parkeerplaats per jaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Singaporestraat 66 - 80

€ 175 /m²/jaar