Energieweg Kantoorvilla's 6541 CZ Nijmegen

€ 780.000 v.o.n.

Omschrijving

Luxe kantoorvilla’s Energieweg Nijmegen
Vergunning is verleend
Start bouw juni 2023
Oplevering Q1 2024

Aan de Energieweg direct naast het sportpark de Schoonhorst, ontwikkelt Vastadis 3 luxe geschakelde kantoorvilla’s. Het gebouw heeft een opvallende uitstraling, mede door het gebruik van de expressieve kaders met houten balklamellen. Met deze luxe kantoorvilla's biedt Vastadis het beste van twee werelden: een representatieve en inspirerende werkomgeving in een prachtige setting. De kantoren beschikken over een vloeroppervlakte van ca. 429 m2 tot 435 m2 verdeeld over 3 etages. De bovenste verdieping heeft grote ramen met een panoramisch uitzicht op de omgeving. Hierbij heeft deze verdieping ook een extra hoog plafond (3,6 meter) waardoor deze ruimte een luxere uitstraling krijgt.

De villa’s worden casco opgeleverd waardoor het mogelijk is het kantoor naar eigen wensen en inzichten op te delen en in te richten. Ideaal om een fijne ruimte aan te bieden voor uw medewerkers, passend bij uw organisatie. De villa’s beschikken over een ruim aantal parkeervakken (ca. 9 per kantoorvilla). Daarnaast zijn enkele gedeelde gastenparkeervakken. De parkeervakken worden groen uitgevoerd.

Bereikbaarheid
Het gebouw is gelegen aan de Energieweg en wordt tevens ontsloten vanuit de Dr. de Blécourtstraat. De Energieweg biedt een snelle toegang tot het centrum en een vormt ontsluiting naar de A15/A325 richting Arnhem, de A73 richting Venlo en de A50 richting Tiel/ Rotterdam. Schuin tegenover het gebouw is een bushalte.

Kantoorvilla Noord
Kantoorvilla Noord heeft een uniek uitzicht over Nijmegen en met name sportpark de Schoonhorst en de woonwijk Heseveld. Het unieke aan deze villa is dat de 2e verdieping een extra hoog plafond heeft. Hierdoor krijgt deze verdieping meer licht binnen door de grotere ramen achter de houten balklamellen. Dit geeft een luxere uitstraling aan de kantoor/vergaderruimtes op deze verdieping.

Ook heeft de villa een eigen entree aan de oostzijde van het gebouw. Karakteristiek zijn de houten balklamellen voor de gevels aan de noord- en westzijde. Van binnenuit geven de lamellen voor de ramen een bijzondere kijk naar buiten. De villa heeft een vloeroppervlakte van 435 m2.

Villa Midden
De villa in het midden heeft een vloeroppervlakte van 429 m2. De raampartijen bevinden zich op alle verdiepingen op de oostelijke en westelijke zijde. De kantoorvilla heeft drie verdiepingen. Ook deze villa heeft op de 2e verdieping een extra hoog plafond. Hierdoor krijgt deze verdieping meer licht binnen door de grotere ramen en geeft het een luxere uitstraling aan de kantoor/vergaderruimtes op deze verdieping.

Ook heeft de villa een eigen entree aan de achterzijde van het gebouw. Karakteristiek zijn de houten balklamellen voor de gevel aan de westzijde. Van binnenuit geven de lamellen voor de extra grote ramen een bijzondere kijk naar buiten.

Villa Zuid
Kantoorvilla Zuid heeft een uniek uitzicht over Nijmegen, de Energieweg en de woonwijk Heseveld. Naar het zuiden is zicht over het dak van de zes lagere kantoren van het project. De kantoorvilla heeft drie verdiepingen. Het unieke aan deze villa is dat de 2e verdieping een rondom ramen heeft georiënteerd op het zuiden. Hierdoor krijgt deze verdieping meer daglicht binnen wat gedurende de dag zorgt voor een prettige werkomgeving.

