Wolvegasterweg 2 A 8421 PB Oldeberkoop

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Betaalbare kantoorruimtes in het centrum van Oldeberkoop!

In het voormalige notariskantoor, een vrijstaand solide bedrijfsgebouw uit 1979 zijn 3 kantoorunits te huur voor € 350,- per maand exclusief BTW en exclusief servicekosten.

De begane grond bestaat uit een multifunctionele bedrijfsruimte met wachtruimte, receptie en 3 kantoorunits.
De bijkeuken en het toilet worden gemeenschappelijk gebruikt.

Het gebouw
Indeling begane grond: entree met receptie. Wachtruimte (ca. 23 m²). Kantoorruimte (ca. 15 m²) met laminaatvloer en airco. Kantoorruimte (ca. 18 m²). Lichte en ruime kantoorruimte (ca. 31 m²) voorzien van airco.
Gang met voorraadkast. Moderne toiletruimte met fonteintje. De bijkeuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok en biedt toegang tot de achtertuin.

Centraal in het gebouw bevindt zich een goederenlift en een trappenhuis naar de kelder en de eerste verdieping.

Voor en naast het gebouw is de mogelijkheid om 4 auto's te parkeren. Daarnaast is openbaar parkeren mogelijk.

Het dorp Oldeberkoop
Oldeberkoop is een dorp in de provincie Friesland met ongeveer 1.500 inwoners. Het historische dorpscentrum is beschermd en beschikt over meerdere voorzieningen zoals bijvoorbeeld een basisschool, apotheekhoudende huisartspraktijk, horeca en gezellige dorpswinkels waar men de tijd voor elkaar neemt zoals een bakkerij, slagerij, supermarkt, garagebedrijven, een tweedehandskledingwinkel en een telefoonwinkel.

Oldeberkoop staat ook wel bekend als kunstenaarsdorp. In de zomer wordt het dorp getransformeerd tot een toeristische trekpleister vanwege de boerenmarkten met streekproducten en Open Stal, de oudste kunstroute van Nederland waarbij galeries, boerderijen en schuren de meest uiteenlopende internationale kunstwerken tentoonstellen. Het dorp heeft een bloeiende kunst- en ambachtsgemeenschap en er zijn verschillende ambachtelijke bedrijven gevestigd, zoals pottenbakkers, wevers en schilders.
In de 12e eeuwse dorpskerk worden klassieke topconcerten georganiseerd.

Eén van de belangrijkste bedrijfsmogelijkheden in Oldeberkoop is toerisme. Het dorp kent een rijke geschiedenis en prachtige natuur rondom het dorp, waardoor het een populaire bestemming is voor toeristen die de regio willen verkennen. Het Nationale Park Drents-Friese Wold is 5 km ten oosten van Oldeberkoop gelegen. Ten westen van het dorp ligt Oranjewoud met museum Belvédère en prachtige landgoederen.

Het dorp is centraal gelegen tussen Oosterwolde en Wolvega. Dankzij de N351 is er een goede ontsluiting met rijksnelwegen en spoorwegen waardoor ook het westen van het land goed bereikbaar is.

Het vriendelijke dorpscentrum van Oldeberkoop biedt mogelijkheden voor ondernemers die hun bedrijf willen vestigen in een rustige, landelijke omgeving.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakten

Oppervlakte
64 m² (in units vanaf 15 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, kabelgoten, toilet en verwarming

Energie

Energielabel
D

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en landelijk gebied

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
4 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Wolvegasterweg 2 A

Huurprijs op aanvraag