Moergestelseweg 14 5062 JW Oisterwijk

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

MODERNE KANTOORVILLA GELEGEN OP EEN PROMINENTE ZICHTLOCATIE IN OISTERWIJK

ALGEMEEN
De kantoorvilla heeft een stijlvolle architectuur (Storimans Wijffels Architecten) en is met aandacht vormgegeven met uitsluitend duurzame materialen. De kantoorvilla kent zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde een hoge afwerkingsgraad. Zo zijn de symmetrische gevels bekleed met Muschelkalk natuursteen en is binnen ook consequent gekozen voor hoogwaardige, duurzame materialen.

De patiotuin vormt het groene hart van deze kantoorvilla en zorgt voor en prettige hoeveelheid daglicht in het kantoor. Rondom de patiotuin zijn de kantoorkamers gesitueerd. De kantoorkamers zijn voorzien van een ingebouwde kastenwand, projecttapijt, gescheiden kabelgoten met geïntegreerde CAD 7-bekabeling en verlaagde aluminium plafonds met geïntegreerd verlichtingsplan en airconditioning. De kantoorkamers zijn aangenaam van formaat en ademen een zeer eigen sfeer. In het openbare gebied rondom het kantoor is voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Voor de invulling van deze kantoorruimte zoeken wij naar gelijkgestemde ondernemers / zakelijke dienstverleners die elkaar (mogelijk) aanvullen qua dynamiek en klantrelaties. Wij bieden u een inspirerende werkomgeving en een ontmoetingscentrum op niveau voor u, uw partners en cliënten. Het kantoorgebouw is rolstoeltoegankelijk en voorzien van een lift.

Locatie
De kantoorvilla is gelegen aan de Moergestelseweg, een van de belangrijkste invalsroutes naar het centrum van Oisterwijk. Door de praktische ligging kunt u wandelend naar het centrum en bent vlot bij het NS-station; in nog geen 5 minuten bent u met de auto op de uitvalswegen. Eindhoven Airport ligt op zo’n half uur rijden afstand.

Oisterwijk wordt ook wel de ‘Parel van Brabant’ genoemd en is landelijk bekend vanwege haar bossen en vennen maar ook vanwege haar uitstekende aanbod op het gebied van restaurants en speciaalzaken. In de directe omgeving van het kantoor staan voornamelijk solitaire kantoorgebouwen, veelal in gebruik zijn genomen door medische zorgaanbieders en medische dienstverleners. Het kantoor ligt ideaal als u een centrale en goed bereikbare plek wenst met persoonlijke vrijheid.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid zowel per openbaar vervoer als per eigen vervoer is uitstekend te noemen. Aan de achterzijde van het kantoorgebouw is een ruim parkeerterrein aanwezig voor personeel en bezoekers. Daarnaast is Oisterwijk centraal gelegen in de driehoek Tilburg – ’s-Hertogenbosch – Eindhoven.

Oppervlakte
De beschikbare kantoorkamers, variërend in oppervlakte, zijn gelegen op de begane grond en op de eerste etage. Er is ruimte beschikbaar vanaf 30 m2 tot 225 m2. De totale bruto vloeroppervlakte bedraagt circa 1.100 m2.

Opleveringsniveau:
Deze kantoorvilla is voorzien van een:
- representatieve ontvangstruimte met balie / receptie;
- lift;
- beveiligingsinstallatie;
- moderne kitchenette voorzien van diverse luxe inbouwapparatuur;
- sanitaire voorzieningen;
- automatische zonwering;
- archiefruimte in de kelder;
- glasvezel verbinding;
- 24 uur per dag toegankelijk;
- Individueel sleutel systeem.

De kantoorkamers worden opgeleverd met de navolgende voorzieningen:
- hoogwaardige projecttapijt;
- individueel regelbare airconditioning klimaatbeheerssysteem;
- geïntegreerde telefoon- en data-aansluitingen;
- voldoende elektra-aansluitingen;
- geïntegreerd verlichtingsplan;
- inrichting met hoogwaardige interieurelementen en kunstvoorwerpen;
- iedere kamer is voorzien van een vaste kastenwand met garderobekast;
- iedere kamer is apart af te sluiten.

Parkeren
Voor de huurder zijn in het openbare gebied voldoende eigen parkeerplaatsen beschikbaar.

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag. Na een oriënterende kennismaking en een bezichtiging van het gebouw maken wij een aanbieding op maat.

B.T.W.
Verhuurder wenst te opteren voor B.T.W.-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de B.T.W. niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor B.T.W.-belaste huur.

Huurindexering
De huurprijs zal voor het eerst een jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenindex (CPI), reeks CPI-Alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
Door of vanwege verhuurder gezamenlijke aanvullende diensten aan huurder geleverd. Deze bestaan onder andere uit het gebruik van energie, warmte en mogelijke overige (gezamenlijke) voorzieningen.

Huurtermijn
Het heeft de voorkeur van verhuurder om duurzame relaties met haar huurders aan te gaan. Het verdient daarom de voorkeur om huurovereenkomsten te sluiten voor perioden van ten minste 5 (vijf) jaren en verlengingsperioden van telkens 5 (vijf) jaren.

Zekerheidstelling
Ter zake van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie verlangd ter grootte van 3 maanden huur en de verschuldigde omzetbelasting.

Huurcontract
Gebaseerd op het model 2015 vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).

Aanvaarding
In overleg. Op korte termijn.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
225 m² (in units vanaf 30 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en kantorenpark

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Moergestelseweg 14

Huurprijs op aanvraag