Ook heeft de villa een eigen entree aan de achterzijde van het gebouw. Enkele ramen op de midden-etage aan de westzijde zijn voorzien van houten balklamellen wat van binnenuit een bijzondere kijk naar buiten geeft. Tevens heeft deze villa op de begane grond en de 1e etage extra raampartijen gericht op het zuiden. De villa heeft een vloeroppervlakte van 435 m2.

Opleveringsniveau
De units worden casco aangeboden met daarin een basispakket aan voorzieningen. Uitgangspunt is dan ook dat u zelf de afbouw voor uw rekening neemt zodat u zelf vorm kunt geven aan de door u gewenste indeling, uitstraling en het afwerkingsniveau.

Het basispakket bestaat onder meer uit:
- Vloer-, gevel- en dakisolatie
- HR++ beglazing

Prijzen
Villa nr. Bruto vloer oppervlakte Verdiepingen Prijs
1 435 3 €830.000,- OPTIE
2 429 3 €780.000,-
3 435 3 €795.000,- OPTIE

(Prijzen excl. 21% BTW)

Gebruiksmogelijkheden
De kavel is bestemd voor kantoren, dienstverlenende bedrijven en sociale, maatschappelijke en culturele voorzieningen. Voorbeelden hiervan zijn rechtskundige diensten, evenementenbureaus, grafische vormgevers of ingenieursbureaus. Zie: “Stadsburg, bestemmingsplan artikel 10, 2008”. De omgevingsvergunning is verstrekt voor een kantoorfunctie.

De voordelen van kopen
Een kantoorvilla: huren of kopen? Als u op zoek bent naar een kantoorruimte, staat u voor dit dilemma. Het kan het heel aantrekkelijk zijn om een kantoor te kopen.

De voordelen van kopen op een rij:
• De investering is een stabiele belegging met weinig risico
• Uw vaste lasten zijn constant
• U kunt uw eigen pand helemaal naar uw wensen aanpassen.
• Als het nodig is, kunt u een eigen pand weer verkopen of verhuren

Toekomstbestendig en milieuvriendelijk
Het gebouw is te karakteriseren als uitermate toekomstbestendig en milieuvriendelijk. Dit komt tot uitdrukking door het toepassen van recyclebare materialen, een gas-loze warmtevoorziening maar ook door het toepassen van de principes van ‘Natuur Inclusief Bouwen’.

Vereniging van Eigenaren
De (3+6) kantoorvilla’s worden ondergebracht in een Vereniging van Eigenaren (VvE). De VvE heeft als doel het beheer van het gebouw en het behartigen van de gemeenschappelijke belangen. Het gebouw wordt daarbij in appartementsrechten gesplitst, een koper koopt een appartementsrecht waarin de kantoorvilla is ondergebracht. Alle eigenaren zijn lid van de VvE. De kosten voor het beheer zullen met name bestaan uit verzekeringen, het onderhoud van de buitenzijde van het gebouw, het beheer van het groen en eventuele aanvullende voorzieningen, waartoe de VvE in gezamenlijkheid beslist.

Start bouw
De start van de bouw staat gepland in juni 2023. De omgevingsvergunning is verleend en onherroepelijk. De oplevering vindt plaats in Q1 van 2024.

Heeft u nog een vraag?
Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Luc Beumer Vastgoed uit Nijmegen of Vastadis Projectontwikkeling uit Cuijk. Wij vertellen u graag meer.

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks kunnen er geen rechten aan worden ontleend. De illustraties, impressies, afmetingen en oppervlaktes zijn slechts indicatief en niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie is onderhevig aan verandering. Publicatie of verspreiding van deze tekst en de brochure zonder schriftelijke toestemming van Vastadis is niet toegestaan.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 780.000 vrij op naam (bouwrente van toepassing)
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2024

Oppervlakten

Oppervlakte
429 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS station op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
27 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Energieweg Kantoorvilla's

€ 780.000 v.o.n.