Bijsterhuizen 1158 6546 AS Nijmegen

€ 700 /mnd

Omschrijving

Bijsterhuizen 1158 - 6546 AS - NIJMEGEN

Representatieve, kant-en-klare kantoorruimtes in een onder architectuur ontworpen, vrijstaand kantoorgebouw beschikbaar. Op dit moment is er slechts nog één kantoorruimte op de begane grond beschikbaar. Deelverhuur van deze kantoorruimte is ook bespreekbaar.

Ligging/ bereikbaarheid:
De kantoorruimte is gelegen in het Nijmeegse gedeelte van het Business Park 'Bijsterhuizen'. Bijsterhuizen kenmerkt zich door haar uitstekende bereikbaarheid. Logistieke bedrijven die ook voor deze locatie hebben gekozen zijn o.a. DHL, Copaco, Jusda Europe, Alloga en Smiths Medical. Ook huisvest Bijsterhuizen diverse grote productiebedrijven. Door het bedrijventerrein ligt als kenmerkende doorgangsweg de A326 (Nijmegen-Wijchen), nabij de oprit van de Rijksweg A73 (Nijmegen-Venlo). Het bedrijventerrein Bijsterhuizen is met 250 hectare het grootste Gelderse bedrijventerrein en ligt ideaal tussen de Randstad en Duitsland.
In de nabijheid bevindt zich bushalte Palkerplein. Deze halte wordt bediend door buslijn 13 (Wijchen Randweg Noord - Nijmegen Centraal Station - Lent Thermion).

Objectinformatie:
Dit vrijstaande kantoorgebouw is voorzien van meerdere kantoorruimtes verdeeld over twee verdiepingen. De kleinschalige kantoorruimtes worden turnkey opgeleverd. In het gebouw bevindt zich een centrale toiletvoorziening alsmede een centrale pantry, waar iedereen gebruik van kan maken. Er is voldoende daglichttoetreding in het gebouw. Het terrein is via een elektrisch bedienbaar hek afgesloten en voorzien van alarminstallatie. Verder is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid op het eigen terrein.

Voorzieningen:
De kantoorruimtes worden aangeboden inclusief:
- systeemplafonds met inbouwverlichting;
- vloerbedekking;
- kabelgoten met ruim voldoende elektrapunten;
- lamellen;
- alarminstallatie (zowel voor de eigen ruimte als het terrein);
- medegebruik van centrale toiletvoorziening;
- medegebruik van centrale pantry;
- naamsaanduiding op bord voorzijde;
- intercomsysteem;
- gratis parkeergelegenheid.

Beschikbare units / oppervlakte:
- Unit 3-5 - 63 m² - beschikbaar per direct.
*deelverhuur van deze unit is ook bespreekbaar.

Huurprijs:
- Unit 3-5 - € 700,- per maand, excl. servicekosten, excl. BTW.

Servicekosten:
- Unit 3-5 - € 170,- per maand, excl. BTW.
In deze servicekosten zitten oa. verwerkt de vaste lasten voor nutsvoorzieningen (gas, water, elektra), alsmede het schoonhouden van de algemene ruimten. Tevens worden de installaties (alarm, CV, airco indien deze aanwezig is) onderhouden en wordt er zorg gedragen voor het afvoeren van bedrijfsafval (papier en overig afval). Als huurder dien je zelf zorg te dragen voor het afsluiten van de contracten voor internet. WiFi is daarentegen wel beschikbaar tegen de kostprijs.

Zekerheidsstelling:
Er dient een waarborgsom ter grootte van drie maanden huur gesteld te worden.

Huurindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst een jaar na de ingangsdatum van de overeenkomst worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI- Alle huishoudens (basisjaar 2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek.

Huurovereenkomst/ huurvoorwaarden:
Op basis van het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) vastgesteld, model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW met standaard algemene bepalingen.
Dit flexibele kantoorverzamelgebouw kenmerkt zich door haar korte doorlooptijden. Er wordt een huurtermijn voor minimaal één jaar gehanteerd, waarbij het opzegtermijn 3 maanden bedraagt. Op basis van de beschikbaarheid kunnen er in overleg verschuivingen binnen het gebouw plaatsvinden en kamers worden bijgehuurd dan wel ingekrompen.

Aanvaarding:
In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 700 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 375 per maand
Servicekosten
€ 170 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten

Oppervlakte
63 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
C

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bijsterhuizen 1158

€ 700 /mnd