Kobaltstraat 14 C 1411 AM Naarden

€ 700 /mnd

Omschrijving

Aan de Kobaltstraat op het bedrijventerrein “Gooimeer Zuid”, bieden wij een casco kantoorruimte te huur aan van circa 75 m² groot.

Deze ruimte maakt deze deel uit van een in het afgelopen jaar gerealiseerd project van Naarden Vastgoed Ontwikkeling B.V..
De uitstraling van het project is functioneel en door de voorgevel van roodbruin metselwerk en antraciet gemoffelde sandwich zijpanelen, representatief .

De aangeboden ruimte ligt op de uit twee units bestaande eerste verdieping. De unit wordt casco opgeleverd, waarmee de mogelijkheid wordt geboden om de unit naar eigen behoefte in te delen en af te werken. De units hebben een gezamenlijke opgang, te openen raamdelen en een lichtstraat in het dak.

De unit wordt casco opgeleverd maar kan op wens (ook deels) door de verhuurder afgewerkt en ingericht worden. De daarbij horende investeringskosten zullen dan middels een opslag op de huurprijs, maandelijks worden doorberekend.

Een van de twee units is inmiddels in gebruik en is volledig ingericht naar de wensen van de gebruiker. De bijgevoegde foto's geven een goede impressie hoe de aangeboden unit kan worden ingericht.

Het bedrijventerrein “Gooimeer Zuid” kan gekenmerkt worden als zeer levendig met een grote diversiteit aan ondernemingen en met een zeer gunstige ligging ten opzichte van de driehoek Groot-Amsterdam, Almere en het Gooi. Door de ligging aan de snelweg A1 en de op - en afrit naar deze snelweg, heeft het een goede ontsluiting en is daarmee vanuit de diverse richtingen zeer goed bereikbaar.

Object
Totaal te huren oppervlakte bedraagt circa 75 m².

Onder- / overmaat metrage:
De vloeroppervlakte is indicatief en is niet NEN 2580 gemeten. Eventuele afwijkingen hierin vormt geen aanleiding tot verrekening van de huurprijs.

Opleveringsniveau
- lichtstraat;
- te openen raamdelen;
- vloerbelasting 1e verdieping 500 kG/m²;
- verdere voorzieningen afhankelijk van de wens van oplevering.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs bedraagt € 700,-- per maand exclusief de verschuldigde omzetbelasting. Indien er wordt gekozen voor een afgewerkte en ingerichte ruimte, wordt de gedane investering middels een opslag op de huurprijs doorberekend.

Ligging c.q. bereikbaarheid
Het object is gunstig gelegen in de driehoek Groot-Amsterdam, Almere en het Gooi op het bedrijventerrein Gooimeer Zuid en heeft door zijn ligging aan de A1 en de directe nabijheid van de op - en afrit naar deze snelweg een goede ontsluiting.

Parkeergelegenheid
Aan de voorzijde van de bedrijfsruimte bevinden zich op eigen terrein meerdere parkeerplaatsen, 1 van deze parkeerplaatsen is te gebruiken door huurder. In de directe omgeving zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar op openbaar terrein.

Servicekosten
Maandelijks kan door de verhuurder een voorschot voor de servicekosten in rekening gebracht worden maar is afhankelijk van de staat van gewenste oplevering.

Huurtermijn
Minimaal 2 jaar met verlengingsperioden van telkens 2 jaar. Bij de keuze voor een door de verhuurder afgewerkte en ingerichte ruimte, wordt de huurtermijn minimaal 5 jaar.

Aanvaarding
De verwachting is dat de ruimte aanvang december 2023 kan worden opgeleverd.

Huurprijsaanpassingen
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bankgarantie
Ter grootte van 3 maanden huurverplichtingen.

Voorbehoud
Verhuurder heeft het recht van gunning.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 700 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2023

Oppervlakten

Oppervlakte
75 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kobaltstraat 14 C

€ 700 /mnd